The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2012, 20:29
Nie pamiętam ile lat temu to się stało ale ostatnio mi się przypomniało.

Gdzie wsysło 90% emotek jakie był dostępne Właściwie wszystkie fora dyskusyjne mają standardowy pakiet plus np. swoje klubowe - ale to co jest tutaj to jest 1% tego co jest dostępne.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.01.2012, 20:34
Ponoć Cracovia je skroiła. A tak poważnie to potrzebne jest Ci to? Bo domniemywam, że nie.
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 01.01.2012, 20:42
A Ty zwykłeś dopytywać o rzeczy kompletnie do niczego nie potrzebne?
Pyta, to znaczy, że potrzebuje ich, potrzebuje wiedzy na ich temat, albo ....a jest ciekawy.
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 01.01.2012, 21:23
Ogólnie do kilku jestem bardzo przyzwyczajony i wszędzie je używam.
Dlatego pytam - nie dlatego że jest 1 styczeń albo po 20-tej wieczorem

Ooo - tutaj też by się przydała emotka co kiedyś była:
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 01.01.2012, 22:05
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie do kilku jestem bardzo przyzwyczajony i wszędzie je używam.
Dlatego pytam - nie dlatego że jest 1 styczeń albo po 20-tej wieczorem

Ooo - tutaj też by się przydała emotka co kiedyś była:
Nie wiem, czy to nie jest zależne od uaktualnienia vBulletin'a.
Popytam, poszukam

Póki co dysponujemy takimi:
http://wislakrakow.com/forum/misc.ph...=vB_Editor_001
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 01.01.2012, 22:23
Ok - tak tylko przykładowo dużo bogatsze zestawy emoticon pack'ów z forum korzystających z vBulletin'a:

http://forum.vectra-unlimited.pl/mis...=vB_Editor_001

http://forum.legionisci.com/misc.php...=vB_Editor_001
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.01.2012, 10:51
Najwyraźniej po jednym z update'ów vBulletina emotki poszły się paść.

Do forum przypisanych jest ok. 60 emotek, tymczasem na serwerze widzę... 818 plików. Na szybko, na podstawie nazw dodałem kilka, kategoria Wisełka
www.wislakrakow.com/forum/misc.php?do=getsmilies&editorid=vB_Editor_001

Poszukamy, podziałamy Dzięki za poruszenie tematu.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 02.01.2012, 11:20
Już jest lepiej - dzięki
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 03.01.2012, 11:40
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=8461&page=2
do zmiany w nazwie tematu:
Standard, a nie Standart w tytule
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Verbrecher
Banita

Od: 10.2011

Stary 13.01.2012, 03:57
Witam ..kolega "Bandyta" prosi o zdjęcie(ściągnięcie) bana z jego konta gdyż konto z którego piszę tego posta nie należy do niego...jesteśmy na emigracji ,mieszkamy pod jednym dachem i korzystamy z jednego kompa.. także panowie moderato-rowie zanim dacie upust swoim dyktatorskim zapędom napiszcie pw chociaż jak zwyczajni uczciwi ludzie z zapytaniem jak się ma sprawa i do kogo należą konta ,które zostały założone z danego IP.Jestem przekonany ze odpowiedź uzyskacie..a jeżeli tak was to razi i nie jesteście w stanie zrozumieć pewnych spraw to usuńcie wszystkie konta które są przypisane do tego IP.
Użytkownik "Bandyta" nie jest autorem powyższego postu
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 13.01.2012, 08:37
Sytuacja powinna być dokładnie odwrotna. Po pierwsze: jest regulamin forum, zakładający zakaz zakładania podwójnych (i więcej) kont. Jeśli z danego IP ktoś pisze pod różnymi nickami, w zasadzie łamie regulamin.

Jeśli więc sytuacja się przedstawia tak, jak opisano - to trzeba było samemu napisać do administratora forum wyjaśnienia. A nie łamać regulamin i mieć pretensje za słusznego bana.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.01.2012, 18:38
przeczyśćcie polityke transferowa
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 16.01.2012, 19:17
Dobra, od banowaliście mnie.

To teraz może któryś z Was, drodzy moderatorzy/administratorzy ew. Wasz szef z łaski swojej wyjaśni mi za co.
Ostatnio edytowane przez Piotson : 16.01.2012 o godz. 19:19.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 16.01.2012, 19:48
szprotson napisał(a):Wyświetl post
przeczyśćcie polityke transferowa
Zrobione.

Piotson napisał(a):Wyświetl post
Dobra, od banowaliście mnie.

To teraz może któryś z Was, drodzy moderatorzy/administratorzy ew. Wasz szef z łaski swojej wyjaśni mi za co.
Powód zbanowania, został podany w wiadomości, którą otrzymałeś dostając bana, co tam było niejasnego ?
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Stary 16.01.2012, 19:54
Yyy. To już pytanie do Rava, który mnie banuje od własnego widzi mi się.
Jako powód wpisał odpoczynek po pytaniu moim dlaczego obraził mnie.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 16.01.2012, 19:55
Widać musiałeś coś przeskrobać. Innej opcji nie widzę.
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Stary 16.01.2012, 19:58
Czekam aż wypowie się Rav, bo Ciebie akurat wtedy nie było, a za dużo by tłumaczyć.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 17.01.2012, 10:53
Piotson.

Po pierwsze: nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie zostałeś "od banowany", tylko okres bana upłynął.

Po drugie: http://www.wislakrakow.com/forum/faq...egulamin_tresc
Pkt 23
Trollom nie odpowiadam.

Jeśli Ci to nie odpowiada, trudno. Daj znać na prv, dostaniesz perm-ban, a sam będziesz mógł się żalić gdzie indziej.
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Stary 17.01.2012, 11:12
Pisząc od banowy miałem na myśli, że mi się skończył.

Jeżeli Ty nazywasz mnie trollem, to nie wiem jak nazwiesz połowę ludzi z transferowego.

A i oczekiwałbym jakichś przeprosin za tego "po.......onego". Może być na priv.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 17.01.2012, 12:08
A może frytki do tego..?

Nie rozumiesz sytuacji, w której na Twojego durnego posta reaguję pytaniem o Twoją dyspozycję psychiczną? Jeśli czujesz się obrażony, nieważony czy pokrzywdzony - nie będę w stanie Ci pomóc.

Nie wydaje mi się, żeby Twoje prywatne rozterki interesowały tu kogokolwiek. Nie zaśmiecaj tego tematu kolejnymi postami na tę samą modłę. Będą one usuwane.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.01.2012, 13:11
Gdzie mogę zasięgnąć informacji do czego służą punkty karne (za co są przyznawana wiem z regulaminu) oraz kartki (żółta czy czerwona)?
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 17.01.2012, 16:25
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Gdzie mogę zasięgnąć informacji do czego służą punkty karne (za co są przyznawana wiem z regulaminu) oraz kartki (żółta czy czerwona)?
Ano się sumują i jak uzbierasz ich (chyba) 5 dostajesz 10 dni odpoczynku gratis. Kartka żółta pojawia się bodaj przy 3 pkt, czerwona przy 5.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.01.2012, 18:45
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ano się sumują i jak uzbierasz ich (chyba) 5 dostajesz 10 dni odpoczynku gratis. Kartka żółta pojawia się bodaj przy 3 pkt, czerwona przy 5.
Dziękuję za informacje.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 22.01.2012, 22:40
Mam jedno pytanie do moderatora Flemengisty,.
Dałeś mi człowieku ostrzeżenie za nazwanie debilem użytkownika AS82, który w kolejnych tematach trolluje i rozmywa. Pytanie do Ciebie brzmi następująco, jak długo jeszcze rozmywać będzie miał możliwość AS82 zanim ktoś wreszcie nie zdzierży i nie nazwie go ch... albo czymś gorszym abyś wreszcie dostrzegł durnotę tego usera Wszystko rozumiem, ale niewspółmierność podejścia na tym forum jest rozpierdalająca.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.01.2012, 14:31
Tym razem to nie moja wina

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Mam jedno pytanie do moderatora Flemengisty,.
Dałeś mi człowieku ostrzeżenie za nazwanie debilem użytkownika AS82, który w kolejnych tematach trolluje i rozmywa. Pytanie do Ciebie brzmi następująco, jak długo jeszcze rozmywać będzie miał możliwość AS82 zanim ktoś wreszcie nie zdzierży i nie nazwie go ch... albo czymś gorszym abyś wreszcie dostrzegł durnotę tego usera Wszystko rozumiem, ale niewspółmierność podejścia na tym forum jest rozpierdalająca.
Z AS82 jest od bardzo dawna ten sam problem. To samo było na jego poprzednim () koncie. Dlatego sugerowałem przycisk ignoruj.
Zaczynanie pyskówek z trollem prowadzi właśnie do takich scenariuszy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.01.2012 o godz. 14:35.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 27.01.2012, 20:59
Profesja - prawdziwa, lub urojona - użytkowników forum powinna być ich prywatną sprawą. A za zaśmiecanie wątku obaj powinniście dostać ostrzeżenie.

"Człowieku" - najpierw naucz się pisać poprawnie czyjś nick, jeśli chcesz dostać odpowiedź. Tyle wymaga min. kultury osobistej. BTW: nie widzisz niestosowności używania tego określenia na naszym forum? Z niczym ci się nie kojarzy?

W sprawie formalnej - puściły ci nerwy i nazwałeś użytkownika "debilem". Sprawa ewidentna. Jak ci ktoś nie odpowiada, to daj opcję ignoruj. Ja niestety nie mam takiego luksusu i muszę wszystkich widzieć.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 28.01.2012, 14:10
Profesja - prawdziwa, lub urojona - użytkowników forum powinna być ich prywatną sprawą. A za zaśmiecanie wątku obaj powinniście dostać ostrzeżenie.

"Człowieku" - najpierw naucz się pisać poprawnie czyjś nick, jeśli chcesz dostać odpowiedź. Tyle wymaga min. kultury osobistej. BTW: nie widzisz niestosowności używania tego określenia na naszym forum? Z niczym ci się nie kojarzy?

W sprawie formalnej - puściły ci nerwy i nazwałeś użytkownika "debilem". Sprawa ewidentna. Jak ci ktoś nie odpowiada, to daj opcję ignoruj. Ja niestety nie mam takiego luksusu i muszę wszystkich widzieć.
Najwidoczniej jest ze mnie kawał chama i prostaka bowiem... popełniłem literówkę wpisując Twój nick. Przepraszam, ale nie musisz się z tego powodu nabzdyczać jak indyk przed 4 lipca.

Opcja ignoruj też jest ch... warta jeżeli użytkownicy, których nie mam na liście ignorowanych wciąż typa cytują. Poza tym odkąd pisanie prawdy jest obraźliwe? Z tego co pamiętam kiedy czytałem regulamin, karane być powinno także rozmywanie i trollowanie już nie wspominając o dublowaniu konta.
Jeśli o mnie chodzi to zamiast mi grozić, daj mi po prostu bana jeśli podpadam pod któryś z paragrafów regulaminu, a groźby racz zachować dla młodszych użytkowników.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 29.01.2012, 02:50
lukasz napisał(a):Wyświetl post
dziękuję za informacje.
lizus !!!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 29.01.2012, 20:00
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Najwidoczniej jest ze mnie kawał chama i prostaka
Z grzeczności - nie zaprzeczę.

Cytat:
Opcja ignoruj też jest ch... warta jeżeli użytkownicy, których nie mam na liście ignorowanych wciąż typa cytują. Poza tym odkąd pisanie prawdy jest obraźliwe? Z tego co pamiętam kiedy czytałem regulamin, karane być powinno także rozmywanie i trollowanie już nie wspominając o dublowaniu konta.
Debilem jest ktoś, kto ma stwierdzone IQ pomiędzy 50 a 69 pkt. w skali Wechslera. Nie badałeś kolegi tym testem, więc nie piszesz prawdy. Wydaje mi się, że za trollowanie wymieniony użytkownik też dostał wcześniej karę.

Cytat:
Jeśli o mnie chodzi to zamiast mi grozić, daj mi po prostu bana jeśli podpadam pod któryś z paragrafów regulaminu, a groźby racz zachować dla młodszych użytkowników.
Groźba była do innych forumowiczów, których posty z tego wątku wykasowałem.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 30.01.2012, 10:38
Z grzeczności - nie zaprzeczę.

flamenista ciekaw jestem czy wiesz ze wlasnie pokazales jakim bufonem jestes i jaka w tobie drzemie wysoka kultura..
taki czlowiek na stanowisku rozdzielajacym bany i decydujacym kto pisac moze a kto nie nie tylko jest niebezpieczny z gruntu ale i dla samego forum. Najwyrazniej jestes gosciem ktory lubi brylowac wsrod motlochu i dla tego motlochu oko przymykasz bo zyskujesz u niego poklask, jesli trafi sie ktos bardziej rozgarniety to juz masz z nim problem bo nie uznaje on a priori twojego autorytetu wobec tego musisz go "ostrzegac za uzycie slowa debil". W takim przypadkach zawsze zastanawiam sie czy taka postawa wynika z kompleksow czy z megalomanii.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów