|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
jaka jest stronka gdzie mogę bez płacenia oglądnąć filmy? bo te co miałem dziady poblokowali albo każą płacić.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kupował ktoś jakąś odzież kibicowską lub w ogóle cokolwiek ze strony PG Wear? Interesuje mnie czy nie lecą w kulki z przesyłkami, bo w opcjach płatności nie ma "za pobraniem" jest tylko: zwykły przelew albo pay-pal. Jak ktoś może się wypowiedzieć o jakości ciuchów od nich, też byłbym wdzięczny.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Poleci ktos dobry sklep z miare tanimi krawatami i koszulami ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Zawsze możesz popatrzeć tutaj http://www.skleptmk.pl/producer-89.aspx a ten sklep mogę polecić bo kilka razy coś tam kupowałem i nie było nigdy najmniejszego problemu. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Sklep Figaretti na Stradomiu.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
od dłuższego czasu zawiesza mi się mozilla firefox 6.0.1. próbowałem już dezinstalacji, pomogło na kilka godzin.
może instalacja nowszej wersji pomoże? albo jakaś inna rada. czekam na waszą pomoc ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mama chce obejrzeć ostatni ( 102 ) odcinek " Miłość i przeznaczenie "
Gdzie online i w w miare dobrej jakości znajde ten serial Szukam juz chwile i nic za free znaleźćnie mogę.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
gdzie w krakowie znajde skup telefonow uzywanych w dobrej cenie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie (prócz śmieszka) kupie maski, coś takiego jak na hallowen (np: http://img.partybox.pl/zasoby/images...0.56_25567.jpg)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może ktoś wrzucić zdjęcie wiślackiego kalendarza - chyba rok 2006 - na zdjęciu jest twarz z wymalowaną białą gwiazdą i niebieską wstęgą. Bardzo mi zależy.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kalendarz jest na 2007 jeżeli chodzi Ci o ten wydany na 100lecie. a jakąś konkretną jakość chcesz czy wystarczy amatorska"?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Dzięki Wiślak Powód: thx
Ostatnio edytowane przez spartan : 09.02.2012 o godz. 20:09.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szukam Targi Giełdy na cały tyg gdzieś gdzie mogłaby iść Tapicerka Ewentualnie sprzęt AGD? Coś Okolica lub góry?
Może ktoś handluje ? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Produkty Herbalife można kupić w zwykłych sklepach spożywyczych, czy tylko jakichś z odżywkami ?
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Na ul. Szlak są na przykład zabiegi wyszczuplające czy tam "klepanie po pysku" i jako "ich" klient możesz kupić od nich odżywki białkowe lub inne czary-mary. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Wiem że to mało prawdopodobne żeby ktoś znał odpowiedź na to pytanie ale może, czy wie ktoś coś na temat aukcji młodej sztuki organizowanej przez sopocki dom aukcyjny? Jeśli jest ktoś taki do kogo zgłosił się ten dom to mam kilka pytań na priv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, mam następujące pytanie-czy ktoś z Was albo z Waszych znajomych jest, albo był stewardem na stadionie Wisły lub innego klubu?
Jeżeli tak to jakie opinie macie co do tej pracy? Bo zastanawiam się czy nie spróbować się zapisać, a że jestem zielony w temacie to poproszę o jakieś uwagi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co będziesz latał po trybunach i upominał aby nie palić? Zastanów się co piszesz i na jakim forum
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszukuję najazdu / tunelu na osobówkę w Krakowie
z którego można skorzystać w miare tanio ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie i Panie kiedy grają Wawelskie Smoki ? Jakoś nie mogę niestety znalezc ? Albo inaczej jest w ten weekend jakieś ciekawe wydarzenie na naszej hali? Bo z tego co widzie koszykarki, siatkarki, fustalowców nie ma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Podesłał by ktoś tapete na pulpit z fety 2011 z rynku lub jakiś zdjęc kibiców z R22 w rozdzielczości 1366 na 768..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z jakich serwerów można pobierać filmy? bo posypały się te stare bardzo. zna ktoś jakieś?
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Siema, ej potrzebuję kupić adidas marathon tr lo. te takie czarne maratonki ze skóry. nie mogę ich znaleźć ani w Krakowie, ani w necie. Może ktoś coś pomóc?
![]() |
|
|