|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Niech dadzą mu farbę i niech stadion przemaluje!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Patryk Małecki nigdy juz nie zagra w koszulce Wisły. I nie dlatego że zachowuje sie tak jak się zachowuje, ale dlatego że jest jednym z najsłabszych piłkarzy z obecnej kadry.
I nie rokuje żadnej, ale to ŻADNEJ nadziei na progres.
Ostatnio edytowane przez INZAGHI : 19.02.2012 o godz. 18:03.
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Klub Kokosa? Na Wisle jest duzo schodow, niech biega. Nie dawac do MESY bo jeszcze mlodziez zacznie buntowac.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobrze się czujesz ? Pluje nam wszystkim w twarz! " Mogłeś być legendą, zostałeś szmatą"
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zaoferować Legii, Polonii za jedyne 1 mln euro. A jak nikt się nie zgłosi to zesłać do ME i trzymać na ławce w każdym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Podejrzewam , że znajdzie się kilku co zapodają link z bramką z Apoelem albo stwierdzą , że to wina Basałaja , Moskala i sprzątaczki , że Patryczek chodzi zestresowany .Możliwe , że to wina skandalicznie niskiego kontraktu na poziomie 30 tyś. zł miesięcznie .
Małecki do czerwca w rezerwach potem wypad a na jego miejsce brać takiego Piecha bądź Nakuolme . |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Nie będziesz musiał długo myśleć (zresztą ta czynność nie wygląda na często przez ciebie praktykowaną ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zakladamy ze Moskal pozwala Maleckiego trenowac z pierwsza druzyna, pytanie jest takie czy druzyna da zyc takiemu zawodnikowi ktory otwarcie powiedzial ze z nimi nie chce grac ?
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wolfy - on był ponadprzeciętny przez krótką chwilę,a tak to miewa przebłyski. Generalnie jego gra się opierała zawsze na szybkości, ale tak to głowa w dół, patrzenie w piłę i bieg ile sił w nodze, na oślep. Raz mu się udało sklepać z Maorem (z Liteksem) i wsadził (dwie takie piłki) z Arką i APOELem dwa ładne gole i to by było na tyle, ale... no ponadprzeciętny, wielka gwiazda.
Jednak - nie ma już czego roztrząsać. Żegnaj Patrysiu, lepiej wyrżnij sobie skórę z rąk i ramion, bo plujesz tymi tatuażami na ludzi, których wizerunek sobie wydziergałeś. Oni by sobie tego nie życzyli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Małecki zauważył, że nie nadaje się do gry jaką obecnie preferuje Wisła i dlatego postanowił się obrazić.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Adios Malecki i nie do zobaczenie. ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oh nie zapominaj, że stresujemy go również my kibice, nie bez powodu zaprosił nas na 2 stronę błoń. Ten ***** chciałby ustawiać wszystkich pod siebie. Liczę na odpowiednie pozdrowienie małego w meczu z Koroną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Czym teraz różni się Patryk Małecki od Kalu Uche? Tatuażami, które uwypuklają tylko jego hipokryzję. To ma być Wiślak? To jakaś popierdułka. Nie dość, że słaby i bez formy to jeszcze rozkapryszony i wiecznie na wszystkich obrażony. Za co niby Wisła miałaby mu zaoferować lepszy kontrakt? Koniec tematu, Małecki jest pierwszy do odstrzału i mam nadzieję, że uda go się pogonić last minute gdzieś na krańce wschodnie. Całkowicie straciłem szacunek do Małeckiego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy da się jakoś sprawdzić kiedy miałem bana ( zresztą jedynego ) za Małego właśnie? Kwestionowałem wtedy (być może w niewybrednych słowach) jego inteligencję.
Smutne - mógł być idolem wszystkich a stał się idolem paru desperatów. Jak to klasyk napisał - "miałeś chamie złoty róg...". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję że już nigdy na żadnej Wiślackiej stronie nie pojawi się felieton/artykuł/tekst o tym jaki to patryk jest wspaniały , że w jego sercu tylko Wisła i jemu wybaczyć należy wszystko. Miarka się przebrała , pokazał teraz ile znaczy dla niego Wisła , kibice i koledzy z boiska. Mam także nadzieję że Kaziu się nie ugnie i do drużyny go nie przywróci. Najlepiej niech go wypożyczą do Zwierzynieckiego...
MAŁECKI MOGŁEŚ BYĆ LEGENDĄ , JESTEŚ ZWYCZAJNĄ MENDĄ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Sytuacja Małeckiego podobna do Uche jeden chciał transferu, drugi chce pieniędzy. Uche gra obecnie w Espanyolu i tego też życzę Patrykowi bo oglądać go już w koszulce z BG nie chcę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reyman się w grobie przewraca.
Kilka wieków temu za taki numer by mu tę rękę odcięli. Według mnie dyscyplinarka natychmiastowa. Ale to by było to, czego te nbuc oczekuje. Niech trenuje z juniorami (ale nie może z nimi rozmawiać, bo za głupi) i niech ma zakaz wstępu na inne zajęcia i obiekty. Do końca kontraktu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
miejmy nadzieje, że to jego koniec w Wiśle. nie będzie już oszpecał naszego wizerunku takim zachowaniem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może z nim Soobl by porozmawiał? Może coś mu wbije do tego łba? Lecz mam obawy aby to coś dało...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Malecki moglby mu buty czyscic... choc i to moze jest za duzo.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No to czesc Patryku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie moge uwierzyc że Patryk tak sie zachowuje. Przeciez wielokrotnie pokazywal swoje przywiazanie do klubu do barw do tradycji.Czy to wszystko bylo tylko zwykla pokazowka? Co sprawia ze nie podaje reki ( co jeszcze mozna zrozumiec- wiadomo frustracja) a dzisiaj odwraca sie plecami do trenera i zawodnikow? Nadmierne ambicje? Chec za wszelka cene przynoszenia chwaly Wisle? Czy moze glupota a bardziej zwykla frustracja forma i brakiem szansy na Euro ktora nie pozwala mu juz racjonalnie myslec. Jak Patryk wyobraza sobie swoja dalsza kariere i dalsze zycie? Bo chyba zostaje mu w tym momencie Turcja albo Terek Grozny a tam pokazujac takie zachowanie pozbeda sie go bez mrugniecia okiem o ile ktos wczesniej wylozy pieniadze za takiego zawodnika w takiej formie i z takim nieprofesjonalnym nastawieniem do wykonywanego zawodu...
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 19.02.2012 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A mnie to wcale nie dziwi i nigdy nie wierzyłem w coś takiego jak miłość piłkarza do klubu. Najważniejsza jest dla nich kasa i to chyba normalne, bo to są tylko najemnicy. W przypadku Małeckiego jest dokładnie tak samo. Dziwi tylko to ,że gościu jaki to Wiślak nie był a tu takie cyrki odstawia. Nie wiem chyba mu się już znudziło być Wiślakiem. Bo prawdziwi Wiślacy to MY KIBICE!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|