|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie pamiętam ile lat temu to się stało ale ostatnio mi się przypomniało.
Gdzie wsysło 90% emotek jakie był dostępne ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A Ty zwykłeś dopytywać o rzeczy kompletnie do niczego nie potrzebne?
Pyta, to znaczy, że potrzebuje ich, potrzebuje wiedzy na ich temat, albo ....a jest ciekawy. ![]() Cytat:
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ogólnie do kilku jestem bardzo przyzwyczajony i wszędzie je używam.
Dlatego pytam - nie dlatego że jest 1 styczeń albo po 20-tej wieczorem Ooo - tutaj też by się przydała emotka co kiedyś była: ![]() ![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Popytam, poszukam ![]() Póki co dysponujemy takimi: http://wislakrakow.com/forum/misc.ph...=vB_Editor_001 |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ok - tak tylko przykładowo dużo bogatsze zestawy emoticon pack'ów z forum korzystających z vBulletin'a:
http://forum.vectra-unlimited.pl/mis...=vB_Editor_001 http://forum.legionisci.com/misc.php...=vB_Editor_001 ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najwyraźniej po jednym z update'ów vBulletina emotki poszły się paść.
Do forum przypisanych jest ok. 60 emotek, tymczasem na serwerze widzę... 818 plików. Na szybko, na podstawie nazw dodałem kilka, kategoria Wisełka www.wislakrakow.com/forum/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001 Poszukamy, podziałamy Dzięki za poruszenie tematu.![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Już jest lepiej - dzięki
![]() ![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=8461&page=2
do zmiany w nazwie tematu: Standard, a nie Standart w tytule ![]() Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Witam ..kolega "Bandyta" prosi o zdjęcie(ściągnięcie) bana z jego konta gdyż konto z którego piszę tego posta nie należy do niego...jesteśmy na emigracji ,mieszkamy pod jednym dachem i korzystamy z jednego kompa.. także panowie moderato-rowie zanim dacie upust swoim dyktatorskim zapędom napiszcie pw chociaż jak zwyczajni uczciwi ludzie z zapytaniem jak się ma sprawa i do kogo należą konta ,które zostały założone z danego IP.Jestem przekonany ze odpowiedź uzyskacie..a jeżeli tak was to razi i nie jesteście w stanie zrozumieć pewnych spraw to usuńcie wszystkie konta które są przypisane do tego IP.
Użytkownik "Bandyta" nie jest autorem powyższego postu |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sytuacja powinna być dokładnie odwrotna. Po pierwsze: jest regulamin forum, zakładający zakaz zakładania podwójnych (i więcej) kont. Jeśli z danego IP ktoś pisze pod różnymi nickami, w zasadzie łamie regulamin.
Jeśli więc sytuacja się przedstawia tak, jak opisano - to trzeba było samemu napisać do administratora forum wyjaśnienia. A nie łamać regulamin i mieć pretensje za słusznego bana. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przeczyśćcie polityke transferowa
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dobra, od banowaliście mnie.
To teraz może któryś z Was, drodzy moderatorzy/administratorzy ew. Wasz szef z łaski swojej wyjaśni mi za co.
Ostatnio edytowane przez Piotson : 16.01.2012 o godz. 19:19.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Zrobione.
Powód zbanowania, został podany w wiadomości, którą otrzymałeś dostając bana, co tam było niejasnego ? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Yyy. To już pytanie do Rava, który mnie banuje od własnego widzi mi się.
Jako powód wpisał odpoczynek po pytaniu moim dlaczego obraził mnie. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Widać musiałeś coś przeskrobać. Innej opcji nie widzę.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czekam aż wypowie się Rav, bo Ciebie akurat wtedy nie było, a za dużo by tłumaczyć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Piotson.
Po pierwsze: nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie zostałeś "od banowany", tylko okres bana upłynął. Po drugie: http://www.wislakrakow.com/forum/faq...egulamin_tresc Pkt 23 Trollom nie odpowiadam. Jeśli Ci to nie odpowiada, trudno. Daj znać na prv, dostaniesz perm-ban, a sam będziesz mógł się żalić gdzie indziej. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pisząc od banowy miałem na myśli, że mi się skończył.
Jeżeli Ty nazywasz mnie trollem, to nie wiem jak nazwiesz połowę ludzi z transferowego. A i oczekiwałbym jakichś przeprosin za tego "po.......onego". Może być na priv. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A może frytki do tego..?
Nie rozumiesz sytuacji, w której na Twojego durnego posta reaguję pytaniem o Twoją dyspozycję psychiczną? Jeśli czujesz się obrażony, nieważony czy pokrzywdzony - nie będę w stanie Ci pomóc. Nie wydaje mi się, żeby Twoje prywatne rozterki interesowały tu kogokolwiek. Nie zaśmiecaj tego tematu kolejnymi postami na tę samą modłę. Będą one usuwane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gdzie mogę zasięgnąć informacji do czego służą punkty karne (za co są przyznawana wiem z regulaminu) oraz kartki (żółta czy czerwona)?
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Ano się sumują i jak uzbierasz ich (chyba) 5 dostajesz 10 dni odpoczynku gratis. Kartka żółta pojawia się bodaj przy 3 pkt, czerwona przy 5.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam jedno pytanie do moderatora Flemengisty,.
Dałeś mi człowieku ostrzeżenie za nazwanie debilem użytkownika AS82, który w kolejnych tematach trolluje i rozmywa. Pytanie do Ciebie brzmi następująco, jak długo jeszcze rozmywać będzie miał możliwość AS82 zanim ktoś wreszcie nie zdzierży i nie nazwie go ch... albo czymś gorszym abyś wreszcie dostrzegł durnotę tego usera |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tym razem to nie moja wina
![]()
) koncie. Dlatego sugerowałem przycisk ignoruj.Zaczynanie pyskówek z trollem prowadzi właśnie do takich scenariuszy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.01.2012 o godz. 14:35.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Profesja - prawdziwa, lub urojona - użytkowników forum powinna być ich prywatną sprawą. A za zaśmiecanie wątku obaj powinniście dostać ostrzeżenie.
"Człowieku" - najpierw naucz się pisać poprawnie czyjś nick, jeśli chcesz dostać odpowiedź. Tyle wymaga min. kultury osobistej. BTW: nie widzisz niestosowności używania tego określenia na naszym forum? Z niczym ci się nie kojarzy? W sprawie formalnej - puściły ci nerwy i nazwałeś użytkownika "debilem". Sprawa ewidentna. Jak ci ktoś nie odpowiada, to daj opcję ignoruj. Ja niestety nie mam takiego luksusu i muszę wszystkich widzieć. ![]()
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Opcja ignoruj też jest ch... warta jeżeli użytkownicy, których nie mam na liście ignorowanych wciąż typa cytują. Poza tym odkąd pisanie prawdy jest obraźliwe? Z tego co pamiętam kiedy czytałem regulamin, karane być powinno także rozmywanie i trollowanie już nie wspominając o dublowaniu konta. Jeśli o mnie chodzi to zamiast mi grozić, daj mi po prostu bana jeśli podpadam pod któryś z paragrafów regulaminu, a groźby racz zachować dla młodszych użytkowników. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
|
Z grzeczności - nie zaprzeczę.
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
flamenista ciekaw jestem czy wiesz ze wlasnie pokazales jakim bufonem jestes i jaka w tobie drzemie wysoka kultura.. taki czlowiek na stanowisku rozdzielajacym bany i decydujacym kto pisac moze a kto nie nie tylko jest niebezpieczny z gruntu ale i dla samego forum. Najwyrazniej jestes gosciem ktory lubi brylowac wsrod motlochu i dla tego motlochu oko przymykasz bo zyskujesz u niego poklask, jesli trafi sie ktos bardziej rozgarniety to juz masz z nim problem bo nie uznaje on a priori twojego autorytetu wobec tego musisz go "ostrzegac za uzycie slowa debil". W takim przypadkach zawsze zastanawiam sie czy taka postawa wynika z kompleksow czy z megalomanii. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|