|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
jezeli myslisz ze auta francuskie sie psuja to nie masz racji ,oczywiscie nie pisze o autach 10 letnich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Bonito.pl ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
pytałem w "Weźcie się do roboty", ale na wszelki wypadek spytam i tutaj:
czy mógłby mi ktoś pomóc w stworzeniu porannego planu treningowego? 3x w tygodniu, przed pracą, godzinę/ półtora na sesję? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dostałem Dziś rachunek za internet blueconnect dużo większy.
Dostał ktoś podobnie? Korzystam jak zawsze i płaciłem 79zł a dziś mi przyszło 158.30zł Czy to moze byc spowodowane? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skończyła Ci się umowa/ okres promocyjny na abonament?
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak bez rejestracji to dobrze, dzwoń na policję lub SM.
PrzemooTSW - sprawdz wpłaty i bilans comiesieczy z kilku ostatnich miesięcy, byc moze wisi Ci jakas zaległośc.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 11.01.2012 o godz. 14:26.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
może nie zapłaciłeś ostatiego rachunku i przyszlo razem z zaległym?! ja tak miałem w cyfrze!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy ktos sie orientuje w ktorej ksiazce Cejrowskiego jest fragment rozmowy z ksiedzem w Boliwii ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.wattpad.com/292214-cejrow...ch-plemion?p=1 http://www.cejrowski.com/ksiazki/index.php?p=gringo Coś o księdzu jest na stronie 30 i 31 http://www.wattpad.com/292214-cejrow...h-plemion?p=30 http://www.wattpad.com/292214-cejrow...h-plemion?p=31 ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Szukam uczelni w Kraku z kierunkiem turystyka i rekreacja zaoczne ale takiej z najniższej półki aby uczyć się nie trzeba było.
ps. nie dla mnie ![]() ![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy warto kupować odtwarzacz blu-ray do starego telewizora ?!
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
przyszedł mi rachunek z cyfry i jakiś aneks do tego. nie moge tego zrozumieć za ciula. teraz płce 70.90 z ł bo mam pakiet kompakt i osobno canal + sport. o ile mi wzrosnie abonament? ma ktoś taki problem?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
mozesz tez wypowiedziec umowe i podpisac na nowych lepszych warunkach |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Po ostatnim updacie windowsa (chyba to było we wtorek) pojawiło mi się w prawym dolnym rogu pulpitu takie coś:
Windows 7 Kompilacja 7601 Ta kopia systemu Windows nie jest oryginalna Oczywiście system jest w 100% oryginalny. Jak temu zaradzić i jakie to konsekwencje pociąga? Nie będę mógł łatać teraz systemu? ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie. Zupełnie nie zauważysz różnicy między jakością obrazu z DVD a Blue-ray na starym telewizorze. Rozdzielczość telewizora nie wyświetli takiej ilości pikseli jaką zapewnia jakość blue-ray. Stary telewizor na 1906% nie będzie posiadać też złącza HDMI który jako jedyny zapewnia najlepszą jakość obrazu i dźwięku. Chyba że myślisz przyszłościowo, dziś blue-ray a za rok czy dwa płaski telewizor. Należy pamiętać że odtwarzacz blue-ray odtwarza też zwykłe płyty DVD i CD.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przy podłaczaniu dysku USB zawsze wysakuje mi info ze jest jakiś bład (system volume information cos tam ) i ze trzeba uruchomić chkdsk. Uruchomienie chkdsk problemu nie zalatwia. Ktoś wie jak sie tego pozbyc/naprawic?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
gdzieś tu na forum był temat o nartach a coś mi szukanie szwankuje podrzuci ktoś linkiem
![]()
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!! |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
kupilem dwa pady logitecha jakies 1,5 roku temu. jednemu wchodza strzalki. a drugi z nia na dzien przestal dzialac. komputer go widzi swiatelko swieci fifa12 go widzi pes tez. ale nic nie dziala na zaden przycisk ni reaguje. maja jeszcze gwarancje. kupilem ke na allegro ale nia mam zadnego namacalnego dowodu zakupu juz nie pamietam czy w ogole mialem. bo watpie zebym zgubil. czy w ogole istnieje szansa ze mi je przyjma?
chodzi mo o producenta. oczywiscie wszystkie pozostale papierki i pudelka mam. ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ty masz uprawdopodobnić fakt zakupu danego produktu, w danym czasie. Masz tą aukcję jeszcze gdzieś na serwerze?Wydrukuj ją, jak sklep jest poważny to uzna to.
Pamiętaj ty masz uprawdopodobnić, tak naprawdę wystarczy świadek, może być przelew z konta, wyciąg z karty. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wszystko zależy od:
czy znajdziesz potwierdzenie zakupu czy kupiłeś na aukcji czy kup teraz czy jest to prywatna osoba czy sklep. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|