|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panie i Panowie, nie wiedziałem czy założyć ten temat, ale wiele było takich ostatnio, dlatego się zdecydowałem.
Sprawa wygląda typowo: Moja koleżanka z czasów liceum bierze udział w Konkursie PROJEKT POKOLENIE organizowanym przez Absolut Vodka. Jakby ktoś miał chwilę czasu i chęci to bardzo proszę o głos dla Niej. Tutaj link: http://www.projektpokolenie.pl/uczes..._kiedrzynek/1/ Wystarczy kliknąć w "Głosuj na tego kandydata" i przepisać kod z obrazka. Jak moderator uzna temat za nadużycie to proszę u usunięcie. PS: Uprzedzając Ania nie jest z Warszawy, studiuje tam, pochodzi z Częstochowy. ![]() Z góry dzięki! Pozdr! ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jeżeli to ma pomóc to głos oddany.
Polecam bo w przeciwieństwie do innych wyłudzających maile ten jest OK Nie wiem natomiast ile razy można oddać głos? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Poszło.
napisało że 1 głos na 24 godziny. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Można co 24h.
Wielkie dzięki! Tutaj inna praca Ani Logo Muzeum Katyńskiego: http://www.rdc.pl/index.php?/pol/akt...um_katynskiego ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zagłosowane.
PS. Jakie są nagrody? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Głos oddany. : )
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Poszło.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
+1 głos...
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
plus jeden
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ode mnie też poszło. Na razie 6,9% głosów - ideałem byłoby (ze względu na organizatora konkursu) dobić do 40%
![]() ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem właśnie
Pewnie skrzynka ;DDziękuję wszystkim w imieniu Ani za głosy! Niestety ciężko będzie dogonić czołówkę. ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
poszło i już
![]()
Tylko Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A jak, poszło
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pokłamałem jeśli chodzi o wiek :(
Czy to grzech ? Poszło oczywiście. ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hop do góry. Kto może niech głosuje!
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
I głos ode mnie
powodzenia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Zrobione.To etykieta na butelki?
Świetna![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Poszło znowu! Powodzenia.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Poszło, powodzenia Aniu
![]() ![]()
radegord
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
3 raz glos oddany juz
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Następny głos oddany!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To i ja kliknę.
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
poszło....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny głos. Na razie 8% - toż wojak wszechmocny ma więcej - głosujemy, dobijamy do 40%
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Hop do góry!
Głos raz na 24 h więc podbijać ![]() |
|