The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2012, 15:12
Stefan - mój ulubieniec, nigdy nie zawodzi A tutaj po raz kolejny pokazuje, że jest w naprawdę wysokiej formie

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html

Ciekawsze przemyślenia Stefana N.:
"Nikt nie powinien przepraszać wdowy po gen. Błasiku, bo nie ma za co przepraszać."

"Mieliśmy do czynienia z naciskiem pośrednim. To jest bardzo delikatny problem, ale największy nacisk stanowił Lech Kaczyński. Pomysłodawcą całej tej ekspedycji był Lech Kaczyński i on za nią odpowiadał. Pośrednio po tym co się wydarzyło w Gruzji, piloci uznali, że trzeba będzie wylądować, bo inaczej cała impreza byłaby niewypałem Pośredni nacisk jest bardzo trudny do udowodnienia. Jednak trudno mówić o czyjejkolwiek bezpośredniej winie, bo nikt nie miał pojęcia, że to się tak skończy. A to co wypisuje "Rzeczpospolita", popierająca wersję PiS-owską, jest mało ważne."

"Kwestia alkoholu we krwi, to zupełnie inna sprawa. Z czego rehabilitować gen. Błasika? Za co go przepraszać? Przecież nikt go o nic nie oskarżał. Trudno będzie ustalić, czy generała nie było w kokpicie, bo ciało generała zostało znalezione w kabinie pilotów, tak mówi płk Edmund Klich."

"Szef Naczelnej Rady Lekarskiej pan Maciej Hamankiewcz jest kompromitujący. To niepojęte. Nie wiem, jak ktoś o tak żenującym poziomie intelektualnym może pełnić taką funkcję. "

A to tylko niewielka część - uwaga, tylko dla odważnych
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów