The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 15:28
AntyDrozd napisał(a):Wyświetl post
Wolno.Demokratyzm. Ja tylko stwierdziłem fakt ,że śmieszny jesteś myśląc że walka jest ustawiona i że ,któryś z zawodników mógł za to kase wziąć.Tym samym wyraziłem swoje zdanie ,a co,nie wolno?komuna?

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie musi od razu kogoś obrażać, tylko dlatego, że uważa inaczej.

gerardinho91 napisał(a):Wyświetl post
heh no dziki też pomyslal że czemu nie wolno zresztą nie tylko w tej kwestii chcesz mieć być oryginalny bedąc fanem zgody Legii
Nie wiem ile masz lat, ale coś mi się wydaje, że niewiele. Nie wypowiadaj się jak jeszcze nie nauczyłeś się pisać i nie masz pojęcia na temat kibicowania. Ja kibicuję Juve od dobrych 17 lat i gó.no mnie obchodzi zgoda z Legią, która weszła w życie kilka lat temu. A ty pewnie jesteś kibicem Barcy od trzech lat, prawda?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów