|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jak pisałem , wiek jest jego atutem...spokojnie a może coś z tego będzie. Powiedzmy sobie szczerze, Adamka już nie ma...jedyna szansa za minimum 2 lata to Szpila ale to dużo pracy przed nim ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tucznik padł od nadwagi bo żadnego ciosu akurat wtedy nie było. Pewnie dlatego Szpilka taki wściekły bo za to liczenie (bezpodstawne bo się 130 kilosów na nim położyło i od tego się potknął) i gesty przed walką czarnego teamu to mu chyba chciał w....... spuścić. Cóż, dobra jest i taka walka bo pokazuje, że przed Arturem sporo pracy jeszcze, przede wszystkim trzeba się pozbyć tej nonszalancji w ringu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale podobała mi się ta czarna ekipa
Gdyby nie było tylu światków , to pewnie by wyciągnęli gnaty i zaczęli do Szpilki strzelać tak ich wkurzył. To fakt, że przed Szpilką sporo pracy, aczkolwiek mam obawy czy Łapin jest w stanie coś nauczyć tego zawodnika, skoro z walki na walkę nie widać żadnej poprawy. Ta nonszalancja niczego dobrego nie wróży niestety. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Szkoda Majewskiego.
Cholera, już myślałem że się rozkręcił a tutaj dostał strzała :/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 06.11.2011 o godz. 08:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ciężka choroba Joe Fraziera...
http://www.bokser.org/content/2011/1...0102/index.jsp Tutaj art o walkach Ali- Joe. http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...czesc_1_z.html http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...czesc_2_z.html
Ostatnio edytowane przez Eternit : 06.11.2011 o godz. 10:51.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
|
Joe zmarł :(
Ku pamięci: http://www.youtube.com/watch?v=9z-3Teq9jT0 Tak się patrzy na te stare walki i dochodzi się do wniosku że teraz to już nie jest boks ale szachy :/ wiadomości ze świata: Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kocur : 08.11.2011 o godz. 11:55.
![]()
|
||
|
|
semper fi
Offline |
|
||
|
No i kolejne informacje:
Cytat:
W sobotę Gala Boksu w Gdyni: Cytat:
oraz: Cytat:
![]()
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wawrzyk szybko się uporał z Dominquez poprzez nokaut w drugiej rundzie,wiadomo czy Polast Sport pokaże normalnie walkę Pacquiao? czy znowu trzeba kupować usługę?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/Polsat-Sport
Wg tego walka normalnie jest w Polsacie sport. Liczę, że Pacquiao spokojnie wygra. Mam cały czas nadzieje ze dojdzie do jego walki z mayweatherem. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Gala w Gdyni fajna - szkoda że tak szybko się walki kończyły no ale że górą nasi to ok
![]() Na Packmana chyba się nie doczekam, pewnie koło 3 wystartuje :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jakbyś chciał oglądac pacmana to byś się zawiódł Marquez był lepszy, jednak jak wiadomo w boksie Marquez musiałby go zabić, żebyb wygrać. Na Pacquiao zarobi się więcej kasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Walka Wlodarczyka wlasnie sie zaczyna na Polsat Sport
.P.S - Co to za hymn? Boze..."interpretowac" to sobie mozna amerykanski... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piękny prawy sierpowy Włodarczyka
nokaut w 11 rundzie jak coś ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mistrz powrócił, ma się zdrów! bravo Diablo!
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Link do walki ? Chodzi mi o samą akcję z nokautem bo Włodarczyka to ja nie mam cierpliwości oglądać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wielkie brawa dla Krzyśka. Naprawdę była to ciężka walka, wydawało się, że już nic się nie może stać, bo Green cały czas klinczował. Jestem bardzo szczęśliwy, że mu się udało po tych całych zawirowaniach z jego zdrowiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Green już w 9 rundzie siadł, wcześniej czy później tak by się skończyło , Piękny K.O brawo Diablo !!
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Brawo Diablo - tak sie powinno wysyłac przeciwnika na emeryture
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Takie nokauty dają przepustkę do wagi ciężkiej i solidnych pieniędzy. Powalenie na deski nie kelnera, ale solidnego pięściarza, do tego w przedostatniej rundzie, przegrywając na punkty. Przeciwnik cucony w narożniku, plujący własnymi zębami. Tak, to jest esencja boksu. Kibice to uwielbiają
Diablo może nie zostanie mistrzem świata w nowej kategorii, ale ma większe szanse od Adamka. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Bez jaj ...
Chyba musiałby codziennie pizzę giganta wpieprzać żeby nabrać wagi na wyższą kategorię - przecież on jest lżejszy od Adamka a widać co się stało jak Adamek wskoczył do ciężkiej - jeszcze nikogo mu się nie udało znokautować. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Według mnie Diablo wcale nie ma większych szans od Adamka na zawojowanie w Królewskiej dywizji.Brakuje mu tego czegoś,a z umiejętnościami bokserskimi też jest sporo za Tomkiem.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
|
Zeszłej nocy:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Znowu w swietnym stylu wygral kolejna walke Izu Ugonoh - tym razem wygral przez TKO w 1 rundzie z Łotyszem Floriansem Strupits-em. Fajnie, ze taki bokser reprezentuje Polske
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Walczył w sumie z kelnerem jak Szpilka ostatnio ale widać że ma super talent:
pełna walka: http://www.youtube.com/watch?v=5c1EenW1HTQ ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Diablo nie miałby problemów z wagą, sam nie raz mówił że do walki zbija nie raz z poziomu 97-100 kg do limitu cruiser, podobnie Kołodziej czy Hutkowski
Ale wczoraj .... noc rozczarowań Najpierw Robert Helenius vs Dereck Chisora.... wałek u Niemców jak za czasów Michalczewskiego.... Chisora to wygrał ale sędziowie widzieli inaczej. Natomiast pękł chyba balonik Heleniusa, Angol pokazał jak z nim walczyć Paweł Wolak... aż przykro było patrzeć ile bomb on przyjmował prosto na twarz. Samym atakiem nie da się wygrać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|