The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2012, 11:05
AntyDrozd napisał(a):Wyświetl post
A co jak Anomynous to podpucha rządu ? stwarzają niby zagrożenia ze strony wymyślonych hackerow i dzieki temu beda mogli jeszcze bardziej ludzi za mordy trzymać pod pretekstem ochrony ? Ja juz nie wiem co myslec o tym wszystkim jedno jest pewne ,mało ludzi juz samodzielnie myśli i ten świat dąży do nikąd..oby ostatni ludzie na ziemi byli Polakami
Akurat jeśli chodzi o "anonimowych" to to tylko dzieci internetu. To co robią nie jest hackersrwem. To jest najłatwiejsza forma ataków. Większość z nich nie wie nawet w jaki sposób atakują strony govu. Wleźli na forum/irca sciagneli odpowiednie programy, nie maja pojecia jak działają ale uważają się za HAKERÓW.

Prawda jest taka że prawdziwych hakerów ACTA nie rusza. Oni sobie poradzą. A problem dotknie glownie takich pseudo speców od internetu którzy myślą że sa hakerami bo umieją ściągnąć film z netu.

Niech mi ktoś powie dlaczego rząd który mówi ze ta umowa nic nie zmienia, chce ją podpisać tylko dlatego żeby przypodobać sie unii. I to w momencie gdy nie ma żadnych pozytywnych głosów a są same negatywne?
Ostatnio edytowane przez SV_ : 24.01.2012 o godz. 11:10.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów