|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy jezeli mam karte kibica Wisły , moge zrobic karte kibica Lechii i wejsc na mezc
] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Mam 2 pytania. 1. Czy poratuje ktoś linkiem do zdjęć ze 100-lecia Hajduka w wysokiej rozdzielczości? 2. Do osób z łysą pałą jakich maszynek do strzyżenia używacie i które polecacie. Kiedyś miałem jakiegoś Philipsa i był bardzo ok. Nie wiem co mnie podkusiło i wywaliłem sporo kasy na maszynkę Babyliss - która miała być najwyższą półką - SHIT roku!! Powód: pyt.
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 28.12.2011 o godz. 10:22.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Czy istnieją jakieś kursy dzięki , którym można obniżyć ilość punktów karnych ( chodzi o prawo jazdy). Mam 18 obecnie i zaczyna robić się gorąco
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam, pilnie potrzebuje odpowiedzi
Czy dzisiaj jest normalnie otwarty Fanatyk i Wiślacki Świat? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
http://mord.krakow.pl/kursy_i_szkolenia/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
tak, są takie kursy. Raz na rok czasu, anulują Ci 6 pkt. To kosztuje, wiadomo, bodaj 4 stówki ? Ale nie chce Cię w błąd wprowadzić. Taki kurs masz gdzieś na komendzie, albo w sali wynajętej przez komisariat. Masz spotkanie z psychologiem, z policjtanem z drogówki etc ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje podbić przeglad z tkz przymrożeniem oka..
Znacie kogoś takiego.? nie chodzi o stan techniczny a o gaz. ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
czy ktoś posiada wiślacki herb Nowej Huty w dużej rozdzielczości?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
) i jestem zadowolony![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co to za numer zaczynajacy sie od 818 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.sprawdznumer.pl/ @kamikaze - nie kupuj, nie warto. Chyba że jako jakiś drobiazg, prezencik chcesz komuś dać. Gdyby to miało właściwości thc, to było by zakazane na Polskim rynku ;p |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dzisiaj zostałem doprowadzony na komende w celu niby podejrzanego o pobicie. Moje pytanie jest takie jesli tego nie zrobiłem tzn nie pobiłem a mam mocne alibi na ten dzien to co mogę zrobić z tym fantem . Bez napinki tylko pomozcie
PS-Znajomy dla mnie osobnik![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
co to znaczy mocne wg Ciebie?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy mogę założyć konto w banku [internetowe] bez stałego dochodu? Zależy mi na szybkich [darmowych?] przelewach przy zakupach internetowych. Jestem w tych sprawach zielony, polecicie mi jakiś bank/rodzaj konta? Z góry bardzo dziękuję za pomoc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dzięki za pomoc
jutro przeczytam to na spokojnie i pewnie skorzystam z tej opcji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam mam pytanie.
Czy ktos moze mi doradzic co jesc na sniadanie zeby wspomoc budowe tkanki miesniowej? Chodzi mi o w miare proste przepisy, nie mam zbyt wiele czasu rano na przygotowanie sniadania wiec jakies super skomplikowane mikstury odpadaja. Czego definitywnie unikac a czego nalezy jesc wiecej? Z wislackim pozdrowieniem |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ekonomistę na PRIV poproszę o kontakt!
Mam 2-3 zadanka z którymi mam mały problem ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam! Jestem z okolic Wawy i od 12 do 17 lutego jadą w góry (Pyzówka) ze znajomymi. Orientuje się może ktoś czy z tamtej okolicy jeżdżą busy czy autobusy do Krakowa żebym mógł sobie 16 lutego na Standard przyjechać? Byłbym wdzięczny za odpowiedź. A może ktoś z forum jeździ z tamtej okolicy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Macie może konto na zalukaj.tv i już wypłacaliście kase za określone punkty. Jak to sie odbywa ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro do klubów/pubów na piwo do wieczora mozna pojsc ? czy sa juz zamkniete i otwieraja sie na gosci sylwestrowych ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
A poważnie to busem do Nowego Targu a stamtąd autobusem do Krakowa. Gorzej z powrotem (zakończenie meczu 0 23.00), albo popijawa do rana albo jakiś nocny pociąg. http://www.angelfire.com/jazz/mlawa/busy/nowytarg.htm http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q...68646&OK#focus |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Rac już w Krakowie nie dostanę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nigdy tam nie byłem także nie wiem co to jest. Z Krakowa już wracam pod Warszawe na drugi dzień także luz. Tylko żebym z tej dziury do Krk się dostał i nie będzie problemu. Widzę że z Nowego Targu często jeżdżą do Krk więc jakoś dotrę. A ile czasy mnie więcej z Nowego Targu do Krakowa jedzie autobus? Dzięki wielkie za pomoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Znacie jakąś stronę, gdzie mogę zobaczyć o ile dzień jest dłuższy od najkrótszego?
![]() pozdro ![]() E: Wiślak - w linku przed 'wrzuta' dodajesz 'a' i enter .
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 31.12.2011 o godz. 16:39.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie można już zrzucać z wrzuty?
|
|