|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam taki temat pojawiał się rok rocznie.
Otóż Szanowni Koledzy i Koleżanki po szalu co dzisiaj dostaliście od Gwiazdki/Gwiazdora/Śnieżynki/Elfa/Dziadka Mroza itd. A co z tego najchętniej wystawilibyście jutro na alledrogo ![]() Jako założyciel tematu rozpoczynam dyskusję i przedstawiam swoją listę Gift`ów: 1) czekolada - spożyta natychmiast więc na handel się nie nadaje a i serca do oddania nie miałbym 2) kosmetyczka z kosmetykami - niewątpliwie się przyda ze względu na coraz częstsze podróże służbowe 3) książka o wyprawie na biegun - będzie co robić w zimowe długie wieczory 4) kamizelka pod koszulę - ten prezent sam sobie kupiłem więc sprzedawanie było foux pas 5) kask na motocykl - j.w. 6) pianka do golenia - ponieważ od jakiś 6 lat gole się maszynką elektryczną gift zostanie przehandlowany lub podarowany komuś przy najbliższej okazji ![]() Temat nie ma służyć przechwałkom co do ilości i jakości prezentów, proszę go traktować humorystycznie który być może przyczyni się do powstania lub utrzymania dotychczasowych stereotypów iż skarpety są w dalszym ciągu najpopularniejszym prezentem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
yyyy..... czekolada
![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Portfel. Byłem szczęśliwy dopóki nie zobaczyłem, że jest słabo "wyposażony".
Nie ma to jak skromny start w "nowe życie". ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Ja standardowo zadowolony - kosmetyki, $$$ i skórzane etui na dlugopisy (takze nie zasile Allegro prowizja od wystawienia ów przedmiotów )![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To widocznie Mikołaj miał inne zdanie
![]() U mnie słuchawki, kalendarz/notes podręczny, krawat, czekolada i kasa. Co ciekawe myślałem, że w moim rodzinnym domu na długo wyczerpał się zapas zabawek pod choinką, ale w tym roku brat (19 l.) dostał zdalnie sterowany, mały helikopter. Zazdroszczę, od dwóch godzin bawimy się nim z ojcem i nie możemy się oderwać ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja tam otrzymałem biografie Messiego która prawdopodobnie przehandluje zaraz po przeczytaniu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A ja dostałem tylko $$$. Którą już wydałem (teoretycznie) kupując telefon na allegro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sweter, skórzane rękawiczki, dwie czekolady, i WIEEEELKIE opakowanie Ferrero Rocher...uwielbiam to ostatnie xD
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja pod choinkę nic nie dostaje. Tylko na mikołaja, a potem już nic do 1 czerwca
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
najlepszy prezent to zdrowie moich bliskich
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
u mnie dzisiaj na bogato :
1) zbiór dzieł M.Wańkowicza 2) słuchawki do mp3 3) od mojego kuzyna rękawiczki , oczywiście Wiślackie z motywem rekina 4) no i od mojej mamy bluza Wisły Kraków z adidasa ![]() + ospa ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dostałem nową tarczę do Darta i jestem zajebiście zadowolony + kasę od pasozyta (czyt. teściowej), ale ona to chyba akurat zapłaciła ratę za całoroczne stołowanie.
Ogólnie jest ok i nic nie trafi na Allegro, chyba ze teściowa. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dostalem glany , ktorych szukalem od 1993 roku -jak byly w sklepie ,to nie mialem kasy . jak mialem kasiore , to butow juz nie bylo ( skad to znamy?) - osmiodziurkowe z brytyjka na czubie (wszedzie wislackie barwy).Ato i tak nic w powiazaniu z naszym awansem w LE - wczesniejszy prezent dla wszystkich Wislackich Braci
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja dostałem prezent w postaci rozbicia i urwania lusterka w samochodzie - bardzo dziękuję mojemu darczyńcy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A mi urodzil sie synek Szymonek ma miesiac
![]() ,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
![]() gratulacje! |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
U mnie też całkiem ok: książka Cejrowskiego, piżama, standardowo parę sztuk bielizny, no i słodycze. A i kosmetyk się znalazł jakiś. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja standard - książka x 2, pasek, trochę grosza, masę słodyczy(22 lata na karku, a mama nadal rozpieszcza
)![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja dostałem prezent od mbanku.
Debet na koncie. Zmieniłem lustrzankę cyfrową na nowszy model, ma pare udogodnień. Nawet od razu udało mi się starą sprzedać, więc jestem zadowolony. A od rodziny... maszynkę do golenia, majtki, pasek do spodni i kilo cukierków. Jak co roku Ludzie mówią umiesz liczyć - licz na siebie ![]() PS A przepraszam, pojawiła się też książka wydawnictwa Fabryka Słów. Mam książek tego wydawnictwa cały regał już, ale na szczęście tej książki nie mam na półce. Powód: zgubiłem prezent ;)
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 25.12.2011 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja dostałem od wujka świetne kalifornijskie brandy, od rodziców kalesony i kilka swetrów i perfumy, ale najfajniejszy prezent zrobiłem sobie sam i się oświadczyłem i o dziwo(!) zostałem przyjęty.
![]() ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ja poprosiłem Mikołaja o Mistrza Polski w 2012 roku, zarazem dziękując za tegoroczny prezent w postaci MP 2011 i awansu do 1/16 LE
Rzeczom materialnym mówię NIE A i jeszcze poprosiłem o podreperowanie zdrowia, bo troche go ubyło po meczu w Nikozji i meczu z Twente... i w kazdym innym meczu z udziałem Wisły. AVE WISŁA!
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 25.12.2011 o godz. 15:32.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja wybrałem sobie sam prezent i są to rzeczy praktyczne więc niczym nie pohandluję, nawet skarpetek nie dostałem ale mi ich nie brakuje, więc nie ma co narzekać. Skarpetki mogę sprzedać, ale dziurawe. Czekolada też się znalazła ale ze słodyczy nie rezygnuję i rzadko kiedy odmawiam więc też nie sprzedam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może jakbyście się wreszcie nauczyli, że Mikołaj to 6. grudnia chodzi, a nie 24. to wtedy byście dostali prezenty
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
6 grudnia to chodzi Mikołaj, 24 grudnia to chodzi Gwiazdka/Gwiazdor/Śnieżynka itp.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sporo kosmetyków, min. maszynki, żele i kremy do golenia. Cóż może łysego bardziej ucieszyć niż świecąca, pachnąca glaca.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|