The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2012, 22:15
FraMat Zdaje się ze emblemat jaki posiadasz wystarczy za komentarz .Chłop to przeczytał i teraz beczy ze śmiechu. Ja tak nie śmiałe zapytam czy dalej nie wstydzisz się tego co tu wypisywałeś latem .
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 09.02.2012, 23:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
no pewnie... lepiej byłoby gdyby Cupiał udzielił darowizny Wisle w wysokosci 100mln zł, Wisła zapłaciła od tego drakoński podatek, jej zarząd i rózne przytulasy roztrwoniły kasę na głupie transfery... i prowizje od transferów.
Biznesmen byłby z niego kiepski, ale własciciel klubu piłkarskiego zajebisty
Zapominasz ze Wisla to nie fabryka kabli, jesli decydujesz sie stanac na czele klubu tak znanego(w Polsce) i majacego kibicow rozsianych po calym swiecie to musisz sie liczyc z tym ze zawsze na 1 miejscu musi byc dobro klubu.
To nie jest biznes tylko religia, zarowno dla mnie, Ciebie jak i wszystkich wislakow. Jesli Cupial w to weszedl to rozumiem ze takie bylo jego nowe hobby, kosztowne hobby ale bogatemu wszystko wolno...
Z pasjii sie nie czerpie zyskow, pasję sie rozwija. Chyba ze od poczatku chodzilo tylko o kasę, szybko zarobic a wiele nie narobic.? Udzielic pozyczki wlasnej zabawce z wlasnych pieniedzy to taka wielka sztuka.? Majac pewnosc ze predzej czy pozniej sciagniesz z odsetkami? Kasa wraca do tej samej kieszeni a jedynie Wisla traci i bedzie tracic na rozwoju a brak inwestycji sie bedzie poglebial.

Oswiec mnie jesli wiesz za ile BC wykupil sekcje Wisly.? Jaką faktyczną wartosc stanowila nazwa i prawo spadkobiercze do sukcesow i historii? Bo reszta to pozyczka na fajnych odsetkach...
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 09.02.2012, 23:59
Dariook
Pieprzysz glupoty. Tyle. Mam jutro egzamin, nie mam czasu na rozpisywanie, takze bede zwiezly. Nie, dla wiekszosci kibicow Wisla to nie religia. Wisla to rozrywka. Tyle. Punto caput. W momencie gdy przestaje mnie interesowac futbol przestaje mnie interesowac Wisla. Game over.

Co do B.Cupiala. Najlatwiej to wydawac cudze pieniadze, co Dariook? Jak takis madry to kup ten klub i wtedy pokaz jak wydawac. Ze jak, ze nie masz kasy? A, no i tu juz mamy zapewne odpowiedz na twoje rozterki. Nie miales nigdy takiej kasy, nie wyobrazasz sobie nawet tego, a gadasz o wydawaniu. Syn starszy od ojca, nie?
Ja osobiscie mam "pretensje" do B.Cupiala, ale nie o kase , a o... zarzadzanie. O polityka "na juz". itd.

------------------------------------------------
Klub pilkarski sensem zycia? Przeraza mnie takie myslenie. Czlowiek potrafi byc jednak pusty jak wydmuszka...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 10.02.2012, 01:06
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Dariook
Pieprzysz glupoty. Tyle. Mam jutro egzamin, nie mam czasu na rozpisywanie, takze bede zwiezly. Nie, dla wiekszosci kibicow Wisla to nie religia. Wisla to rozrywka. Tyle. Punto caput. W momencie gdy przestaje mnie interesowac futbol przestaje mnie interesowac Wisla. Game over.

Co do B.Cupiala. Najlatwiej to wydawac cudze pieniadze, co Dariook? Jak takis madry to kup ten klub i wtedy pokaz jak wydawac. Ze jak, ze nie masz kasy? A, no i tu juz mamy zapewne odpowiedz na twoje rozterki. Nie miales nigdy takiej kasy, nie wyobrazasz sobie nawet tego, a gadasz o wydawaniu. Syn starszy od ojca, nie?
Ja osobiscie mam "pretensje" do B.Cupiala, ale nie o kase , a o... zarzadzanie. O polityka "na juz". itd.

------------------------------------------------
Klub pilkarski sensem zycia? Przeraza mnie takie myslenie. Czlowiek potrafi byc jednak pusty jak wydmuszka...
Za takie słowa pewnie większość forumowiczów wbije ci głęboko palca, tak dla rozrywki. Nawet nie ma nad czym tutaj sie rozwodzić bo udowodniłeś że to nie miejsce na twoje wypociny. Szukasz rozrywki? to idz do kulkolandu albo na koncert Bojsow.

Nie ogarniasz tego że WISŁA to nie tylko klub piłkarski. Nie wiem jak byś się tutaj produkował i wymądrzał to niestety ale wszystko to są tylko puste bzdety, dyrdymały, kogoś kto tak naprawdę nie ma pojęcia co jest bakcylem wszystkich tutaj zawartych dyskusji.

Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Klub pilkarski sensem zycia? Przeraza mnie takie myślenie. Człowiek potrafi byc jednak pusty jak wydmuszka...
HENRYK REYMAN - Legenda, Historia, Wzór! Dla ciebie pusta wydmuszka!

To kim ty k.... jesteś? gdzie się tak bezbarwnie wychowałeś?
Na temat Wisły to ty się juz lepiej nie wypowiadaj. Nie zasługujesz na taką rozrywkę!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.02.2012, 08:06
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Za takie słowa pewnie większość forumowiczów wbije ci głęboko palca, tak dla rozrywki. Nawet nie ma nad czym tutaj sie rozwodzić bo udowodniłeś że to nie miejsce na twoje wypociny. Szukasz rozrywki? to idz do kulkolandu albo na koncert Bojsow.

Nie ogarniasz tego że WISŁA to nie tylko klub piłkarski. Nie wiem jak byś się tutaj produkował i wymądrzał to niestety ale wszystko to są tylko puste bzdety, dyrdymały, kogoś kto tak naprawdę nie ma pojęcia co jest bakcylem wszystkich tutaj zawartych dyskusji.

HENRYK REYMAN - Legenda, Historia, Wzór! Dla ciebie pusta wydmuszka!

To kim ty k.... jesteś? gdzie się tak bezbarwnie wychowałeś?
Na temat Wisły to ty się juz lepiej nie wypowiadaj. Nie zasługujesz na taką rozrywkę!
a kim ty k... jesteś Dario żeby mówić kto i jak ma się tu wypowiadać
opamiętaj się chopie póki czas!
nie zajmujesz się niczym poza Wisłą - Twoja sprawa.
Ktoś ma inne priorytety - jego sprawa. Wydaje się, że piłka to nie jest jedyna i najważniejsza sprawa na świecie, ale może się mylę.
Mnie osobiście wydaje się zdrowe rozsądne dzielenie czasu i energii pomiędzy rodzinę i/lub przyjaciół, zarabianie kasy (życie zawodowe), rozwój własny, pasję i/lub hobby, ale tu też może błądzę.
No i 20 lat temu myślałem trochę inaczej.

"To kim ty k.... jesteś?"
PM -piłkarz moim zdaniem więcej niż dobry jak na Wisłę, ale może z cytowaniem sentencji jak ta to spokojnie. Tj.głównie popis chamstwa, wybujałego ego i pustej głowa.

A w temacie...
6 miejsce, 10pkt. straty.
Sobol się rozłożył na dłużej - zero zastępstw, cisza.
Jeśli odejdze Chavez - też cisza.
Oddala się to MP.
W lecie zapewne nowe (które już z kolei) otwarcie, ale kim i z kim
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 10.02.2012, 09:10
Poglebiasz jakąś bezsensowna rozkminke o życiu, rodzinie, podróżach...
A gdzie ja napisałem że niczym innym się nie zajmuję tylko Wisłą? Gdzie napisalem że piłka jest najważniejsza rzeczą na świecie?
Do czego wogóle się ty odniosles? Bo nie widzę związku.
Kolego napisalem że Wisła jest dla wielu religią, wiec to chyba nie to samo co próbujesz przedstawić.

Jesli czytam że dla kogoś Wisła to tylko rozrywka, przestanie go Wisła interesować jak znudzi się mu futbol to wybacz... Uważam że pomylił miejsca.
Gdy czytam że ktoś nazywa pustymi wydmuszkami ludzi dla których Wisla to sens życia... Reaguje ! Bo obraża to osoby które są częścią historii Wisły jak i wielu oddanych Wiślaków.

Przeczytaj jeszcze raz , może zrozumiesz.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.02.2012 o godz. 09:47.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.02.2012, 09:48
Dariook

a jak ja chodzę na mecz żeby zjeść ciepłą kiełbaskę i przez to daję Twojej religii na tacę, to też jestem .....m?

Zastanów się nad sobą, bo z takim ograniczonym myśleniem jak Twoje to na 34 tysięcznym stadionie byłoby 2 tyś kibiców, którzy Wisłę traktują jak wyznanie, a reszta krzesełek pustych. I wtedy Twoja religia zmagałaby się z wyznaniami innych, takich jak: Bronowianka Kraków, Wieczysta Kraków czy Clepardia Kraków.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 10.02.2012, 10:44
A kto kogo nazwał hujem? Ty wogóle umiesz czytać co napisałem, bo wnioskuje że chyba nie.
Ja nikomu nie zabraniam iść na mecz, czy kupić kielbaske., juz nie wyciągaj argumentów z kapelusza.
Ograniczone myślenie.?..skoro ty idziesz na mecz się najeść to jak to nazwać?

Tak masz rację, na końcu zostanie te 2 tyś, bo reszta się nażre i im się znudzi. Porównanie tych 2 tyś z amatorami półtusz takich jak ty jest poprostu nie na miejscu.

Gdzie tacy kibice rosną...heh

Kolejnych amatorów taplania w fontannach, jazdy gokartami, zbieraczy kapsli, kibiców uni hocka, zagubionych turystów, ślązokow, monterow, rozbitków, wagarowiczow, ministrów sportu... Zapraszam na Priv , oszczędzi to głupich pytań i niekumatych argumentów.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.02.2012 o godz. 10:59.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.02.2012, 10:58
Dariook, nie kreuj się na forumowego ultrasa

PS: co do BC, to oczywiście, sporo błędów popełnionych zostało, sporo jest popełnionych i sporo będzie. Ale za to, gdzie teraz jesteśmy należy się mu szacunek, bo gdyby nie on, to Twoja religią jak to określiłeś byłaby jakaś Barcelona, czy inna Cracovia.

EOT
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.02.2012, 11:03
Bez wycieczek personalnych!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 10.02.2012, 11:45
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Dariook, nie kreuj się na forumowego ultrasa

PS: co do BC, to oczywiście, sporo błędów popełnionych zostało, sporo jest popełnionych i sporo będzie. Ale za to, gdzie teraz jesteśmy należy się mu szacunek, bo gdyby nie on, to Twoja religią jak to określiłeś byłaby jakaś Barcelona, czy inna Cracovia.

EOT
A to trzeba być ultrasem żeby mieć rację? Dla jednych Wisla to klub piłkarski, kolekcjoner medali i rozrywka w weekendy a dla innych to religia, barwy, znajomi, rodzina, miłość, wyjazdy,..

A już taki pomysł by kibicować barcelonie Czy parchom...! Sam bym na to nie wpadl.

Dla ciebie to kolejna opcja a mi juz sama nazwa ubliza. Na marginesie dodam że moja noga na R22 była wczesniej niż Cupiala plany wiec inaczej patrzę na ten dar!. Obeszło by się.

Na tym zakończmy tą jałowa dyskusję. Jeśli się pewnych podstaw nie rozumie to dyskusja mija się z celem.
Ciężko traktować kogoś poważnie gdy jeden idzie zjeść kielbaske a drugiego łączy z Wisła tyle samo co D.Szpakowskiego.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.02.2012 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.02.2012, 21:18
Mi nie musisz tłumaczyć, dla mnie Wisła to coś najważniejszego, ale takich ludzi jest może z 1000 i bez sensu jest się pluć o takie rzeczy na forum, gdzie na mecze z tych co tu się udziela i wie najlepiej chodzi mniej niż połowa.

EOT2
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.02.2012, 21:38
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
FraMat Zdaje się ze emblemat jaki posiadasz wystarczy za komentarz .Chłop to przeczytał i teraz beczy ze śmiechu. Ja tak nie śmiałe zapytam czy dalej nie wstydzisz się tego co tu wypisywałeś latem .
Bądż łaskaw nie odzywać się kiedy nie masz niczego sensownego do powiedzenia. Odczep się też od mojego emblematu. Nie wypowiadaj się za innych, lecz za siebie samego.
Nie, niczego się nie wstydzę. Nic nie poradzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Dla mnie EOT

Zapominasz ze Wisla to nie fabryka kabli, jesli decydujesz sie stanac na czele klubu tak znanego(w Polsce) i majacego kibicow rozsianych po calym swiecie to musisz sie liczyc z tym ze zawsze na 1 miejscu musi byc dobro klubu.
Nie.
Wyobrażam sobie, ze Cupiał jest biznesmenem, który postanowił pomóc klubowi, który lubi, czy kocha.Nie jest jednak fanatykiem i tak się składa, że nie podjął decyzji, by Telefonika zarabiala na Wisłę, ale na niego
To nie jest biznes tylko religia, zarowno dla mnie, Ciebie jak i wszystkich wislakow. Jesli Cupial w to weszedl to rozumiem ze takie bylo jego nowe hobby, kosztowne hobby ale bogatemu wszystko wolno...
Z pasjii sie nie czerpie zyskow, pasję sie rozwija. Chyba ze od poczatku chodzilo tylko o kasę, szybko zarobic a wiele nie narobic.?
Napisz mi ile Cupial zarobił na Wiśle... Nic. Zero. Twierdzenie, że przejął Wisłę, by się na niej wzbogacić jest po prostu żałosne
Cupiał nie zarabia na Wiśle, ale ją sposnsoruje kierując się zdrowymi zasadami biznesowymi
Udziela pożyczki, bo to najtańsze dla Wisły
Udzielic pozyczki wlasnej zabawce z wlasnych pieniedzy to taka wielka sztuka.? Majac pewnosc ze predzej czy pozniej sciagniesz z odsetkami? Kasa wraca do tej samej kieszeni a jedynie Wisla traci i bedzie tracic na rozwoju a brak inwestycji sie bedzie poglebial.
Fakt. Przez ostatnie ponad dziesięc lat Wisła z Cupialem straciła... Chyba drugą ligę, kolego, więc bądź łaskaw bzdur nie pisać.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.02.2012, 00:50
Nieodparte wrażenie...średnia wieku na tym forum drastycznie spadła...

123345456 znaków...
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 24.02.2012, 10:00
No i wróciliśmy z dalekiej podróży. Standard sprowadził nas na ziemie.
Chciałbym jednak przypomnieć tym wszystkim sfrustrowanym lub zawiedzionym, że był to nasz najlepszy występ w pucharach od 9 lat!!!
Wcale bym się nie obraził gdyby Wisła miała się podobnie zaprezentować za rok.
c.d.n.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów