|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
i znowu sie pobeczałem
kto komentował mecz Fulham-Odense ? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chyba Przemysław Pełka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Panowie, jaka będzie sytuacja z klubami dzisiaj na rynku? Istnieje szansa ze uda się trafić na jakąs niezamkniętą impreze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy w kestionariuszu osobowym w przebiegu dotychczasowego zatrudnienia nalezy wpisac okres sluzby wojskowej ?
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy wie ktoś może gdzie znajdę po polsku nową konstytucję Węgier?
Widziałem tutaj przynajmniej jednego pasjonate... ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie. Czy jest jakiś sposób podłączenia takich głośników ( http://www.google.pl/imgres?q=wie%C5...:429,r:1,s:198) do zwykłego odtwarzacza DVD?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy jest jakaś strona/jakiś program nadający online cały czas najpopularniejsze amerykańskie stacje telewizyjne, CBS, ABC, The CW, NBC? Głównie chodzi mi o CBS
Ostatnio edytowane przez jcts : 01.01.2012 o godz. 22:06.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
odkupię od kogoś racę / flarę. Może została komuś po sylwestrze, a muszę mieć dla dzieciaka na urodziny.
Dzięki ! czy można oddać w empiku książkę zamienić na jakaś inną ? bo na zwrot kasy nie liczę. Okazało się że kupiłem tytuł, który dana osoba już ma... Powód: empik !
Ostatnio edytowane przez labtec : 02.01.2012 o godz. 01:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jaki olej polecicie do mazdy 323f 2.0 2002 diesel?
w miarę dobry i nie bardzo drogi ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Lej to co było, tak jest najlepiej, jaki ma przebieg to auto bo przy wyborze oleju to jest bardzo ważny aspekt.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
auto ma 168 tys. zrobione przynajmniej w teorii
a wcześnie co było lane niestety nie wiem.![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To jak diesel i nie ma 300 tysięcy to tylko syntetyk.
A jaka marka - to zależy jakie logo lubisz Ja leję do swojego Mobil 1 (5W40) - ale udało mi się kupić 6 litrów za jakieś 110 zeta![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
parę miesięcy temu sam tak robiłem. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może napiszę tutaj bo tu szybciej będę mógł liczyć na jakąś pomoc. Mam problem z laptopem HP Pavilon dv5. Matryca zrobiła się cała biała, i coś się chyba spaliło. Zauważyłem, że jest to dość częsty problem z laptopami tej firmy. Czy zna ktoś jakiegoś taniego, poleconego serwisanta?
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Był ktoś na lodowisku na Eisenberga? Ja się ma do "zakazanego" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
http://www.epctv.com/channels/CBS-Online-Watch-1906.htm |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Poszukuję jakiegoś dobrego głośnika (głośniczków), które mogę podpiąć do SE (+ ew. USB czy MP3).
Znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/zs8-glosniki-przen...011212389.html Czy ktoś może mi powiedzieć, czy to się do czegokolwiek nadaje? Fajerwerków nie oczekuję, chodzi o to by było wystarczająco głośno i dźwięk był czysty. No i żeby się zaraz nie popsuło. Oczywiście cena też gra rolę, dlatego w "setkach" nie grzebałam. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dostałem pismo z ZUSU aby zawrzeć umowę z OFE. Nie chcę żeby mi wylosowali więc musze na własną rękę coś znaleźć. Polecacie coś konkretnego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Od lat jestem w ING. Wstukaj też w Google "ranking OFE"
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Poza tym raz na 5 - 10 lat warto zmieniać OFE - bo
po pierwsze żadnych opłat nie ma po drugie żadnych przywilejów się po takim okresie już nie traci po trzecie podczas zmiany OFE mają obowiązek uregulowania stanu konta z ZUSem co niestety na bieżąco nie zawsze się zdarza ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
A ja proponuję Ci wybrać Allianz jest to stabilna firma za którą stoi niemiecki kapitał i najlepiej inwestują pieniądze.
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam problem. Po włączeniu niektórych stron procesor jakby przyśpiesza i blokuje dostęp do nich poprzez brak możliwości wyłączenia strony czy wybrania innej,dopiero po wyłączeniu laptopa bądź kończąc proces zostaje to "odblokowane" ale wchodząc kolejny raz na daną stronę sytuacja sie powtarza.Nie wiem co to sie dzieje.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 02.01.2012 o godz. 19:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Problem występuje na stronach typu youtube gdzie jest wideo,dźwięk.Instaluje przeglądarke i nic nie daje.Zainstalowałem od nowa flasha,jave i też nic.
Zainstalowałem Opere i problem znikł,ciekawe. A i jeszcze jedno pytanie,gdzie w windowsie 7 usuwa sie programy?
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 02.01.2012 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
START -> Panel Sterowania -> PROGRAMY ( odinstaluj program ) -> masz teraz listę programów, klikasz na wybrany PRAWYM MYSZY -> usuń |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie.
Firefox blokuje mi dostęp do google.pl (.nl, .de, itp również), mogę odpalić google.ru - tylko! ktoś wie dlaczego? ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Rosyjska polityka zagraniczna !!!
|