|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dodam że jak to Komorowski podpisze, będzie można powiedzieć że są konsekwentni aż "do bulu"
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
NIE ZAPOMINAJCIE O TYM ZE OGLADAJAC WIDOMOSCI w NASZEJ TElEWIZJI (bez znaczenia kanał) ma sie ochote tylko i wylacznie wyrzygac na TV..
Robi sie ludzia kisiel z mozgu.. czuy ten Rudy pajac wogole mysli o swoich potomkach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
:VAt na 23%, składke rentową +1,5%, akcyzę na paliwo w górę,refundacja leków w dół a urzędników jest o 30 tyś więcej niż w 2007 roku. Jakby za Kaczyńskiego tak było to by już był skazany przez sądy kapturowe Michnika i Lisa na wygnanie z kraju z wilczym biletem za zamach na demokrację a tymczasem Rudy jak nie narty w Alpach to przelot śmigłowcem do Gdańska i meczyk z kumlpami w gałe
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 23.01.2012 o godz. 19:15.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zatankuj do pełna, auto dostaniesz gratis.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
....a, co za pojebani ludzie, rząd, jakies reformy, czemu w tym kraju są takie matoły nosz ....a mac...
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ktoś na nich głosował. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Tymczasem to "kibole" sa bezmózgą masą troglodytów którzy palą gwałcą mordują, a wg pewnej pani profesor, tylko piją piwo pod budką z piwem i uprawiają sex. Widocznie w tej chwili w Polsce panują inne standardy "mądrości"
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 23.01.2012 o godz. 20:17.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 23.01.2012 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Za ACTA glosowali (PE):
PiS: Tadeusz Cymański, Marek Józef Gróbarczyk, Michał Tomasz Kamiński, Ryszard Antoni Legutko, Marek Henryk Migalski, Jacek Olgierd Kurski, Mirosław Piotrowski, Tomasz Piotr Poręba, Konrad Szymański, Zbigniew Ziobro PO: Małgorzata Handzlik, Jolanta Emilia Hibner, Danuta Maria Hübner, Danuta Jazłowiecka, Sidonia Elżbieta Jędrzejewska, Filip Kaczmarek, Jan Kozłowski, Krzysztof Lisek, Bogdan Kazimierz Marcinkiewicz, Jan Olbrycht, Jacek Saryusz-Wolski, Joanna Katarzyna Skrzydlewska, Bogusław Sonik, Jarosław Leszek Wałęsa, Paweł Zalewski, Artur Zasada, Tadeusz Zwiefka PSL : Andrzej Grzyb, Jarosław Kalinowski, Czesław Adam Siekierski PRZECIW ACTA głosowali posłowie SLD i UP: Lidia Joanna Geringer de Oedenberg, Bogusław Liberadzki, Wojciech Michał Olejniczak, Joanna Senyszyn, Marek Siwiec, Janusz Władysław Zemke, Adam Gierek WSTRZYMALI SIĘ posłowie PO: Rafał Trzaskowski, Lena Kolarska-Bobińska, Róża Thun NIE GŁOSOWALI: PiS: Adam Bielan, Paweł Robert Kowal, Ryszard Czarnecki, Janusz Wojciechowski, Jacek Wołosowicz PO: Sławomir Witold Nitras, Elzbieta Katarzyna Łukacijewska, Piotr Borys, Jacek Protasiewicz, Jerzy Buzek Przeciez oni WSZYSCY sa siebie warci. jak w opozycji to wolnosc, rownosc, braterstwo. a jak u zloba to spieprzaj dziadu. a wy sie ludzicie. ja tam nie ufam tym ....om jak psom. ![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Mamy wśród Wiślaków jakiegoś prawnika? To tak żeby nie płacić za usługę w kancelarii
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Smieszna sytuacja bo dla Super Expressu wypowiadał sie Mariusz Błaszczak czyli przewodniczący Klubu Parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości i prawa reka oraz noga Jarosława Kaczynskiego, ze sa przeciwko ACTA a tutaj politycy z ich partii glosowali za. Myslałem, ze jak wszyscy to wszyscy - ale widocznie w PiS-ie inne układy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czego wymagasz? Żeby wiedzieli nad czym głosują? Z choinki się urwałeś?! Te matoły głosują z rozdzielnika. Dziś PO ze stron rządowych usuwało wzmianki o "sukcesie polskiej prezydencji - ACTA". Ci kretyni nie wiedzieli, że ktokolwiek się tym zainteresuje, inaczej przecież nie wystawialiby się tak bardzo na strzał. W takich wypadkach pada zwykle pytanie: "Spisek, czy głupota"? Myślałem że spisek, a jednak nie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.01.2012 o godz. 20:53.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Po co się ograniczać. Napiszmy ustwę o referendum i zrobimy sobie demokrację bezpośrednią. 100 000 podpisów w dobie facebooka to nie problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
||
Cytat:
![]() Poradę masz za darmo. Możesz ewentualnie wrzucić piątkę na oprawę, to będziemy kwita ;] Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobrze , że punktujecie głosowanie PiSu. Może choć część tutejszego towarzystwa wzajemnej adoracji i kultu partii Kaczyńskiego zauważy to co każdy rozgarnięty człowiek zauważył już dawno - że to całe towarzystwo siebie warte - popierdzielą tu i ówdzie, a przychodzi co do czego to z podkulonym ogonem podpiszą co im Bruksela podsunie ... ACTA zostanie ratyfikowana przez tego, kto akurat jest u władzy. Tusk (czy jakiś pomagier) machnie ACTA, śp Kaczyński machnął TL, równie dobrze mogło byc odwrotnie, kwestia układu przy korycie.
Aha - nie głosowałem na PO. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja mysle, ze oni wszyscy instynktownie wiedza, ze to jest pomysl, jak wziac ludzi za pyski i im sie to podoba. ale PiS w tej sytuacji moze sie odroznic od tej wstretnej PO i ugrac cos dla siebie. zreszta, to tak naprawde dalej jest POPiS, jedna banda. a Wy jak te muchy na lep: bo sie skrzydlo o zdzblo trawy urwalo, bo TVN klamie, bo Wyborcza chujowa, bo Rydzyk oszolom, bo Rywin, bo se cycki doprawil...
a boja sie swobodnego przeplywu informacji, myslenia, spoleczenstwa obywatelskiego i chca to ukatrupic jak sie jeszcze da. zreszta wystarczy popatrzec na to, jak glosowali w PE przedstawiciele z roznych krajow: numer kraj procent glosow przeciwko 1 Finlandia 69% 2 Cypr 67% 3 Estonia 67% 4 Dania 62% 5 Malta 60% 6 Słowenia 57% 7 Czechy 55% 8 Austria 53% 9 Bułgaria 53% 10 Francja 53% 11 Niemcy 52% 12 Belgia 50% 13 Irlandia 50% 14 Litwa 50% 15 Luksemburg 50% 16 Holandia 48% 17 Hiszpania 48% 18 Słowacja 46% 19 Grecja 45% 20 Rumunia 45% 21 Szwecja 44% 22 Litwa 42% 23 Włochy 33% 24 Portugalia 27% 25 Wielka Brytania 21% 26 Polska 14% 27 Węgry 0% wiecej- lepiej . fajnie wyszly Wegry, prawda? no to macie Budapeszt w Warszawie, ....a![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PO jest teraz przy władzy i to ono musi dostać w cymbał.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No i co panowie, nasza prawica sprzedała się Amerykanom.Tak samo jak sp L. Kaczyński podpisał TL i przyznał się w Izraelu ze nasze Wojsko w Libanie i Iraku broni właśnie Izrael (http://www.youtube.com/watch?v=_6BamWu9czc) to i Tusk teraz uklęknął przed biznesmenami z USA. W cymbał powinna dostać mafia POPis. Nie sadziłem ze to kiedykolwiek powiem ale moim zdaniem za niedługo Janusz Palikot będzie Prezydentem lub Premierem Polski. Jarosław Kaczyński ma tylko jedno w głowie - Smoleńsk. Facet już dawno stracił kontakt z baza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"Dajcie Polakom rządzić a sami się wykończą"
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Zgromadzenie przeciwko ACTA w Krakowie 25 stycznia (środa) o godzinie 18.00. Początek przy Sukiennicach pod ratuszem bliżej głowy Mitoraja. https://www.facebook.com/events/215317315225357/ zapraszajcie i przesyłajcie dalej znajomym . . . ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.01.2012 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tej chwili w cymbał musi dostać PO. W celach pedagogicznych, żeby się chujom nie wydawało że mogą wszystko przepchnąć, a w razie czego przypalić głupa.
Premier jak zwykle schował się w szafie. Boni przeprasza i bredzi że podpisują umowę tak dla hecy, Zdrojewski za to oburza się, bo przecież "konsultacje były". Były, fakt - z korporacjami. Sama umowa to jedno, ale skandaliczna forma w jakiej próbuje się ją wprowadzić to coś o wiele gorszego. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie masz żadnego wpływu na polityków bo nie chcesz mieć. Na wybory pewnie nie chodzisz, maili nie piszesz. Ja już nie raz korespondowałem z politykami z mojego regionu. W sprawie ACTA pisałem w sobote do Gowina a dzisia Gowin w TV wypowiadał się że nie wszystko jest w porozumieniu jasne i precyzyjne...
Nie chodzi mi o to że to dzięki mnie. Ale wiem że takich maili dostał conajmniej kilkadziesiąt, głównie od swoich wyborców i dało mu to do myślenia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wow! Super kolego, że gdy nagle politycy i inne mendy dobierają się do Twoich darmowych pobrań z sieci, wziąłeś sprawy w swoje ręce. Jeśli będziesz miał okazje prowadzić korespondencje z panem Gowinem, "podziękuj" mu ode mnie, że raczył się po interwencji wyborców zainteresować problemem. I tak nic więcej nie zrobi. W ogóle miło z jego strony, że zrobił to teraz a nie np. za rok. Jak to fajnie, że na świecie są ludzie którzy odwalą twoją robotę za ciebie. I przy okazji dobrze się zarobi, za nic! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi wcale nie chodzi o pobieranie chłamu z sieci a do potrzebnych programów mam dostęp na licencji studenckiej(może oboje przestańmy zgadywać). Stronę wcześniej dałem linka do opracowania Gwiazdowskiego jak chcesz wiedzieć o co tak naprawdę chodzi. A co do polityków to wystarczyłoby aby robili to co wyborcy chcą (nawet po interwencji wyborców). Koniec offtopa i prywaty
|
|
|