|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Polecam bardziej kobiece sporty.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bakero nadal bedzie prowadził Lecha w rundzie wiosennej - kibice Amici pewnie zli jak diabli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wątpie. Nie wypadliśmy - faktycznie w odróżnieniu od Was - z piątki od ponad 20 lat. Co niby wskazuje, że mielibyśmy odpaść? Forma Lecha?
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
0 22
To ty powinienes zmienic sport. Na rugby, czy cos w tym stylu. Futbol od zawsze polegal na technice. I na... graniu w pilke. Ja chce ogladac piekne akcje, dryblingi, i miliony podan, zamiast kopania po nogach. Czym sie niby mam podniecac? Kopnac czy podciac potrafi pierwszy lepszy. Walnac 20 podan przed polem karnym powaznego przeciwnika umie niewielu. A ja pospolitosci ogladac nie lubie... Zreszta, o wyzszosci techniki nad fizyka w futbolu pokazuja mecze Realu i Barcelony. Momentami Barcelona gra sobie w dziadka z Realem. Biedny Real, takie spinanie, a tu nic. No, raz autobus mu sie udal, w meczu o puchar Krola. Ale raczej ten sposob grania bardziej mnie usypia anizeli pobudza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzisz mi totalnie zwisa Real i Barca i ich magia, a moim idolem był np. Rataj. Ja chcę oglądać strzały, niesamowite wybieganie, niesamowity presing, ostrą i brutalną grę na pograniczu faulu.
I nie muszę zmieniać sportu - nasza liga jest ligą traktorzystów A poza tym - hej heja heja ![]() ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Chłopie, nudzisz jak mało kto na tym forum, świeta ida idz do siebie na forum i ciesz sie z kolegami po szalu świętami.
Siedzisz tu i piszesz i piszesz i piszesz kompletnie bez sensu posty, jak rzep. Jak typowe dziecko neostrady które siedzi w domu 24h na dobe i z nudow nadupca po forach.. Bez kitu żal mi Cie, i nie tylko z powodu tego ze jestes za L. bez odbioru. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||
|
0 22
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mierzejewski namawia Brożka na transfer do Polonii
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeśli Wojciechowski mysli że za 1,5 mln Trabzonspor odda mu Brożka to śmiem wątpić w jego transfewr ale jeśli tyle miałby kosztować to Wisła powinna go kupić i napastnik byłby z głowy
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Natomiast sama gra Brożka dla Disco... Cóż, o ile jeszcze Baszcza jestem w stanie zrozumieć, o tyle w przypadku Pawła przyjąłbym to z dużym niesmakiem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I dzisiaj sie potwierdziło, ze to głosowanie na onecie jest ustawione. Wiedziałem, ze zamiast Bitona wpierdziela tam Ljuboje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W ogóle trochę to dziwne że w całej 11 sezonu jest 7 legionistów...
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||
|
mitmichael
Cytat:
Cytat:
Gwiaździsty Cytat:
crazykaro Cytat:
Dwa, Cupial musialby upasc na glowe zeby wydac na Brozusia 1,5 banki euro. Bardzo sredni pilkarz (do tego len). I te jego wymachiwanie lapkami. Malecki bis. To juz 100 razy lepsza decyzja byloby dac ta kase na Bitona. 100 razy lepsza! |
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
taaaaaaaa Bitona Wisła za tą kasę nie weźmie i dobrze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków