|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tam gdzie beton posadzić bluszcze i po sprawie. Urośnie zarośnie i będzie wyglądało "uroczo" Sam sfinansuje nasiona to nie duży koszt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A gdzie ja tak napisałem?
Dziwi mnie tylko stanowisko "prawników" którzy przekonują że na pomalowanie elewacji potrzebna jest zgoda projektanta. Po mojemu jeżeli projektant skasował za projekt. To właściciel może sobie z gotowym obiektem robić co chce. Jeżeli nie pociąga to za sobą konsekwencji technicznych czy związanych z bezpieczeństwem. Pomalowanie ściany nie zagraża niczyjemu zdrowiu ani nie narusza konstrukcji. Jeżeli architekt zaprojektował bubel a właściciel mu za niego zapłacił, to pytanie czy wiedział za co płaci, bo jeśli wiedział to pozamiatane. Oczywiście może być tak że właściciel ma to w d... bo i tak ten bubel komuś podnajmuje. I niech ten ktoś się martwi. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Drozd - tak by było zgodnie ze zdrowym rozsądkiem. Niestety, prawo, a już szczególnie prawo budowlane, i zdrowy rozsądek często się rozmijają. Ja się wypowiadał w tej konkretnie sprawie nie będę, bo takich znawcą nie będę, ale uwierz mi, nie takie absurdy się w przepisach zdarzają.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy ja wiem czy to taki absurd... Jeśli projektant zaprojektował jakiś obiekt, a właściciel nagle wpadł na pomysł, by "ozdobić" go dajmy na to wielkim, czarnym męskim narządem rozrodczym widniejącym, to chyba ma prawo wyrazić sprzeciw, szczególnie, że ten budynek może być kojarzony z jego nazwiskiem
Głupie, ale może się zdarzyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
||
Ja też w paragrafach nie siedzę i rozumiem ze prawo stanowi sejm więc wszystko jest możliwe, ale jak się nie da normalnie to trzeba sposobem i tyle.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.01.2012 o godz. 23:13.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Panie i Panowie, niesamowite, wrecz niewyobrazalne przedsiewziecie Wisly na nowy rok, juz wkrótce ....
WCHODZĄ TERMINALE DO KART PŁATNICZYCH!! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak to mówią: szał ciał.
Ile trzeba było czekać, żeby można było normalnie płacić za karnet i bilety. Ale póki nie ogłoszą oficjalnie, nie będę świętował. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czyli jednak opłacało się robić zamieszanie
![]() Brawo |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Wiem ale nie powiem .Kocham takich ludzi. Ja powiem że Wisła w lutym z zespołem z Europy Zach. Z jakim zespołem i skąd wiem tego powiedziec nie moge...
Ostatnio edytowane przez madenn : 04.01.2012 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
terminal terminalem a wg mnie sprzedaż rpzez internet jest wazniejsza
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy będzie PayPass czy będziemy czekać kolejne lata
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Parking
TS Wisła Kraków zaprasza do korzystania z Parkingu dla samochodów osobowych i autokarów przy ul. Reymonta 22 (mapa). Oferujemy 220 miejsc postojowych. Doskonała lokalizacja w śródmieściu Krakowa pozwoli Ci łatwo dotrzeć do nas oraz zostawić samochód w bezpiecznym miejscu. Opłata za parking to jedyne 5 zł ZA WJAZD (opłata ważna do końca doby). Dla stałych klientów oferujemy: abonament miesięczny - 80 zł abonament 5-dniowy - 30 zł. Wszystkie informacje pod numerem telefonu: 12 630 45 09. http://tswisla.pl/strona,9,parking.html
Ostatnio edytowane przez CH. : 05.01.2012 o godz. 23:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
W dni meczowe parking funkcjonuje w taki sam sposób? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
praca i sprawa umowy na użytkowanie stadionu powoli dobiega końca:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...utym,id,t.html |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Czy może mi ktoś podać adres na który powinienem pisać w sprawie zamontowania nagłośnienia na trybunie G?! No bo ileż tak można. Choć szczerze wątpię aby mail do klubu coś dał, to sprawą chyba trzeba się w końcu zająć... (Chyba że nie jestem na bieżaco i jest już postanowione, że coś z tym będzie zrobione na nową rundę)
Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Pytanko odnośnie trybuny G (południowej) właśnie: czy w niej zamontowany jest system oddymiania wedle tych nowych wymogów? Czy tam będzie można kupić już gorący posiłek? Jeśli tak to kiedy to montowali bo jakoś sobie nie mogę przypomnieć żadnej informacji na ten temat?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
http://stadiony.net/aktualnosci/2012...37_mln_zl_kary
Ciekawe czy istenieje wogole temat kar za niedotrzymanie daty oddania naszego stadionu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A kto ma kogo ukarać? Miasto samo siebie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008