The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2012, 11:21
Nie widze Bunozy nieco jednak "graslawego" - w dziejszych warunkach..Jednak bardziej Jaliensa, tylko czy do spólki z Chavezem czy z Czekajem..
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.02.2012, 11:26
Wszyscy wołali na stadionie jaki Jaliens beee... a teraz Czyżby Hipokryzja ? Według mnie najlepszą parą jest zestawienie bloku obronnego tj. Czekaj-Bunoza ---> Niech się chłopcy uczą, bo to w nich jest siła
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 16.02.2012, 11:47
Wczoraj pokazał Arsenal że młody-młody to nie najlepsze rozwiązaniem. Może w lidze, ale tutaj trzeba wszystkie najlepsze siły dać.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.02.2012, 12:01
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem ten mecz wcale nie jest najważniejszy, ważniejsza jest liga i odrobienie tam strat, bo to nam daje przepustkę do pucharów w przyszłym sezonie ewentualne przejście Standardu nam w tym nie pomoże.
Czyli lepiej odpuścić puchary w tym roku, by zagrać w nich w roku następnym? Ciekawa logika, ale dla piłkarza z polskiej ligi udział w tej fazie rozgrywek to spełnienie marzeń i raczej nie zmobilizują się bardziej na Zagłębie niż Standard Liege.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.02.2012, 12:05
syryls napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś oglądał ktoś mecz APOEL-Lyon to wie że drużyna z Cypru była jak polska 3 liga, 1 strzał nieczysty,posiadanie piłki to była miażdżącą przewaga Lyonu, Apoel nawet z własnej połowy nie wyszedł, zespół typowo sezonowy, 1 sezon dobry później wyprzedaż/koniec kontraktów i drużyna się rozsypuje.Ciekaw jestem czy nasi wytrzymają kondycyjnie, wierzę że trener Bahr wykonał dobrą pracę przed wiosną.
Z tą 3 cią ligą pojechałeś Oni tak w lidze mistrzów graja bo nie jest to potentat, który sobie może pozwolić na dominację nad przeciwnikiem i posiadanie piłki . Wisła na Cyprze też miała niewiele do powiedzenia, na pewno kilka cypryjskich zespołów się na stadionie APOELU zaprezentowało lepiej. Czyli co prezentujemy poziom spadkowicza ligi cypryjskiej ?
..
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Stary 16.02.2012, 12:08
Kto wołał, ten wołał.. Ja np. w ogóle nie angazuje sie w doping poswięcony piłkarzom
Ale skoro, Kaziu też stawiał w sparingach na Jaliensa, to musi być w formie, wiec on z Czekajem (Chavez chyba drugi raz na oczy widzi snieg, wiec bym go jednak nie wystawial).
Musimy zrobic dzisiaj "małą" Barcelone..Dosłownie i w przenośni
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 16.02.2012, 12:17
blanco napisał(a):Wyświetl post
Kpisz ? Czy o drogę pytasz , ekspercie.
APOEL zagrał ostrożnie i swoje osiągnął - nie przegrał kilkukrotną różnicą bramek , zupełnie jak kilka miesięcy temu w pewnym pięknym mieście nad Wisłą.
W rewanżu Lyon polegnie, ich słabość ukazała końcówka meczu we wtorek, kiedy to zespół z Cypru zepchnął ich! do defensywy ( no proszę , kolejny element, który coś mi przypomina....)
APOEL to sensacja tych rozgrywek większa niż AS Monaco 8 lat temu , bo Cypryjczycy wydają na ten klub śmieszne pieniądze , a mają zespół o ogromnej sile rażenia.
APOEL spiął się na mecz z Nami w swoim kraju. Trochę pomogła im pogoda i zagrali świetny mecz, demolując Wisłę - przy czym Nasi piłkarze zagrali bardzo słabo i to im ułatwiło zadanie. Potem poszli siłą rozpędu na mecze grupowe i dali z siebie więcej niż mógł ktokolwiek się spodziewać. Przeciwnicy ich zlekceważyli, a Cypryjczycy mieli szczęście. W rzeczywistości APOEL jest zespołem zbliżonym do Wisły. Jeżeli Basel w dwumeczu z Manchesterem United zdobył cztery punkty i ich wyeliminował z Ligi Mistrzów, to oznacza, że walczyłby o mistrzostwo Premiership? Rok temu FC Kopenhaga zaliczyła podobną historię do Cypryjczyków. Ja bym zadał inne pytanie, kogo APOEL sprzeda i ile na transferach zarobi. Czy o ich piłkarzy będzie popyt w Europie. Co za czasów doczekałem, że mistrz Cypru ma stanowić przykład dla Polskich drużyn. Cały czas uważam, że gdyby mecz był w normalnych warunkach, a Wisła zagrałaby lepiej, to awans byłby Nasz. Wiele drużyn ze słabych lig ma taki świetny sezon w Europie. Kiedyś wszyscy się podniecali Rumunami na tym forum, a teraz mają tylko jedną drużynę w pucharach, a my dwie i są za Polską w rankingu. Trochę szczęśliwie, ale Nasz kraj też może na coś takiego liczyć, jak inni mogą.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 16.02.2012 o godz. 12:24.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 16.02.2012, 12:29
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
APOEL spiął się na mecz z Nami w swoim kraju. Trochę pomogła im pogoda i zagrali świetny mecz, demolując Wisłę - przy czym Nasi piłkarze zagrali bardzo słabo i to im ułatwiło zadanie. Potem poszli siłą rozpędu na mecze grupowe i dali z siebie więcej niż mógł ktokolwiek się spodziewać.
To trochę jak Hiszpanie przed MŚ. Spięli się z mecz z Polską a potem z rozpędu zdobyli Mistrzostwo Świata.

Logika powalająca.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 16.02.2012, 12:33
Acima napisał(a):Wyświetl post
Czyli lepiej odpuścić puchary w tym roku, by zagrać w nich w roku następnym? Ciekawa logika, ale dla piłkarza z polskiej ligi udział w tej fazie rozgrywek to spełnienie marzeń i raczej nie zmobilizują się bardziej na Zagłębie niż Standard Liege.
To , ze mieliśmy tyle wpadek w lidze było efektem gry w pucharach i ciągłej rotacji składem, teraz im dłużej się tam utrzymamy tym w lidze będzie trudniej.Puchary są ważne dla Wisły, ale na tym etapie przejście tego Standardu co nam w istocie takiego da?Tylko prestiż, bo finansowo żadne kokosy a i tak na nikim naprawdę dobrym w Europie pokonanie Standardu wrażenia nie zrobi, bo jest to przeciętniak na poziom LE. A co do mobilizacji w lidze to dla nich każdy mecz będzie teraz jak finał i na wszystkie będą się musieli maksymalnie mobilizować.Zresztą to Zagłębie wcale nie musi być takie słabe ściągnęli reprezentantów Bułgarii, Słowacji, Czech , nie sugerował bym się już poprzednia rundą.Nie odpuścić , ale nie róbmy z tego meczu wydarzenia większego niż jest.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 16.02.2012 o godz. 12:35.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 16.02.2012, 12:39
|el0|ManoeL napisał(a):Wyświetl post
Michaels troche glupoty piszesz....bo ten dwumecz jest zarowno wzny jak i liga, bo w LE gramy o punkty do rnkingu a na ta chwile nie mamy jeszcze pewnego rozstwienia nawet w 3 rundzie el LM(o ile dobrze pamietam), wiec jest o co grac wiadome ze najpierw zeby grac w el. trzeba w lidze podjum zajac wiec to oczywiste ze liga wazn ale punkty tez sie nam bardzo przydadza i wierze w awans... a dzis typuje 3:0 dla Wisly
3-0? do twoich głupot mi jeszcze dużo brakujeMamy już więcej punktów w rankingu Uefa niż rok temu, dlaczego mieli by nas nie zostawić? Sprawdz sobie....

http://blog.kalendarz-kibica.pl/2011...ing-uefa-2012/
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 16.02.2012 o godz. 12:44.
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 16.02.2012, 13:20
To , ze mieliśmy tyle wpadek w lidze było efektem gry w pucharach i ciągłej rotacji składem, teraz im dłużej się tam utrzymamy tym w lidze będzie trudniej.Puchary są ważne dla Wisły, ale na tym etapie przejście tego Standardu co nam w istocie takiego da?Tylko prestiż, bo finansowo żadne kokosy a i tak na nikim naprawdę dobrym w Europie pokonanie Standardu wrażenia nie zrobi, bo jest to przeciętniak na poziom LE. A co do mobilizacji w lidze to dla nich każdy mecz będzie teraz jak finał i na wszystkie będą się musieli maksymalnie mobilizować.Zresztą to Zagłębie wcale nie musi być takie słabe ściągnęli reprezentantów Bułgarii, Słowacji, Czech , nie sugerował bym się już poprzednia rundą.Nie odpuścić , ale nie róbmy z tego meczu wydarzenia większego niż jest.
tak samo jak Wisła powinna sobie odpuścić LE bo nie radzi sobie z Ligą tak ty powinieneś odpuścić pisanie bo nie radzisz sobie z myśleniem i pisaniem jednocześnie.

Jak nie znasz się na czymś to się nie wypowiadaj.

Powinni sobie odpuścić LE i PP bo mogą nie wytrzymać fizycznego i psychicznego ciężaru rozegrania 13 meczy na wiosnę...
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.02.2012, 13:32
Sory,że offtop , ale czemu nie korzystacie z opcji "ingoruj" ?
Szkoda klawiatury na takich nawet..
Już tylko razy było pisane , a dalej cytujecie :/

Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 16.02.2012, 13:36
yogul napisał(a):Wyświetl post
tak samo jak Wisła powinna sobie odpuścić LE bo nie radzi sobie z Ligą tak ty powinieneś odpuścić pisanie bo nie radzisz sobie z myśleniem i pisaniem jednocześnie.

Jak nie znasz się na czymś to się nie wypowiadaj.

Powinni sobie odpuścić LE i PP bo mogą nie wytrzymać fizycznego i psychicznego ciężaru rozegrania 13 meczy na wiosnę...
Doprawdy?Skoro ja pisze wyraznie w komentarzu, że NIE odpuścić, a Ty twierdzisz, że tak powiedziałem... to albo jesteś psychicznie niedorozwinięty, albo nie umiesz czytać.Lepiej naucz się zasad pisowni zanim zaczniesz się odzywać tekstowo, synku.Brak interpunkcji już świadczy,że żadnej poważnej szkoły raczej nie skończyłeś.A o zdaniu złożonym to Ty chyba nigdy w życiu nie słyszałeś.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 16.02.2012, 13:38
Licz się ze słowami chłopcze, bo moje myśli zaczynają być dla ciebie bardzo niekorzystne.Będę cię obserwował.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.02.2012, 13:39
Po 1wsze Yogul:

Zgadzam się z tym co napisałeś. Ja rozumie, że nasi kopacze nie są przyzwyczajeni do zapier... , ale ludzie, bez przesady. LE jest ważna tak samo jak PP oraz Ekstraklasa. W końcu są to piłkarze zawodowi, którzy zarabiają krocie. Więc jeżeli nie są wstanie znieść takich obciążeń fizycznych, to może czas na zmianę zawodu wykonywanego na np. spawacza?

Po 2gie:

Znaki interpunkcyjne.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.02.2012, 13:57
Myślę że Jaliens jest jedyną opcją nie zważając na to czy jest w formie czy nie (Jovanovic szykowany raczej na bok), ponieważ irytuje mnie to co prezentuje Chavez. Jest cieniem zawodnika którym był w poprzednim sezonie. Jak dla mnie obniżył loty bo udało mu się podpisać kontrakt w europie, bo innego powodu nie widzę.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
mihaq
Member

Od: 11.2011

Stary 16.02.2012, 14:00
Niestety nie ma opcji aby na środku z Czekajem zagrał Chaliens, a to byłaby najlepsza opcja.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.02.2012, 14:11
Witam. Pisze w tym temacie, bo sb mi cos nie działa na komie. Mam pytania: o ktorej najlepiej byc zeby bez problemu wejść na stadion? Czy przed meczem cos bedzie sie działo na stadionie? Pozdrawiam.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.02.2012, 14:12
Jestem bardzo ciekaw tego meczu, 1:0 biorę w ciemno. Belgowie są do ogrania pod warunkiem, że nasza defensywa zagra na swoim najwyższym możliwym poziomie, nie ma tu miejsca na pomyłki w komunikacji pomiędzy Jaliensem a Pareiką. Tradycyjnie najbardziej obawiam się stałych fragmentów gry i szczerze mówiąc będę zdziwiony jeśli ani Biton ani Genkov nie wyjdą w pierwszym składzie, gdyż oni jako głową grać potrafią i mogą się przydać nie tylko w polu karnym Standardu.

Najważniejsze, że atmosfera w zespole jest dobra i poza Sobolem nikt nie narzeka na kontuzje. Jesteśmy w o wiele lepszej sytuacji kadrowej niż Legia przed swoim meczem, a jeszcze miesiąc temu sytuacja wyglądała zupełnie inaczej.

Jak pogoda w Krakowie? Ma ktoś informację jak wygląda na chwilę obecną murawa?

I jeszcze jedno pytanie, kto w Wiśle w razie otrzymania żółtej kartki nie zagra w rewanżu?
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 16.02.2012, 14:17
To , ze mieliśmy tyle wpadek w lidze było efektem gry w pucharach i ciągłej rotacji składem, teraz im dłużej się tam utrzymamy tym w lidze będzie trudniej.Puchary są ważne dla Wisły, ale na tym etapie przejście tego Standardu co nam w istocie takiego da?Tylko prestiż, bo finansowo żadne kokosy a i tak na nikim naprawdę dobrym w Europie pokonanie Standardu wrażenia nie zrobi, bo jest to przeciętniak na poziom LE.
racja! naszą największą bolączką są europejskie puchary z których powinniśmy się definitywnie wycofać oraz rotacja w składnie która jest podstawowym błędem szkoleniowym, powinniśmy grać żelazną 11 wszystkie mecze w roku po 90 min. Gdyby nasi nieudolni trenerzy nie popełniali tych 2 błędów rok w rok zdobywalibyśmy Mistrzostwo Polski co samo w sobie by nam wystarczało!

Mamy już więcej punktów w rankingu Uefa niż rok temu, dlaczego mieli by nas nie zostawić? Sprawdz sobie....
No tak! przecież UEFA ustanowiła konkretne progi punktowe które nie zmieniają się nawet o 0,1 więc skoro będziemy mieć więcej punktów niż rok temu to na 100% będziemy rozstawieni! - z serii nie znam się ale mam wiele do powiedzenia na ten temat !

Licz się ze słowami chłopcze, bo moje myśli zaczynają być dla ciebie bardzo niekorzystne.Będę cię obserwował.
Obserwuj obserwuj, masz ostatnie 1,5 tyg wolnego bo później skończą się ferie i będziesz musiał robić zadania domowe zamiast przesiadywać na komputerze. A co do edukacji to śmiało możemy się porównać, w porównaniu do Ciebie nie mam w tej kwestii kompleksów, co wnioskuje po tonie twoich wypowiedzi ; )
i mała lekcja obsługi bo ewidentnie nie 'ogarniasz', pod postami jest taki mały sprytny przycisk - "edytuj"
bez odbioru.

@blanco
przepraszam, zapomniałem że co roku w okresach wolnych od szkoły przybywa pełno dzieciaków na forum pragnących zaistnieć 'ciekawymi' wpisami.
i racja, nie należy karmić trola.
Ostatnio edytowane przez yogul : 16.02.2012 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.02.2012, 14:42
MCX napisał(a):Wyświetl post

Z oficjalnego profilu na FB.

Ponawiam pytanie o zawodników zagrożonych pauzą w rewanżu w razie otrzymania żółtka.
Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 16.02.2012, 14:43
Murawa miodzio jak na warunki jakie mamy za oknem
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.02.2012, 16:35
A ja Wam powiem że czarno to widzę, szczególnie po oglądnięciu meczu Rubina z Olimpiakosem
Siarczysty mróz, sztuczna murawa , godzina rozpoczęcia meczu(12) a goście całkowicie zdominowali rywala
Moim zdaniem wyszło tu bycie w trakcie sezonu Greków.

U nas może być podobnie - ponad 2 miesiące bez gry o stawkę to na prawdę sporo i sparingowe gierki tego nie zmienią
No ale oczywiście liczę na niespodziankę
Ciekaw jestem składu - obrona wiadomo. Jak by ją nie zestawić to może być różnie
Natomiast co do wystawienia Meliksona do ataku - ja osobiście tego nie widzę.Tzn na pewno Izraelczyk może zamiszać, tyle że czy zrekompensuje to straty w środku pola

Zobaczymy.Generalnie każde zwycięstwo będzie naszym sukcesem.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 16.02.2012, 16:40
Jesli napastnikiem bedzie Melikson na skrzydlach Maly i Iliev a w srodku Gula to tam bedzie o jedna lub wiecej pilek za malo
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.02.2012, 16:43
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A ja Wam powiem że czarno to widzę, szczególnie po oglądnięciu meczu Rubina z Olimpiakosem
Siarczysty mróz, sztuczna murawa , godzina rozpoczęcia meczu(12) a goście całkowicie zdominowali rywala
Moim zdaniem wyszło tu bycie w trakcie sezonu Greków.

U nas może być podobnie - ponad 2 miesiące bez gry o stawkę to na prawdę sporo i sparingowe gierki tego nie zmienią
No ale oczywiście liczę na niespodziankę
Ciekaw jestem składu - obrona wiadomo. Jak by ją nie zestawić to może być różnie
Natomiast co do wystawienia Meliksona do ataku - ja osobiście tego nie widzę.Tzn na pewno Izraelczyk może zamiszać, tyle że czy zrekompensuje to straty w środku pola

Zobaczymy.Generalnie każde zwycięstwo będzie naszym sukcesem.
A ja na odwrót jestem pozytywnie nastawiony do dzisiejszego meczu,myślę że Wisła dziś poniesiona dopingiem najlepszych kibiców w Europie odniesie zwycięstwo po ciężkim meczu
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.02.2012, 17:24
yogul napisał(a):Wyświetl post

Rozumiem że sobie żartujesz. Jak któryś wymięknie to jest ławka. Młodych niech na ligę albo PP wpuszczą. Rozwiazań jest wiele. W Angli graja i po 25 meczy w rundzie, w dodatku na nieosiągalnym dla nas poziomie szybkościowym i się kręci. Odpuszczac to sobie można mecz o nic, a i to nie najlepiej świadczy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.02.2012, 17:27
MCX napisał(a):Wyświetl post
Jestem bardzo ciekaw tego meczu, 1:0 biorę w ciemno. Belgowie są do ogrania pod warunkiem, że nasza defensywa zagra na swoim najwyższym możliwym poziomie, nie ma tu miejsca na pomyłki w komunikacji pomiędzy Jaliensem a Pareiką. Tradycyjnie najbardziej obawiam się stałych fragmentów gry i szczerze mówiąc będę zdziwiony jeśli ani Biton ani Genkov nie wyjdą w pierwszym składzie, gdyż oni jako głową grać potrafią i mogą się przydać nie tylko w polu karnym Standardu.

Najważniejsze, że atmosfera w zespole jest dobra i poza Sobolem nikt nie narzeka na kontuzje. Jesteśmy w o wiele lepszej sytuacji kadrowej niż Legia przed swoim meczem, a jeszcze miesiąc temu sytuacja wyglądała zupełnie inaczej.

I jeszcze jedno pytanie, kto w Wiśle w razie otrzymania żółtej kartki nie zagra w rewanżu?
Proszę tutaj masz wszystkie statystyki z Ligi Europy jak kartki,gole,spalone itd

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...rds/index.html

Osman Chavez ma najwięcej bo aż 5 kartek ze wszystkich graczy Ligi Europy
a Ljuboja jest 2 w klasyfikacji ,,na spalonym''

PS:Nie wiem ile trzeba mieć kartek żeby być zawieszonym na 1 spotkanie 4 żółtka? Jeżeli tak to żaden nasz gracz nie ma 3 kartek
2 Kartki ma -Diaz,Paljić,Sobol
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 16.02.2012 o godz. 17:54.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.02.2012, 17:54
Mam małe pytanie , czy dzisiejsza transmisja meczu Wisły na ipli jest płatna ? Bo ostatnio z Twente było free.
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.02.2012, 17:59
A to ciężko sobie sprawdzić?
http://le.ipla.tv/
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 16.02.2012, 18:03
Mam pytanie , czy jeśli kolega z którym ide źle się czuję ( a bilet jest wbity na jego karte kibica) może wejść na nią inna osoba ? Pytam z ciekawosci bo nie wiem czy tez obowiązuja ta identyfikacja UEFA taka sama jak na ligówce.
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów