![]() |
Projekt pokolenie - prośba.
Panie i Panowie, nie wiedziałem czy założyć ten temat, ale wiele było takich ostatnio, dlatego się zdecydowałem.
Sprawa wygląda typowo: Moja koleżanka z czasów liceum bierze udział w Konkursie PROJEKT POKOLENIE organizowanym przez Absolut Vodka. Jakby ktoś miał chwilę czasu i chęci to bardzo proszę o głos dla Niej. Tutaj link: http://www.projektpokolenie.pl/uczes..._kiedrzynek/1/ Wystarczy kliknąć w "Głosuj na tego kandydata" i przepisać kod z obrazka. Jak moderator uzna temat za nadużycie to proszę u usunięcie. PS: Uprzedzając :) Ania nie jest z Warszawy, studiuje tam, pochodzi z Częstochowy. :) Z góry dzięki! Pozdr! |
Jeżeli to ma pomóc to głos oddany.
Polecam bo w przeciwieństwie do innych wyłudzających maile ten jest OK Nie wiem natomiast ile razy można oddać głos? |
Poszło.
napisało że 1 głos na 24 godziny. |
Można co 24h.
Wielkie dzięki! Tutaj inna praca Ani Logo Muzeum Katyńskiego: http://www.rdc.pl/index.php?/pol/akt...um_katynskiego |
Zagłosowane.
PS. Jakie są nagrody? :D |
Głos oddany. : )
|
Poszło. ;)
|
+1 głos...
|
plus jeden;)
|
Ode mnie też poszło. Na razie 6,9% głosów - ideałem byłoby (ze względu na organizatora konkursu) dobić do 40%:alleluja:
|
Cytat:
Dziękuję wszystkim w imieniu Ani za głosy! :-) Niestety ciężko będzie dogonić czołówkę. |
poszło i już
|
A jak, poszło
|
Pokłamałem jeśli chodzi o wiek :(
Czy to grzech ? Poszło oczywiście. |
Hop do góry. Kto może niech głosuje!
|
I głos ode mnie :) powodzenia!
|
Zrobione.To etykieta na butelki? :) Świetna
|
Poszło znowu! Powodzenia.
|
Poszło, powodzenia Aniu :-)
|
3 raz glos oddany juz
|
Następny głos oddany!
|
To i ja kliknę.
|
poszło....
|
Kolejny głos. Na razie 8% - toż wojak wszechmocny ma więcej - głosujemy, dobijamy do 40%:piwko_wks_ts_bks:
|
Hop do góry!
Głos raz na 24 h więc podbijać ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl