|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
dziękuję , naprawdę mi pomogłeś
![]() znalazłem już w sklepach militarnych i na legalu kupię. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy idzie teraz jakoś usunąć zaproszenie do wydarzenia na FB tak żeby nie być na liście "odrzucili" a poprostu je usunąć? Kiedyś się dało na lajcie, klikało się x i tyle ... teraz po zmianach nie widze takiej opcji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Planuje kupić siostrzeńcowi grę ( jeszcze nie wiem jaką na razie się rozglądam) ale takie pytanie. Czy jak w wymaganiach gra ma procesor "i5" a on ma "i3". Będzie to hulało czy niekoniecznie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja mówię o 5-10 letnich, a szczególnie o Renault, na przykład - królowa lawet, Laguna II.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie: posiadam nr w Orange NA KARTE, chcialbym zmienic na Playa- rowniez NA KARTE, czy jest mozliwosc ze moj aktualny numer tel. zostanie nie-zmieniony? Bo wiem, e sa takie opcje, ale nie wiem czy "na karte" jest to mozliwe?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chodzi Ci o możliwość dotoczenia jakiegoś metalowego elementu obróbką skrawaniem? Czy pytanie z zupełnie innej beczki
Jeśli tak, to napisz priva o co chodzi dokładnie ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 24.01.2012 o godz. 17:49.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
- Nike seria Ctr360 http://allegro.pl/lanki-nike-ctr360-...065668043.html Dość solidne buty, po czasie odchodzi troszkę podeszwa z przodu, ale to nie przeszkadza w grze, dobre do operowania wewnętrzną częścią stopy, gorsze do strzelania, ale to detale. Moja ogólna ocena 5/6 - Nike seria Mercurial http://allegro.pl/nike-mercurial-vic...064400061.html Buty bardzo wygodne, dobrze się w nich gra, niestety bardzo nietrwałe, jeśli grasz często i się nie oszczędzasz to po miesiącu mogą już być dziurki, stopniowo się powiększające. Moja ogólna ocena 3/6 - Nike seria Shoot http://allegro.pl/korki-nike-t90-sho...064244140.html Jak sama nazwa wskazuje dobrze się strzela, piłka "siada", rzadko się kiksuje, aczkolwiek wszystko możliwe. Do operowania wewnętrzną częścią stopy też ok. Minusem jest moim zdaniem kiepski design oraz to że przyzwyczajanie stopy do buta trwa dłużej niż u innych, i też odchodzi ta podeszwa z przodu. Moja ogólna ocena 4/6 - Adidas seria F10 http://allegro.pl/korki-adidas-f10-f...057360460.html Buty dość "sztywne" ale da się przyzwyczaić, więc to nie duży problem. Ogólnie bardzo wszechstronne, ciężko wskazać specjalne atuty, ale też ciężko wskazać wady, na pewno najlepsze korki adidas na ten moment, co widzisz np. po naszej drużynie, gdzie 3/4 składu w takich gra. Moja ogólna ocena 5/6 Oczywiście z każdego modelu są też inne kolory, co na pewno wiesz, więc nie zniechęcaj się wyglądem tego konkretnego którego wkleiłem. Mam nadzieję że to coś ci pomoże w wyborze.
Ostatnio edytowane przez Fiti : 24.01.2012 o godz. 17:46.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kupiłem oferte TP telewizja+net+telefon. Słyszałem gdzieś że można podłączyć dekoder do routera zamiast do talerza. Nie znam sie na tym więc pytam czy jest taka możliwość czy ktoś miał po prostu bujną fantazję?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Witam, szukam osoby która ma pojęcie o dofinansowaniach z UE albo z UP... mam kilka pytań. Proszę o wiadomość na prv. pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czy w orange sport są mecze T-mobile ekstraklasa
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
gdzie poza Świętokrzyską można naprawić iPoda?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję Prawnika lub kogoś kto zna się na prawie? PILNIE!!
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wybiera sie ktos? http://www.futbol.org.pl/news,21131.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam na nową !
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tak, można przenieść. wszystko załatwisz od ręki w salonie playa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś stronę z grami i aplikacjami na iPhona/iPoda? Oczywiście z darmowymi
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
sorry bo nie jestem w temacie ... czy Polska bd grac jeszcze jakis mecz na tych mistrzostwach
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy w dniu meczu ze Standardem będzie możliwość wyrobienia karty kibica? Mieszkam w Wielkopolsce, a chciałbym, się wybrać na ten mecz.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reklamowal ktos buty w YesSporcie?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jak masz jailbreaka to w cydia musisz dodać repozytorium i zainstalować Instalous i masz wszystkie gry i programy za free od razu na telefonie. Wejdź na forum iPmart Polska tam masz wszystko opisane. Jak coś to PW bo mam telefon i tablet z tej firmy.
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jestem zarejestrowany w UP jako bezrobotny, ale nie w krk a w małej miejscowości 60 km od krk. Zamierzam się starać o dofinansowanie na otwarcie własnej działalności gospodarczej i pytanie brzmi. Czy jak już dostane pieniądze z UP mogę je wykorzystać na otwarcie sklepu w krk
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czym najlepiej dojechać do komisu AUTO-PARK na al. 29 Listopada ? 105 z pod galerii ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktos mozliwość dopisac (zapisać)mnie do MULTISPORTA,w mojej firmie niestety nie ma ,dogadali byśmy sie albo spisali umowę jakąś,prosze na priv
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema, kto prowadzi cały ten pseudoprofil Wiślackiego Smoka na facebooku? Prośba o pomoc bo na jego profilu jest coś co może mi zaszkodzić!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
To prowadził słynny forumowicz massoud vel charcerzyk i jeszcze kilkanaście innych wcieleń.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|