|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak jest, tylko czy to faktycznie moment podania?Kłóciłbym się
przecież na filmiku to inny moment.Poza tym zauważcie, że kamera ta NIE jest pod kątem prostym do lini wyznaczającej spalonego a przed tą linią, więc odległość jest ta w rzeywistości większa- nawet na tym ujęciu.Ale to takie dywagacje.Proponowałbym zakonczyć temat
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 18.02.2012 o godz. 14:44.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie widać dokładnie momentu podania. Trzeba byłoby taki film rozłożyć na części pierwsze. Pewne jest natomiast, że spalony minimalny był i tutaj nikt nie ma co do tego wątpliwości.
Na tym filmie choć słabej jakości lepiej to widać. http://www.youtube.com/watch?v=BItm_orv4Oc |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Tu jes inny moment.Wątpliwości też mieli komentatorzy, ale dla kibiców Legii sytuacja jest jasna- puścić, bo to sytuacja stykowa.Tak jest zawsze. P.S Tak, mam ogromne kompleksy. ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież piszemy, że był spalony, ale wciąż niektórzy usiłują wklejać jakieś inne ujęcia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać liga się zaczęła i adrenalinka w temacie od razu skoczyła. Dobrze, że nie ma już "rzeźnika" Borysiuka to przynajmniej jeden temat się skończył
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Noi Podbeskidzie pyknęło Widzew
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli to jest moment podania to cie ostro pogrzało. Nie mówię, że minimalnego spalonego nie było. Ale był na tyle niewielki, że ludzkie oko nie jest go w stanie wychwycić więc jak sędzia nie był pewny to się to powinno puścić. W ogóle nie wiem o co ta cała "afera" jakby normalnie spalony 5 metrowy był.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
taka uwaga to jest temat o ekstraklasie! temat o pucharach macie osobno
na razie goście wygrywają ... wiec teraz Lechia 1:1 .... kur....
Ostatnio edytowane przez Luu... : 18.02.2012 o godz. 18:01.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
heh, a runda bez kibiców gości
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
. Czyli rozumiem że jednoznacznie: spalony był! Sędzia się pomylił! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiślak68 sam musisz się w końcu douczyć niektórych rzeczy, abyś je rozumieć bez niczyjej pomocy. Nie można setny raz podawać ręki potrzebującemu
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tak pewnie podchodza spokojnie do rewanzu, tak jak Standard
Byl spalony na styku, sedzia moj gwizdnac, mogl nie widziec lub puscic z "duchem gry" ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Lechia prowadzi z Cracovią po bramce Wiśniewskiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. No to w takim razie dalej: czym spalony na styku różni się od spalonegoA jeśli chodzi o spokój Standardu: naprawdę przeglądałeś ich fora ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Była kiedyś kolejka z samymi zwycięstwami gości? Całkiem możliwe rozstrzygnięcie w tej kolejce. Buki obłowiłyby się. edit: chyba nieaktualne ;(
PS. A propos meczu Legia-Sporting. Większość kibiców Sportingu uważa, że nie było spalonego, ale wszyscy widzieli karny po przypadkowej ręce Jędrzejczyka . Ogólnie są raczej pewni rewanżu, złorzecząc jednocześnie na drużynę i twierdząc, że to ich jeden z dwóch najgorszych meczów w tym sezonie. Niektórzy twierdzą, że nie mieli szans z drużyną, która na co dzień gra w mrozie i minusowych temperaturach ![]()
Ostatnio edytowane przez -ja123- : 18.02.2012 o godz. 17:32.
![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z relacji Onetu : - boisko opuszcza Wiśniewski, w jego miejsce wchodzi Nowak. Kibice Cracovii witają brawami piłkarza gości
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Przez 8 sezonów grał tam
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Różni się tym, że wg przepisów UEFA nieodgwizdany spalony przez sędziego jest błędem, a nieodgwizdany stykowy spalony przez arbitra błędem nie jest (błędem też nie byłoby to, gdyby sędzia stykowego spalonego odgwizdał. Chodzi tu o to, że jak sędzia jest pewny stykowego spalonego i go wyłapie to ok, ale jak nie jest pewny to ma preferować drużynę atakującą w takiej sytuacji).
Prościej wyjaśnić już się nie da. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kurr...
Parchy wyrównały... Człowiek-deska znów uderza. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ja pierd.le długo będziecie jeszcze rozkminiać ten spalony? zaraz się zesracie jeden z drugimi! Żydy miały farta chociaż remis przed meczem brałbym w ciemno, po meczu już go tak chętnie nie biorę !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Moderatorzy spią
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !