|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pracuje ktoś z Was jako sprzedawca samochodów nowych w salonie samochodowym? Jeśli tak proszę o PRV , mam pare pytań ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Prawda to, że od przyszłego roku AWF otwiera kierunek Zarządzanie? Może ma ktoś więcej informacji, bo strona internetowa AWF niewiele pomaga...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak dojechać z UP pod Halę Targową?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Może trochę głupie pytanie, ale....
Czy taki rodzaj papieru - http://us.123rf.com/400wm/400/400/gu...und-vector.jpg ma jakąś fachową nazwę? Na bajkach bardzo często posłaniec rozwijał takie coś gdy czytał np. wiadomość od króla. edit: Oświeciło mnie... papirus... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Spotkał się ktoś może z grą Liga Polska Menadżer 98 na necie? Bo szukam tego i nigdzie znaleźć nie mogę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Sklep hobbystyczny-Kraków, ul.Garbarska 4/3 (tel. 012 430 20 05). lub K2Office na Librowszczyźnie.. Ewentualnie, prosty, domowy sposób... Kupujesz kilka kartek papieru, zapalniczkę i delikatnie opalasz brzegi....małym ogniem, lub żarem...Kilka kartek, bo nim dojdziesz do upragnionego efektu, coś musisz spartolić .Daj znać o efektach |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dziękuje wszystkim za odpowiedz
![]() Potrzebowałem nazwy by wyszukać zdjęć pergaminu w internecie. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szybki opis sytuacji....
Skończyłem studia i mam tytuł mgr. (turystyka), będąc na 4 roku postanowiłem rozpocząć drugi kierunek na innej uczelni (inżynierski). Ktoś mi głupot naopowiadał że jak zrobie mgr z turystyki to będę mógł zrobić podyplomówkę z inż. środowiska... a ja w to głupi uwierzyłem. Nie spr. sobie na necie, ani nie zapytalem sie w dziekanacie czy jest w ogóle taka możliwość... Z UR po roku (niezaliczonym) zostałem usunięty z listy studentów z powodu braków postępów w nauce Napisać prośbę o reaktywacje na UR i wtedy przenieść się na AGH czy może złożyć od nowa papiery na AGH i wtedy zacząć kombinować... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ponadto sam wyłącza się w tryb czuwania. Kozak, naprawdę. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam jest ktoś kto może pomóc mi skorygować,poprawic błędy w tekscie o świetach Bożego Narodzenia w j. niemieckim ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jaka najczęstsza awaria zdarzyła sie Wam, Waszym kolegom, znajomym w samochodzie w czasie jazdy ? Nie mam tu na myśli jakiejś konkretnej marki samochodu..
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
brak paliwa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To nie awaria, to głupota
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 08.01.2012 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ile na giełdzie na Balickiej kosztują filmy na Blu-ray?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
osobiscie kupuje po 20 zeta.......... ale jak kupuje hurtowo np 20 sztuk to sie targuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie urlopu dziekańskiego. Czy można go wziąć zaledwie po zaliczeniu pierwszego pół roku studiów ( obecnie jestem na 1 roku ).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z tego co kojarzę to dopiero pozaliczeniu pierwszego roku można wziąć urlop chociaż w wyjątkowych sytuacjach może da siewcześniej. A żeby się dowiedzieć trzeba wziąć regulamin studiów danej uczelni i crtl+f: urlop
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakiś prosty darmowy program do nagrywania filmów, muzyki itp na płyty? Bo ściągnałem jakies gówno co zajmuje 400mb i się okazało ze mozna nim przerabiać zdjęcia, rysować, malować, kolorować, kopiować, usuwać, dodawać, zmieniać puplit, przeinstalować system, tworzyć strony, przywrócić pliki, oglądać filmy, edytować zdjęcia, słuchać muzyki, instalować gry, przeglądać internet, grać w Fife, nagrywać filmy 3d, tworzyć wirtualne dyski, rozmawiać przez gg, skype, sciagać napisy, odkurząc system, gotować, wiązać krawaty, włamać się na rządowe strony a do KU*WY nagrywać na płyty nie można.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Polecam ,,NERO" ! a co do twojego posta to chyba bedziesz na mistrzach
![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chyba "kapeć" w kole - zdarza się częściej niż awaria "sprzętowa". Chociaż może dlatego że znajomi nie jeżdżą samochodami francuskimi i włoskimi (tylko niemieckimi i japońskimi), bo wtedy mogłoby być odwrotnie...
|
|
|