The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2011, 16:10
Spakowano Jaliensa i wysłano do Danii.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 15.12.2011, 16:22
Piotson napisał(a):Wyświetl post
Spakowano Jaliensa i wysłano do Danii.
Nie wiem, czy to był Jaliens, czy pocztówka stadionowa, może Ty dla psikusa pojechałeś, w każdym razie moim zdaniem to żenada takie prezenciki.
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.12.2011, 16:26
Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Na oficjalnie stronie jest news, ze klub podziękował Odense za ich postawę listownie i wysłali im również jakiś 'specjalny prezent'. Nie wiecie co to jest ten specjalny prezent?
Powinni wysłać skrzynie piwa Żywiec heh
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 15.12.2011, 16:29
Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy to był Jaliens, czy pocztówka stadionowa, może Ty dla psikusa pojechałeś, w każdym razie moim zdaniem to żenada takie prezenciki.
E tam żenada.
Wysłali jakiś proporczyk lub też szalik i teraz Odense będzie mogło sobie wywiesić to w swoim klubowym muzeum czy co tam mają, że dostali od Polaków za dzielną postawę.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Stary 15.12.2011, 16:43
Wątpię, żeby nawet w Europie praktykowało się takie rzeczy. Jak dla mnie remis Odense czysty fart, też raczej mało kto się spodziewał, że ogramy Twente. Gdyby wcześniej Wisła wysyłała odpowiedni list - Wygrajcie w Londynie bo nam zależy jak cholera a mamy jeszcze szanse, to nie dziwiłbym się a tak to trochę dla mnie dziwne bo Odense grało przede wszystkim dla siebie, nie dla Wisły bo ta jeszcze ma cień szansy. Ale w życie trzeba mieć szczęście i gramy dalej.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.12.2011, 16:46
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Trafić kogoś z tych ekip:

Standard
Brugge/Braga
Besiktas

wzmocnić w zimie obrone i gramy w 1/8 np z MU i odpadamy po fajnym dwumeczu w dobrych nastrojach.
Już mam dobry nastrój, raz z racji awansu, dwa jak czytam takie posty.
..
Odpowiedz cytując
vojtex
Member

Stary 15.12.2011, 17:21
mógłby dać ktoś informacje na temat losowania? na kogo możemy trafić, o której jest losowanie itp. ?
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.12.2011, 17:27
Jutro o 13, możemy na manchestery trafić, schalke, lazio, standart liege, anderlecht, itp.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 15.12.2011, 17:40
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
Jutro o 13, możemy na manchestery trafić, schalke, lazio, standart liege, anderlecht, itp.
Nie trafimy na bank na Lazio

Cytat:
anchester United, Valencię, Manchester City, Olympiakos Pireus, Anderlecht Bruksela, Schalke Gelsenkirchen, Metalist Charków, Athletic Bilbao, Sporting Lizbona, Besiktas Stambuł, Standard Liege, PSV Eindhoven lub na zwycięzców trzech grup Ligi Europejskiej, w których rozstrzygnięcia zapadną dziś. Są to: Atletico Madryt lub Udinese z grupy I, Club Brugge lub Braga z grupy H, PAOK Saloniki lub Rubin Kazań z grupy A.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 15.12.2011, 18:07
Co mowil Kolton o Genkovie w studiu przedmeczowym ?
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.12.2011, 18:30
rasel1906 napisał(a):Wyświetl post
a czy ktos może wie ile zarobilismy od poczatku tego sezonu ? Chodzi mi wylacznie o premie z Uefy za lige europejska i eliminacje do ligi mistrzow?
2.100mln za uczestnictwo w IV rundzie LM + 1.620mln za LE jak do tej pory
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.12.2011, 18:42
Na Polsat Sport leci końcówka meczu Fulham-Odense, kto nie widział to polecam
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.12.2011, 18:48
A teraz pytanie za 100 punktów. Ile z tej kwoty zostanie przeznaczone na rozwój drużyny?
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 15.12.2011, 19:06
ja wiem, ja wiem, ja powiem !

ZEEEEEERO ;(
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 15.12.2011, 19:18
Trudno nie cieszyć się z takiego sukcesu

Brawo piłkarze i Kaziu. Trochę zaszalałem ze szczęścia wczoraj i dzisiaj głowa boli.

A co do rywala, to jak ktoś pisał chciałbym takie MU. Marketingowo i finansowo świetnie. Sportowo? Pewnie odpadniemy, ale za to skupimy się na lidze. A odpadając z MU nie będzie dyskusji że mogliśmy awansować a zawiedliśmy. Rywal z innej planety dla nas.

Awans - piękny prezent na święta
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 15.12.2011, 19:26
neq. napisał(a):Wyświetl post
ja wiem, ja wiem, ja powiem !

ZEEEEEERO ;(
Panowie demagodzy, a ile z tej kwoty zostanie przeznaczone na utrzymanie drużyny?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.12.2011, 19:32
oby tylko nie Manchester United albo City bo będa przyjeżdzać z całej polski żeby tylko zobaczyć w akcjii Roneya albo Naniego.Chciałbym i marze o FC BRUGGE!!!!!!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.12.2011, 19:50
I ...., że będą przyjeżdżać. Ważne, że będę ja, że będziesz ty. I żaden piknik czy inny kosmita nie ma prawa nam tego zepsuć.

Marzy mi się ManU, zwłaszcza że ściskam też kciuki za Kanonierów
Poza tym, na rywala tej klasy, czyli Manchestery, Reale i inne takie, po reformie eliminacji do LM prędko nie trafimy.

Tak sobie jeszcze myślę - większość sezonu psu w dupę, rzucałem ....ami nonstop, co weekend prawie.
A tu jeden mecz i jak wszystko może znowu być piękne. I o to właśnie chodzi w tym całym naszym kibicowaniu. O chwile takie jak ta wczoraj.

Ave Wisła!
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.12.2011, 20:01
^^ dokladnie nie potrzebujemy tych wszystkich pokemonowych kibicow Manu czy innych City
Odpowiedz cytując
Kulawik88
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 15.12.2011, 20:05
Chciałbym MU, chociażby z tego względu że chciałbym w końcu zobaczyć komplet widzów na Reymonta. Club Brugge to też fajna opcja, Brugia to piękne miasto, warto było by je zobaczyć na własne oczy.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.12.2011, 20:17
ja bym chciał Bilbao
atrakcyjny rywal, ale znów nie grają kosmosu
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 15.12.2011, 20:21
A ja bym spojrzał na to z innej strony.
Anglicy będą mieszkać w Krakowie na Euro 2012. Ich gazety pokazują tragiczne zdjęcia ze stadionu Hutnika. Może jak przyjadą i zobaczą Kraków na własne oczy to zmienią zdanie i więcej kibiców przyjedzie na Euro do Krakowa
Odpowiedz cytując
Kulawik88
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 15.12.2011, 20:29
A po cholerę nam obrzygane, pijane angole na rynku, mało ich obecnie? Poza tym Fullham już był w Krakowie i nie ma najlepszych wspomnień ponieważ okazaliśmy się od nich lepsi w fazie grupowej
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.12.2011, 20:39
Nie wiem czemu ale coś czuje że trafimy na Athletic Bilbao.
A tak obiektywnie to najlepiej chyba by było trafić na Liege, a potencjalnie w 1/8 na pare w której jest ManU, to dałoby dodatkowego kopa naszym w meczu z Belgami.
Najgorzej trafić na Charków, nie medialny klub a na poziomie Szachtara, leją wszystkich w LE.
Źle by było trafić też na Anderlecht.
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.12.2011, 20:43
Kulawik88 napisał(a):Wyświetl post
A po cholerę nam obrzygane, pijane angole na rynku, mało ich obecnie? Poza tym Fullham już był w Krakowie i nie ma najlepszych wspomnień ponieważ okazaliśmy się od nich lepsi w fazie grupowej
moge was zapewnic ze wiekszosc z nich zna dobrze Krakow i jak kolega napisał dosc ich juz jest w Krakowie .Dobrze by było wylosowac przeciwnika z którym mozna by powalczyc o awans dalej ,chodzi o punkty rankingowe ,im wiecej wygranych meczow tym wiecej punktow plus bonusy za dalszy awans no i kasa dla klubu coraz wieksza.
Odpowiedz cytując
loory
Member

Od: 12.2011

Stary 15.12.2011, 20:44
nemox007 napisał(a):Wyświetl post
A ja bym spojrzał na to z innej strony.
Anglicy będą mieszkać w Krakowie na Euro 2012. Ich gazety pokazują tragiczne zdjęcia ze stadionu Hutnika. Może jak przyjadą i zobaczą Kraków na własne oczy to zmienią zdanie i więcej kibiców przyjedzie na Euro do Krakowa

100% racji
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive
maybe so, maybe so but the theory of competition says
just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 15.12.2011, 20:53
Z dwojki PAOK/Rubin, to Grecy staja sie kolejnym potencjalnym rywalem Wisly. Przed chwila zremisowali z Rosjanami i utrzymali 1. miejsce w grupie. Odpada wiec malo ciekawy rywal z Rosji.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.12.2011, 20:59
Kulawik88 napisał(a):Wyświetl post
A po cholerę nam obrzygane, pijane angole na rynku, mało ich obecnie? Poza tym Fulham już był w Krakowie i nie ma najlepszych wspomnień ponieważ okazaliśmy się od nich lepsi w fazie grupowej
Jak będzie MU to Rooney nie przyjedzie. Żonka go nie puści , wie jaki ....iarz z niego.
Jak bedzie City to niech wezmą Teveza ze sobą, płacze ze w Manch...są tylko 2 restauracje to u nas na pewno mu sie spodoba...Moze zostanie na dłużej

Place TSW napisał(a):Wyświetl post
Nie przyjedzie Tevez, dogadał się z Milanem
Dogadał ale jeszcze nie podpisał ...

A moze ten właściciel City wpadnie turystycznie, zobaczy i pomyśli że kupie ten fajny klub. Sprawdzi czy ktoś ze znajomych ma coś podobnego, wyciągnie drobne i spłaci Bogusia wraz z odsetkami
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.12.2011 o godz. 21:09.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.12.2011, 21:01
Nie przyjedzie Tevez, dogadał się z Milanem
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.12.2011, 21:08
River napisał(a):Wyświetl post
Z dwojki PAOK/Rubin, to Grecy staja sie kolejnym potencjalnym rywalem Wisly. Przed chwila zremisowali z Rosjanami i utrzymali 1. miejsce w grupie. Odpada wiec malo ciekawy rywal z Rosji.
No to byłby ciekawy wyjazd - a z United, City czy Valencia zawsze mozna powalczyc w kolejnej fazie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów