|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Czytając ten temat odnoszę wrażenie ,że szereg osób dostało amnezji albo nie zna historii Wisły z ostatnich 10-12 lat. http://www.weszlo.com/news/7862-Siem...yka_Maleckiego
Ostatnio edytowane przez Bronex : 18.02.2012 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Co konkretnie zrobił dla tej Wisły co stawia go w jednym szeregu z zawodnikami, którzy faktycznie coś zrobili? Pierd... sobie dziarę Reymana? Prowadził doping? Trochę mało. Patryk nie zrobił dla Wisły niczego wielkiego. Dodatkowo na tą chwilę jest bardziej skazany na tą Wisłę niż Wisła na niego. Kto go kupi? W Polsce nikt. Za granicą? Może jak ktoś napisał jakiś turecki klub z wy....owa pod granicą syryjską co właściwie wiązałoby się z powolnym kończeniem kariery. Nie jest to złośliwość w stosunku do Patryka ( którego wiele razy broniłem w rozmowach z innymi) to stwierdzenie faktu. Jak jest nam potrzebny ( na dzień dzisiejszy) było widać w meczu ze Standardem. Po jego spektakularnym zejściu z boiska przeskoczyliśmy jakością gry o jakieś trzy poziomy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Według mnie to Wilk jest ideałem piłkarza jeśli chodzi o styl, nie wywyższa się, nie strzela dużo bramek, gdy jest coś nie tak to się postawi, gdy ok to pochwali, kolegów zawsze broni --> to jest number one.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To co robi Małecki to cyrk ....a jakiś,rozwydrzone dziecko które ma focha na wszystkich, o .... mu chodzi ? nic nie grał i ma pretensje do całego świata.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
1 - 2 mecze dobre w wykonaniu Patryka i wszystkie ujadajace przeciwjko niemu wpisy pojda w zapomnienie !!!! zz WAMI jest tak zawsze !!!!!!! ....
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to się porobiło. Nie potrafię znaleźć usprawiedliwienia dla Patryka - jeśli prawdą jest to co piszą na oficjalnej Wisły. Szkoda, że się tak potoczyło. Kibicowałem Małemu od pierwszej bramki w Ekstraklasie z Górnikiem Zabrze 5 lat temu. Miał papiery na wielkiego piłkarza jak na polskie warunki. Teraz nie wiem co o tym myśleć. Szkoda, wielka szkoda.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Smutne jest tylko to, że chocby 99% kibiców nie zgadzało się na takie zachowanie Małeckiego, to Mały i tak będzie broniony przez SKWK i osoby decyzyjne. Starsze Pokolenie umiera ze śmiechu patrząc co się stało z kibicami naszego klubu. Dajemy się jechać w dupe jakiemuś chłoptasiowi z Suwałk, bo ma kilku znajomych i 2 tatuaże.
Smiech na sali. Szkoda słów. Licze tylko na to, że w klubie z nim coś zrobią, bo ciężko oczekiwać, żeby nagle zaprzestano skandowania imienia świętego Patryczka ![]() Powód: składnia;)
Ostatnio edytowane przez Eryk : 18.02.2012 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
PS. Komentarz na weszło "Patryk wracaj!!! Wigry czekają!!!" Świetny tekst http://www.weszlo.com/news/9520-Male...l_sie_w_klubie
Ostatnio edytowane przez Bronex : 18.02.2012 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Z FAKTAMI DYSKUTOWAŁ NIE BĘDĘ ale czy wy macie sklerozę większości forum chciało pozbyć się Brożka bo machał rękami , Canto sądził się z WISŁĄ o pieniądze , powód Zurawskiego to też ciekawe dla mnie gości przyszedł tylko dlatego że go nigdzie już nie chcieli .Pisanie o tym ze to były inne czasy sobie daruje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Ty tak na serio? Ty masz 26 lat dopiero i Ty się za starszyzne uważasz? W SKWK są ludzie którzy 26 to mają lat przejechane za Wisłą po całej Polsce. Wracając do tematu to w zasadzie o co chodzi, o kopnięcie barierki czy nie stawienie się na dzisiejszym spotkaniu z trenerem (powodu nie podano). Czy coś się jeszcze stało o czym nie wiem? Serio pytam bo przy zmianie Małego niczego nie zauważyłem. Zdjęc z tego czy filmów wideo tez nie ma. Najechał słownie na Moskala czy coś takiego?
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.02.2012 o godz. 22:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ale nie jestem pierwszym z rodziny, który chodzi na Wisłe, na mlyn, jeździ na wyjazdy, czy pierwszym, który po ryju dostał za klub. Jeżeli są osoby w SKWK, które 30 lat temu autentycznie WALCZYŁY za klub, a zgadzają się na takie traktowanie dzieciaka to faktycznie mogą być naszymi autorytetami. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co, myślałes ze w SKWK to sami 20 latkowie są? Pamiętaj że osoby w SKWK dużo więcej wiedzą o tym co się dzieje w klubie od nas.
Choćby ostatni przykład, Moskal chciał wpuścić kibiców na mecz z Sandecją, ale dostał nakaz z góry żeby powiedział że będą taktykę ćwiczyć bla bla. Oczywiście gdyby doszło do meczu superpucharu to tez by taktykę ćwiczyli , na oczach minimum 40 tyś osób na stadionie i z 2 mln przed telewizorami. W klubie dziwne rzeczy się dzieją, tak samo z Maleckim i Bóg jeden wie kto pociąga za sznurki w tej sprawie. Kiedyś, po latach możemy poznamy prawdę o wielu sprawach.
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.02.2012 o godz. 22:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zazwyczaj przy zmianie marny kopacz podchodzi do trenera podaje rękę dziękując za możliwość gry w ważnym meczu czy chociażby za to, że nie został zdjęty 15 sekund po tym jak się ośmieszył kopiąc piłkę jak amator. Co to za pytanie czy najechał słownie na Moskala? Czy musi go publicznie zwyzywać przed kamerami od ch... żeby można było uznać że coś jest nie tak? Okazał lekceważenie i to wystarczy. Miał czas, żeby ochłonąć przyjść na spotkanie, skulić ogon i ładnie przeprosić. Nasz Patryk olał takową możliwość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
piotrek06 ja miałem na myśli zachowanie Patryka z czwartku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Chyba nie pamiętasz nagonki jaka pojawiła się na forum, gdy zamiast Baszczyńskiego ściągnęliśmy Lameya (który nie pograł zbytnio w Leicester) . Jakieś 60-70% forum było przeciwne temu transferowi, możesz sprawdzić archiwum, gdybyś chciał. Swoją drogą ciekawe jak się czuje człowiek odpowiedzialny za storpedowanie pomysłu sprowadzenia Baszczyńskiego ( Baszczu w Polonii W. zarabia 100Tyś Euro mniej niż Lamey u nas ) . Czy może spać po nocach?A na Małego tak nie szczekajcie, jeszcze wam zamknie usta swoimi golami . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Takich sytuacji że piłkarz przy zmianie nie podawał ręki trenerowi i schodził od razu do szatni widziałem z 100 w ostatnich miesiącach. Łacznie w lidze Angielskiej gdzie grają profesjonaliści.
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.02.2012 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Małecki bezczelnie gra na Webstera.
W maju powie, że kocha Wisłę, ale mu nie dają grać i musi zmienić klub, choć okrutnie nie chce... Krzyż na drogę |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No, to już koniec tego bufona na R22.
Pytanie tylko czy Wisełka sprzeda go komuś czy Mały odejdzie korzystając z prawa Webstera. Ja obstawiam drugą opcję. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Walą mnie inne mecze. Ja oczekuję szacunku dla naszego trenera. Messi może się nawet zesrać na Guardiolę, Ronaldo naszczać na Murinho a Patejuk opluć kogoś tam kto trenuje Podbeskidzie. Nasz piłkarz ma szanować naszego trenera zwłaszcza, że to jest akurat ten konkretny trener czyli Kazek Moskal!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie podoba mi się to jak teraz o nim mówicie. Gdy było dobrze słyszałem tylko Małecki do kadry, Małecki mistrz. Okej przegiął można mu zamykać drogę, ale nie można teraz wygadywać głupot takich jak np. to, że Małecki wcale nie kocha Wisły, że tatuaż nie załatwi sprawy. Patryk obrywa na każdym stadionie za to, iż kocha Wisłę na dobre i na złe. Fakt zbyt inteligentny to on nie jest, też uważam, że jego czas powoli się kończy - miarka się przebrała, ale nie można pisać, że cały czas lamił, bo tak nie było i każdy dobrze o tym wie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Dziś ochalik wychodzi i mówi to co mówi. Powodu nie podano, nie podano czy on w klubie był czy go nie było. Nie przyszedł pogadać z Moskalem czy nie przyszedł do klub, a to jest bardzo ważne w rozaptrywaniu tej sprawy. Przynajmniej dla mnie, ale jak widać rzucono mięso armatnie, tutaj już fajnie sobie szarpią po kolei, po kawałeczku. Lożo szyderców, stary sektorze A, B. Koneserzy futbolu. Jechaliście jak z kupą gnoju z Brożkami, z Baszczyńskim, Głowackim, Frankowskim, Żurawskim a pewnie i kilkoma tuzinami innych graczy. Teraz to samo jest z Małeckim. Czy tamci nie dali rady gdzie indziej, czy żałowali odejścia? Fajnie sobie konto wypełnili, sentyment do sektora C im pozstał na długie lata. Każdy z nich dochodził w pewnym momencie do wniosku, .......ę odchodzę. Myślę że Patryk jest w tej samej sytuacji i ma rację. Czas wysiadać, szczególnie że koń jedzie na oślep, woźnica pijany a wóz na zaciągniętym hamulcu. No i dobra akcja reklamowa, jego już nie ma, możesz wracać, kiełbaski czekają |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|