|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie chce sie z nikim klocic ,poprostu uwazam ze kazdy jezdzi jak warunki pozwalaja ,nie mozna mowic ze WARSZAWA jezdzi gorzej niz inne miasto ,ja tam spedzilem kilka tygodni codziennie jezdzilem przez pol miasta i po tygodniu zachowywalem sie jak oni bo inaczej sie nie da ,jak nie idziesz z pradem to stoisz albo jestes zawalidroga,powiem wam inaczej jak do mnie przyjechal kolega z mniejszej miejscowosci to mowil ,gorszych kierowcow niz w KRAKOWIE nie widzialem ...punkt widzenia od punktu siedzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wiślacy mam problem ze swoja skoda felicja 1.3. gdy jadę powyżej 70 km/h zaczyna mi autem szarpać tak jak by paliwo nie dochodziło. Orientuje się może ktoś co może być powodem takiego zachowania samochodu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
pompa paliwa.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak w temacie motoryzacyjnym ...
Wielki, czarny c...j w dupę s....... synowi co mi urwał lusterko pod Plazą na parkingu. Masz szczęście że Cie nie ma na monitoringu - życzę Ci twardego drzewa za zakrętem i warzywka do końca życia. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Polecacie jakiś komis samochodowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Auto-Komplet na Rondzie Czyżnyńskim. Vectra C kupiona rok temu z tego komisu, zero usterek, sprawdzany na ASO i wszystko co mowil sprzedawca bylo prawda, znajomy kupil tam passata i tak samo.
Generalnie komis to w ostateczności Lepiej giełda albo prywatnie![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie giełde jakoś podobno nie do końca, bo że niby ludzie w kulki lecą często tam...a w komisie podobno nie mogą nic ukrywać bo potem łatwo dojść tego że Cie oszukali .
No a że prywatnie to wiadomo że najlepiej. http://otomoto.pl/fiat-punto-C21872277.html#description powiedzcie mi co o takim aucie myślicie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jakies opinie na temat focusa mk 1 1.6 benzyna ,docelowo do zagazowania
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie jezdzę benzyną więc żadnym autorytetem nie jestem.ale często czytam "motor" i pamietam artykul w którym napisane było,że benzynowki forda bardzo źle znoszą gaz.chodzilo o inne konstrukcje tłoków czy cos takiego.
natomiast co do samego focusa....w dwa lata zrobilem 170 tyś km i powiem szczerze ,że jestem milo zaskoczzony..na prawdę praktycznie bezawaryjne samochód.znajomi mają różne vw od nowosci i z przebiegami okolo 40 tys częsciej bywają w serwisie niz ja.
Ostatnio edytowane przez picasso : 15.12.2011 o godz. 16:07.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Co do giełdy to tacy sami handlorze jak w komisach,nawet gorsi.
Wiekszosc osob na rybitwach to handlarze,czasem osoba prywatna. Najlepiej szukac autka na otomoto/allegro od osoby prywatnej i tu juz jest wyscig jak faktycznie autko jest zadbane i godne polecenia. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
szukam na tych serwisach co napisales, potrzebuje autka do 13 tys z opcja zagazowania ,ma sluzyc jako transport do pracy ,Jak macie jakies sugestie to z checia poczytam
myslalem tez o ibizie II lft lub jakies porysowanej III ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobre auto z bardzo słabą blachą, jeśli to cię nie przeraża to godne polecenia, ale z gazem to on się nie kocha. Da się zagazować ale opinie są takie że ludzie mają z tym problemy.
1.6 to jedyny rozsądny wybór, 1.4 za słabe. 1.8 pali więcej a jakoś nie jest dynamiczniejsze. 2.0 zapiernicza ale niestety pali jeszcze więcej. Diesle jak to w Fordzie, w jednym padają wtryski, w drugim pompy. Jak do gazu to z tego co pamiętam 1.8 przez swoją konstrukcję będzie lepsze niż 1.6, ale tutaj mogę się mylić. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam do sprzedania VECTRE C-GTS 2.2 TD 2004 (99 000 km) + opony letnie (Michelin Primacy HP) na aluminiowych obręczach+ opony zimowe na stalowych felgach+ bagażnik na narty Thule.
Bezwypadkowy - serwisowany w Marimex w Krakowie. Wszystkie przeglądy i części oryginalne. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pawnowie,
jestem laikiem - Alfa Romeo 156 JTD, po wlozeniu kluczyka i przekreceniu samochod nie reaguje - nie wlaczaja sie kontrolki, rozrusznik nie kreci - od czego zaczac sprawdzanie? aku, bateria od kluczyka, zrabana stacyjka czy cos innego? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Akumulator
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Panowie potrzebuje sprawdzony serwis z geometrią kół, Jak najbliżej Bronowic.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Sprawdzony i bardzo polecany (przeze mnie też) jest ale do Bronowic kawałek ... na Mogilskiej za wiaduktem jadąc od centrum - dokładnie naprzeciw policji - garaże wzdłuż nasypu kolejowego.
Gość ma sprzęt wypasiony i do tego ceny średnie krakowskie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Edit: Mogilska 114?
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 20.12.2011 o godz. 14:58.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Na 99.9% to padł akumulator,spróbuj go naładować na nowo. a tu masz adres stronki gdzie znajdziesz wiele ciekawych rzeczy na temat Alfy http://www.forum.alfaholicy.org/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
w koncu kupilem nowe auto w serwisie z jazd probnych ale inny model ,tak wiec 3 letnie auto bardzo ciężko jest kupić |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Tak- 114 - ten adres. Nie mam numeru telefonu ale gdzieś kiedyś w sieci znalazłem - ogólnie gość był zawsze zawalony robotą i tak 2-3 dni naprzód minimum. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie moje autko to Opel Vectra B 1.6.16V Chciałbym zresetować w nim komputer wyczytałem, że wystarczy odpiąć klamry i połączyć je drutem.Teraz pytanie jak zresetuje komputer to zresetuje się też immobilizer?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Po takim hard-resecie możesz mieć niezłe cuda potem w aucie - zwłaszcza w Viki.
Podjedź do chłopaków od Opla na Dąbie (Stoczniowców) - czteropak piwa albo szeroki uśmiech i zrobią to w 1 minutę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
W Oplach reset robisz tak, że odpinasz klemy na co najmniej 15 minut a najlepiej na noc.
Ostatnio edytowane przez adam_09 : 30.12.2011 o godz. 06:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje na wczoraj opini o MATIZIE
jeśli ktoś mial lub coś słyszał piszcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Matiz
Potrzebujesz sie bujac po taniosci i hu****m autem to kupuj ![]() W tej cenie kupisz duzo lepsze auto, a nawet jak bardzo lubisz daewoo to kup lanosa, albo nexie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To będzie pierwsze auto, chodzi o tanie niskie w utrzymaniu. Bo nie będę miał na kogo wziąć ubezpieczenia a przez to wiadomo musze zapłacić sporą kasę ubezpieczycielowi a im mniejszy silnik tym mniej zapłacę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takim wypadku cos z colta, albo suzuki swift - pozory myla, fajnie sie tym pudelkiem jezdzi.
A sa jak nie to CC sport albo Seicento, od 900ccm juz fajnie idzie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|