|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Polecicie jakiś tani, a dobry hosting? Domenę mam zamiar kupić przez ovh i przydałby się "serwer".
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jest na forum jakiś agent ubezpieczeniowy?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ludzie, krótka piłka.
Siedzi ktoś na E14? Z wysokich rzędów tego sektora jest dobra perspektywa? PZDR ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cześć,
ja agentem nie jestem, ale pracuje, że tak się wyrażę w "branży" więc jak masz jakieś pytania to dawaj. ![]()
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja byłem wiele razy na E22 itp i widok zajebisty
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Kojarzy ktoś ile dokładnie (we wszystkich rozgrywkach) Wisła rozegrała meczów w Sosnowcu?
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 16.01.2012 o godz. 21:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mam jakiś przerąbany wirus na kompie co nie pozwała włączać programów i się zacina komputer..pomoże ktoś?
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest jakaś strona z progami punktowymi z poprzedniego roku na UEK?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy może ktoś jeszcze się wypowiedzieć?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Takie pytanie do osób które rozwiązywały umowę m.in. z Cyfra +. Czy przy zerwaniu umowy (w zwiazku z podwyżką, nie z mojej winy) muszę oddawać takie rzeczy jak dekoder czy np karta abonamentowa? Czy jest to już po prostu na moją własność?
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kartę oddajesz, dekoder jeśli dzierżawiłeś to również.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jezeli dekoder wynajmowales to musisz zwrocic. Jezeli kupiles to jest Twoj. Nie wiem jak karta, ale wydaje mi sie ze nie musisz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
posiada ktoś może linki(obojętnie czy na serwery czy na torrenty) do całej! dyskografii Iron Maiden
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
prosze ;] ponad 50 giga E: Teraz moj problem Wieloktornie zdarza mi sie przy odłaczaniu dysku zewnętrznego usb ....że komputer mi sie resetuje. Czym to moze byc spowodowane? Jeśli nie znacie solucji to moze jakieś fora gdzie siedzac super informatycy? Mam nowy system a np. firefox mi sie wiesza ( brak odpowiedzi etc) Czy to wina starego dysku czy jak ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.01.2012 o godz. 21:38.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wie ktoś, czy w Krakowie znajde w jakimś miejscu opróćz CH Czyżyny BUTIK (YOUR NEW STYLE)? ten taki z rozowym logo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dzindobrywieczór!
Jako że moja wada wzroku coraz bardziej się powiększa(okulary noszę już ok.6 lat) to niektóre czynności stają się coraz trudniejszei. Oczywiście w szary dzień problemów nie ma, W-fy nie są zbyt wymagające ale jeżeli chodzi o treningi piłkarskie to jest dużo gorzej, tym bardziej że jestem bramkarzem. A więc tu rodzi się pytanie do osób które się na tym znają bądź same noszą- w jaką wersję soczewek (np. miesięczne) warto zainwestować oraz gdzie polecacie je kupować, przede wszystkim chodzi mi o sklepy internetowe. Dodam tylko że moja wada wzroku wynosi -5 prawe oko i -4,25 lewe. Serdecznie proszę o pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Więc tak. Ja noszę 2tygodniowe w których można spać. Ogranicza to ich użyteczność. wydaje mi się że na początek idealne szczególnie gdy idziesz na studia rano i nie masz czasu babrać się z godzinę w zakładanie. Najtaniej przez internet bo w VE to nawet 2x tyle zapłacisz. ja mam Jonsona.
to ja również mam pytanko: Jest ktoś po prawie a konkretnie zna się na prawie prasowym? pilne potrzebuję kogoś kto odpowie mi na kilka pytań bo nie wiem czy przepisy się pozmieniały czy nie. ewentualnie ktoś kto mógłby podpytać prowadzącego zajęcia jak ma taką możliwość, dosłownie 2 pytania. PILNA SPRAWA!! NA WCZORAJ!!! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
@wiślak 86 - priv
Jakie polecacie strony ze wszystkimi eventami w Krakowie ? Koncerty, wystawy, jakieś imprezy itd ? |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
szukam sklepu z tokajami...... im wiekszy wybór tym lepszy
zaopatruje sie ktoś w jakimś |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś namiary na ten "tor" do nauki jazdy obok lotniska na Diwizjonów? Co to jest i czy ma jakieś www? Z góry dzięki!
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Potrzebuje małej porady - dziedzina to prawo budowlane, mógłby ktoś w temacie odezwać się na priv?
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 19.01.2012 o godz. 02:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie wiecie może gdzie kupię koszulki naszych futsalowców?
( w fanatyku ich nie mają) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Potrzebuję osoby ogarniającej fizykę. Mam do zrobienia zestaw 9 zadań na poniedziałek, od których zależy moje zaliczenie
Jestem idiota z fizyki, dlatego jeśli ktoś z was jest chętny za flaszkę zrobić mi te zadania to proszę o kontakt na priv.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
-Sony Ericsson Xperia X8
-Samsung Galaxy mini (S5570) -Nokia 500 -Samsung Galaxy Y (S5360) -Samsung Wave 533 (S5330) Na który Smartfon byście się zdecydowali ? Mile widziana duża liczba pierdół i gadżetów. Może właściciel któregoś z tych telefonów pomoże mi się zdecydować. ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 20.01.2012 o godz. 11:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Porter
|