The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 17:50
Niech dadzą mu farbę i niech stadion przemaluje!
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 19.02.2012, 17:50
Koniec Małeckiego w Wiśle, mam nadzieje, że już go nie zobaczę w koszulce z Białą Gwiazdą na piersi, bo na to nie zasługuje...to wszystko było na pokaz, bardzo się zawiodłem....
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.02.2012, 17:51
Mam nadzieję , że obrońcy Patryczka wreszcie przejrzeli na oczy .Sam do jakiegoś czasu broniłem idioty ale po tym jak zaczął dzielić kibiców Wisły zrozumiałem , że dla takich półgłówków nie ma miejsca w Wiśle .
Odpowiedz cytując
fabio
Member

Od: 08.2005

Stary 19.02.2012, 17:52
Jak sięda to sprzedać a jak nie to ze skutkiem natychmiastowym wywalić z klubu. Pracownik z niego żaden no to W...........AJ!!!! chlopcze!!!!! a wszyscy co bronia tego czlowieka nie odbiegają ilorazem inteligencji od tego kopacza!!!
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.02.2012, 17:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Dobre. Oddajmy go za darmo - to mu dopiero pokaże! Na pewno się po tym nie pozbiera...

Czyli tak: oddajemy Patryka za darmo. Wisła nic nie zarabia, traci skrzydłowego. Co więcej - pokazuje innym piłkarzom jak można łatwo rozwiązać z nami kontrakt. Małecki dostaje większą kasę za podpis jako wolny zawodnik.

Długo nad tym myślałeś?

Skoro nie jesteś na tyle rozgarnięty, żeby zrozumieć moje posty, to jakiej odpowiedzi się spodziewasz?
Małecki w naszych warunkach jest piłkarzem ponadprzeciętnym, tak BTW. I nie takich jak on sprzedawano za milion euro i więcej.
To podpiszmy kontrakt na jego warunkach i pokażmy innym piłkarzom jak szantażować klub, trenerów i kibiców.
Nie tacy jak on odchodzili bez większej straty.
Kurde, Wolfy ta sprawa jest już nie do obronienia. To jest dokładnie ten sam sposób zachowania jaki manifestowali Uche czy Kałużny a według mnie jeszcze gorszy niż miało to miejsce z Frankowskim. Piłkarsko o trzy poziomy niżej a moralnie obleśne bo podszyte fałszem.
To już wykroczyło poza czystą ocenę jego zachowania i interes finansowy klubu. W tym momencie ugięcie się i zostawienie tego piłkarza w drużynie to strata honoru przez Wisłę, autorytetu przez Kazka, pieniędzy przez właściciela. Czymże różni się rzucenie koszulką przez Surmę wobec postawy Małego?
Jest tylko jedna sprawa, która mogłaby troszkę zmienić moją opinię i nie jest ona tak nieprawdopodobna. Wyniszczający wszystkich spór pomiędzy menago Bolkiem a Basałajem i wzajemne puszczanie w świat śmierdzących newsów. Ale nawet ta możliwa sytuacja nie usprawiedliwiałaby Małeckiego, że doprowadził do takiej sytuacji.
Jeżeli klub nie chce przyjąć oczekiwanych warunków to się po prostu odchodzi. Gdyby tak zależało mu na Wiśle to podpisuje się "średni" kontrakt z satysfakcjonującą sumą odstępnego.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 19.02.2012, 17:56
Mam nadzieję, że Patryk Małecki nigdy juz nie zagra w koszulce Wisły. I nie dlatego że zachowuje sie tak jak się zachowuje, ale dlatego że jest jednym z najsłabszych piłkarzy z obecnej kadry.

I nie rokuje żadnej, ale to ŻADNEJ nadziei na progres.
Ostatnio edytowane przez INZAGHI : 19.02.2012 o godz. 18:03.
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 19.02.2012, 17:58
Klub Kokosa? Na Wisle jest duzo schodow, niech biega. Nie dawac do MESY bo jeszcze mlodziez zacznie buntowac.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.02.2012, 17:58
INZAGHI napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że Patryk Małecki nigdy juz nie zagra w koszulce Wisły. I nie dlatego że zachowuje sie tak jak się zachowuje, ale dlatego że jest jednym z najsłabszych piłkarzy z obecnej kadry.
Dobrze się czujesz ? Pluje nam wszystkim w twarz! " Mogłeś być legendą, zostałeś szmatą"
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 19.02.2012, 17:59
Zaoferować Legii, Polonii za jedyne 1 mln euro. A jak nikt się nie zgłosi to zesłać do ME i trzymać na ławce w każdym meczu.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Cytat:
Małecki w naszych warunkach jest piłkarzem ponadprzeciętnym, tak BTW.
Masz całkowitą rację - w porównaniu do dość przeciętnych umiejętności, jest ponadprzeciętnie krnąbrny i głupi.

Cytat:
To podpiszmy kontrakt na jego warunkach i pokażmy innym piłkarzom jak szantażować klub, trenerów i kibiców.
A co!
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Podejrzewam , że znajdzie się kilku co zapodają link z bramką z Apoelem albo stwierdzą , że to wina Basałaja , Moskala i sprzątaczki , że Patryczek chodzi zestresowany .Możliwe , że to wina skandalicznie niskiego kontraktu na poziomie 30 tyś. zł miesięcznie .

Małecki do czerwca w rezerwach potem wypad a na jego miejsce brać takiego Piecha bądź Nakuolme .
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.02.2012, 18:00

.....
Długo nad tym myślałeś?
Małecki w naszych warunkach jest piłkarzem ponadprzeciętnym, tak BTW. I nie takich jak on sprzedawano za milion euro i więcej.
Nie ma co się sprzeczać o oceny piłkarza - skoro twierdzisz, że tyle wart, to podaj przykłady ofert (nie plotek internetowych) "za milion euro i więcej" za Małego w ostatnim powiedzmy roku
Nie będziesz musiał długo myśleć (zresztą ta czynność nie wygląda na często przez ciebie praktykowaną )
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 19.02.2012, 18:01
Zakladamy ze Moskal pozwala Maleckiego trenowac z pierwsza druzyna, pytanie jest takie czy druzyna da zyc takiemu zawodnikowi ktory otwarcie powiedzial ze z nimi nie chce grac ?
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.02.2012, 18:02
Wolfy - on był ponadprzeciętny przez krótką chwilę,a tak to miewa przebłyski. Generalnie jego gra się opierała zawsze na szybkości, ale tak to głowa w dół, patrzenie w piłę i bieg ile sił w nodze, na oślep. Raz mu się udało sklepać z Maorem (z Liteksem) i wsadził (dwie takie piłki) z Arką i APOELem dwa ładne gole i to by było na tyle, ale... no ponadprzeciętny, wielka gwiazda.

Jednak - nie ma już czego roztrząsać. Żegnaj Patrysiu, lepiej wyrżnij sobie skórę z rąk i ramion, bo plujesz tymi tatuażami na ludzi, których wizerunek sobie wydziergałeś. Oni by sobie tego nie życzyli.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.02.2012, 18:02
Małecki zauważył, że nie nadaje się do gry jaką obecnie preferuje Wisła i dlatego postanowił się obrazić.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 19.02.2012, 18:04

Dobre. Oddajmy go za darmo - to mu dopiero pokaże! Na pewno się po tym nie pozbiera...

Czyli tak: oddajemy Patryka za darmo. Wisła nic nie zarabia, traci skrzydłowego. Co więcej - pokazuje innym piłkarzom jak można łatwo rozwiązać z nami kontrakt. Małecki dostaje większą kasę za podpis jako wolny zawodnik.

Długo nad tym myślałeś?

Skoro nie jesteś na tyle rozgarnięty, żeby zrozumieć moje posty, to jakiej odpowiedzi się spodziewasz?
Czyli dajemy mu podwyzke? I czekac az ktos sie zglosi po niego? Zaden dyrektor sportowy umiejacy zasiegnac jezyka nie wezmie Maleckiego nawet za darmo.... Bo nikt normalny nie chce miec klopotow z kwasami w druzynie... Czy Ty wzialbys kogos takiego nawet bez sumy odstepnego? Bo ja nie..... A po drugie, dac mu pozdwyzke i placic wiecej niz 30,000.00 pln za ten cyrk? Przeciez on na w dupie Wisle i kibicow... Nikt normalny nie robily takich jakis w przeddzien meczu o 1/16 LE i waznego meczy ligowego, mogacego przyblizyc nas do Slaska.... To nawet slepy zauwazy....

Adios Malecki i nie do zobaczenie.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 19.02.2012, 18:05
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam , że znajdzie się kilku co zapodają link z bramką z Apoelem albo stwierdzą , że to wina Basałaja , Moskala i sprzątaczki , że Patryczek chodzi zestresowany .Możliwe , że to wina skandalicznie niskiego kontraktu na poziomie 30 tyś. zł miesięcznie .
Oh nie zapominaj, że stresujemy go również my kibice, nie bez powodu zaprosił nas na 2 stronę błoń. Ten ***** chciałby ustawiać wszystkich pod siebie. Liczę na odpowiednie pozdrowienie małego w meczu z Koroną.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.02.2012, 18:06
Czym teraz różni się Patryk Małecki od Kalu Uche? Tatuażami, które uwypuklają tylko jego hipokryzję. To ma być Wiślak? To jakaś popierdułka. Nie dość, że słaby i bez formy to jeszcze rozkapryszony i wiecznie na wszystkich obrażony. Za co niby Wisła miałaby mu zaoferować lepszy kontrakt? Koniec tematu, Małecki jest pierwszy do odstrzału i mam nadzieję, że uda go się pogonić last minute gdzieś na krańce wschodnie. Całkowicie straciłem szacunek do Małeckiego.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 19.02.2012, 18:07
Czy da się jakoś sprawdzić kiedy miałem bana ( zresztą jedynego ) za Małego właśnie? Kwestionowałem wtedy (być może w niewybrednych słowach) jego inteligencję.

Smutne - mógł być idolem wszystkich a stał się idolem paru desperatów.
Jak to klasyk napisał - "miałeś chamie złoty róg...".
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.02.2012, 18:07
Mam nadzieję że już nigdy na żadnej Wiślackiej stronie nie pojawi się felieton/artykuł/tekst o tym jaki to patryk jest wspaniały , że w jego sercu tylko Wisła i jemu wybaczyć należy wszystko. Miarka się przebrała , pokazał teraz ile znaczy dla niego Wisła , kibice i koledzy z boiska. Mam także nadzieję że Kaziu się nie ugnie i do drużyny go nie przywróci. Najlepiej niech go wypożyczą do Zwierzynieckiego...
MAŁECKI MOGŁEŚ BYĆ LEGENDĄ , JESTEŚ ZWYCZAJNĄ MENDĄ!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.02.2012, 18:08
MCX napisał(a):Wyświetl post
Czym teraz różni się Patryk Małecki od Kalu Uche? Tatuażami, które uwypuklają tylko jego hipokryzję.
No i umiejętnościami. Nigeryjczykowi mógłby bidon podawać.
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 19.02.2012, 18:09
Sytuacja Małeckiego podobna do Uche jeden chciał transferu, drugi chce pieniędzy. Uche gra obecnie w Espanyolu i tego też życzę Patrykowi bo oglądać go już w koszulce z BG nie chcę.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.02.2012, 18:10
kangurekm napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że już nigdy na żadnej Wiślackiej stronie nie pojawi się felieton/artykuł/tekst o tym jaki to patryk jest wspaniały , że w jego sercu tylko Wisła i jemu wybaczyć należy wszystko. Miarka się przebrała , pokazał teraz ile znaczy dla niego Wisła , kibice i koledzy z boiska. Mam także nadzieję że Kaziu się nie ugnie i do drużyny go nie przywróci. Najlepiej niech go wypożyczą do Zwierzynieckiego...
MAŁECKI MOGŁEŚ BYĆ LEGENDĄ , JESTEŚ ZWYCZAJNĄ MENDĄ!
A Ty daj sobie w avatar herb Legii albo Arki.. Juventus ma zgodę z Legią !!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 19.02.2012, 18:11
Reyman się w grobie przewraca.
Kilka wieków temu za taki numer by mu tę rękę odcięli.

Według mnie dyscyplinarka natychmiastowa. Ale to by było to, czego te nbuc oczekuje.
Niech trenuje z juniorami (ale nie może z nimi rozmawiać, bo za głupi) i niech ma zakaz wstępu na inne zajęcia i obiekty. Do końca kontraktu.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.02.2012, 18:11
miejmy nadzieje, że to jego koniec w Wiśle. nie będzie już oszpecał naszego wizerunku takim zachowaniem.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.02.2012, 18:13
Może z nim Soobl by porozmawiał? Może coś mu wbije do tego łba? Lecz mam obawy aby to coś dało...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 19.02.2012, 18:13
MCX napisał(a):Wyświetl post
Czym teraz różni się Patryk Małecki od Kalu Uche? Tatuażami, które uwypuklają tylko jego hipokryzję. To ma być Wiślak? To jakaś popierdułka. Nie dość, że słaby i bez formy to jeszcze rozkapryszony i wiecznie na wszystkich obrażony. Za co niby Wisła miałaby mu zaoferować lepszy kontrakt? Koniec tematu, Małecki jest pierwszy do odstrzału i mam nadzieję, że uda go się pogonić last minute gdzieś na krańce wschodnie. Całkowicie straciłem szacunek do Małeckiego.
Wg mnie Uche byl jednym z najlepszych pilkarzy jacy biegali po polskich boiskach. Mial wszystko: technike, szybkosc, przeglad pola...WSZYSTKO.. TO byl pilkarz ktory powinien byl odejsc z Wisly za dwucyfrowa sume w euro.

Malecki moglby mu buty czyscic... choc i to moze jest za duzo....
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.02.2012, 18:16
No to czesc Patryku...
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.02.2012, 18:17
Nie moge uwierzyc że Patryk tak sie zachowuje. Przeciez wielokrotnie pokazywal swoje przywiazanie do klubu do barw do tradycji.Czy to wszystko bylo tylko zwykla pokazowka? Co sprawia ze nie podaje reki ( co jeszcze mozna zrozumiec- wiadomo frustracja) a dzisiaj odwraca sie plecami do trenera i zawodnikow? Nadmierne ambicje? Chec za wszelka cene przynoszenia chwaly Wisle? Czy moze glupota a bardziej zwykla frustracja forma i brakiem szansy na Euro ktora nie pozwala mu juz racjonalnie myslec. Jak Patryk wyobraza sobie swoja dalsza kariere i dalsze zycie? Bo chyba zostaje mu w tym momencie Turcja albo Terek Grozny a tam pokazujac takie zachowanie pozbeda sie go bez mrugniecia okiem o ile ktos wczesniej wylozy pieniadze za takiego zawodnika w takiej formie i z takim nieprofesjonalnym nastawieniem do wykonywanego zawodu...
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 19.02.2012 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując
Sliver12
Member

Od: 03.2009

Stary 19.02.2012, 18:19
A mnie to wcale nie dziwi i nigdy nie wierzyłem w coś takiego jak miłość piłkarza do klubu. Najważniejsza jest dla nich kasa i to chyba normalne, bo to są tylko najemnicy. W przypadku Małeckiego jest dokładnie tak samo. Dziwi tylko to ,że gościu jaki to Wiślak nie był a tu takie cyrki odstawia. Nie wiem chyba mu się już znudziło być Wiślakiem. Bo prawdziwi Wiślacy to MY KIBICE!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów