|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Wczoraj pokazał Arsenal że młody-młody to nie najlepsze rozwiązaniem. Może w lidze, ale tutaj trzeba wszystkie najlepsze siły dać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kto wołał, ten wołał.. Ja np. w ogóle nie angazuje sie w doping poswięcony piłkarzom
Ale skoro, Kaziu też stawiał w sparingach na Jaliensa, to musi być w formie, wiec on z Czekajem (Chavez chyba drugi raz na oczy widzi snieg, wiec bym go jednak nie wystawial). Musimy zrobic dzisiaj "małą" Barcelone..Dosłownie i w przenośni ![]() ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 16.02.2012 o godz. 12:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Logika powalająca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
To , ze mieliśmy tyle wpadek w lidze było efektem gry w pucharach i ciągłej rotacji składem, teraz im dłużej się tam utrzymamy tym w lidze będzie trudniej.Puchary są ważne dla Wisły, ale na tym etapie przejście tego Standardu co nam w istocie takiego da?Tylko prestiż, bo finansowo żadne kokosy a i tak na nikim naprawdę dobrym w Europie pokonanie Standardu wrażenia nie zrobi, bo jest to przeciętniak na poziom LE. A co do mobilizacji w lidze to dla nich każdy mecz będzie teraz jak finał i na wszystkie będą się musieli maksymalnie mobilizować.Zresztą to Zagłębie wcale nie musi być takie słabe ściągnęli reprezentantów Bułgarii, Słowacji, Czech , nie sugerował bym się już poprzednia rundą.Nie odpuścić , ale nie róbmy z tego meczu wydarzenia większego niż jest.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 16.02.2012 o godz. 12:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mamy już więcej punktów w rankingu Uefa niż rok temu, dlaczego mieli by nas nie zostawić? Sprawdz sobie....http://blog.kalendarz-kibica.pl/2011...ing-uefa-2012/
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 16.02.2012 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Jak nie znasz się na czymś to się nie wypowiadaj. Powinni sobie odpuścić LE i PP bo mogą nie wytrzymać fizycznego i psychicznego ciężaru rozegrania 13 meczy na wiosnę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sory,że offtop , ale czemu nie korzystacie z opcji "ingoruj" ?
Szkoda klawiatury na takich nawet.. Już tylko razy było pisane , a dalej cytujecie :/ ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Licz się ze słowami chłopcze, bo moje myśli zaczynają być dla ciebie bardzo niekorzystne.Będę cię obserwował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Po 1wsze Yogul:
Zgadzam się z tym co napisałeś. Ja rozumie, że nasi kopacze nie są przyzwyczajeni do zapier... , ale ludzie, bez przesady. LE jest ważna tak samo jak PP oraz Ekstraklasa. W końcu są to piłkarze zawodowi, którzy zarabiają krocie. Więc jeżeli nie są wstanie znieść takich obciążeń fizycznych, to może czas na zmianę zawodu wykonywanego na np. spawacza? Po 2gie: Znaki interpunkcyjne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Myślę że Jaliens jest jedyną opcją nie zważając na to czy jest w formie czy nie (Jovanovic szykowany raczej na bok), ponieważ irytuje mnie to co prezentuje Chavez. Jest cieniem zawodnika którym był w poprzednim sezonie. Jak dla mnie obniżył loty bo udało mu się podpisać kontrakt w europie, bo innego powodu nie widzę.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Niestety nie ma opcji aby na środku z Czekajem zagrał Chaliens, a to byłaby najlepsza opcja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witam. Pisze w tym temacie, bo sb mi cos nie dziaÄšÂa na komie. Mam pytania: o ktorej najlepiej byc zeby bez problemu wejÄšÂĂ na stadion? Czy przed meczem cos bedzie sie dziaÄšÂo na stadionie? Pozdrawiam.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jestem bardzo ciekaw tego meczu, 1:0 biorę w ciemno. Belgowie są do ogrania pod warunkiem, że nasza defensywa zagra na swoim najwyższym możliwym poziomie, nie ma tu miejsca na pomyłki w komunikacji pomiędzy Jaliensem a Pareiką. Tradycyjnie najbardziej obawiam się stałych fragmentów gry i szczerze mówiąc będę zdziwiony jeśli ani Biton ani Genkov nie wyjdą w pierwszym składzie, gdyż oni jako głową grać potrafią i mogą się przydać nie tylko w polu karnym Standardu.
Najważniejsze, że atmosfera w zespole jest dobra i poza Sobolem nikt nie narzeka na kontuzje. Jesteśmy w o wiele lepszej sytuacji kadrowej niż Legia przed swoim meczem, a jeszcze miesiąc temu sytuacja wyglądała zupełnie inaczej. Jak pogoda w Krakowie? Ma ktoś informację jak wygląda na chwilę obecną murawa? I jeszcze jedno pytanie, kto w Wiśle w razie otrzymania żółtej kartki nie zagra w rewanżu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|||
i mała lekcja obsługi bo ewidentnie nie 'ogarniasz', pod postami jest taki mały sprytny przycisk - "edytuj" bez odbioru. @blanco przepraszam, zapomniałem że co roku w okresach wolnych od szkoły przybywa pełno dzieciaków na forum pragnących zaistnieć 'ciekawymi' wpisami. i racja, nie należy karmić trola.
Ostatnio edytowane przez yogul : 16.02.2012 o godz. 14:28.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Murawa miodzio jak na warunki jakie mamy za oknem
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A ja Wam powiem że czarno to widzę, szczególnie po oglądnięciu meczu Rubina z Olimpiakosem
Siarczysty mróz, sztuczna murawa , godzina rozpoczęcia meczu(12) a goście całkowicie zdominowali rywala Moim zdaniem wyszło tu bycie w trakcie sezonu Greków. U nas może być podobnie - ponad 2 miesiące bez gry o stawkę to na prawdę sporo i sparingowe gierki tego nie zmienią No ale oczywiście liczę na niespodziankę Ciekaw jestem składu - obrona wiadomo. Jak by ją nie zestawić to może być różnie Natomiast co do wystawienia Meliksona do ataku - ja osobiście tego nie widzę.Tzn na pewno Izraelczyk może zamiszać, tyle że czy zrekompensuje to straty w środku pola Zobaczymy.Generalnie każde zwycięstwo będzie naszym sukcesem. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jesli napastnikiem bedzie Melikson na skrzydlach Maly i Iliev a w srodku Gula to tam bedzie o jedna lub wiecej pilek za malo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Rozumiem że sobie żartujesz. Jak któryś wymięknie to jest ławka. Młodych niech na ligę albo PP wpuszczą. Rozwiazań jest wiele. W Angli graja i po 25 meczy w rundzie, w dodatku na nieosiągalnym dla nas poziomie szybkościowym i się kręci. Odpuszczac to sobie można mecz o nic, a i to nie najlepiej świadczy.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...rds/index.html Osman Chavez ma najwięcej bo aż 5 kartek ze wszystkich graczy Ligi Europy a Ljuboja jest 2 w klasyfikacji ,,na spalonym'' ![]() PS:Nie wiem ile trzeba mieć kartek żeby być zawieszonym na 1 spotkanie 4 żółtka? Jeżeli tak to żaden nasz gracz nie ma 3 kartek ![]() 2 Kartki ma -Diaz,Paljić,Sobol
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 16.02.2012 o godz. 17:54.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam małe pytanie , czy dzisiejsza transmisja meczu Wisły na ipli jest płatna ? Bo ostatnio z Twente było free.
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A to ciężko sobie sprawdzić?
http://le.ipla.tv/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie , czy jeśli kolega z którym ide źle się czuję ( a bilet jest wbity na jego karte kibica) może wejść na nią inna osoba ? Pytam z ciekawosci bo nie wiem czy tez obowiązuja ta identyfikacja UEFA taka sama jak na ligówce.
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|