|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Spakowano Jaliensa i wysłano do Danii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Wysłali jakiś proporczyk lub też szalik i teraz Odense będzie mogło sobie wywiesić to w swoim klubowym muzeum czy co tam mają, że dostali od Polaków za dzielną postawę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wątpię, żeby nawet w Europie praktykowało się takie rzeczy. Jak dla mnie remis Odense czysty fart, też raczej mało kto się spodziewał, że ogramy Twente. Gdyby wcześniej Wisła wysyłała odpowiedni list - Wygrajcie w Londynie bo nam zależy jak cholera a mamy jeszcze szanse, to nie dziwiłbym się a tak to trochę dla mnie dziwne bo Odense grało przede wszystkim dla siebie, nie dla Wisły bo ta jeszcze ma cień szansy. Ale w życie trzeba mieć szczęście i gramy dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Już mam dobry nastrój, raz z racji awansu, dwa jak czytam takie posty.![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
mógłby dać ktoś informacje na temat losowania? na kogo możemy trafić, o której jest losowanie itp. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jutro o 13, możemy na manchestery trafić, schalke, lazio, standart liege, anderlecht, itp.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co mowil Kolton o Genkovie w studiu przedmeczowym ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na Polsat Sport leci końcówka meczu Fulham-Odense, kto nie widział to polecam
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A teraz pytanie za 100 punktów. Ile z tej kwoty zostanie przeznaczone na rozwój drużyny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ja wiem, ja wiem, ja powiem !
ZEEEEEERO ;( ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Trudno nie cieszyć się z takiego sukcesu
![]() Brawo piłkarze i Kaziu. Trochę zaszalałem ze szczęścia wczoraj i dzisiaj głowa boli. A co do rywala, to jak ktoś pisał chciałbym takie MU. Marketingowo i finansowo świetnie. Sportowo? Pewnie odpadniemy, ale za to skupimy się na lidze. A odpadając z MU nie będzie dyskusji że mogliśmy awansować a zawiedliśmy. Rywal z innej planety dla nas. Awans - piękny prezent na święta ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Panowie demagodzy, a ile z tej kwoty zostanie przeznaczone na utrzymanie drużyny?
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
oby tylko nie Manchester United albo City bo będa przyjeżdzać z całej polski żeby tylko zobaczyć w akcjii Roneya albo Naniego.Chciałbym i marze o FC BRUGGE!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I ...., że będą przyjeżdżać. Ważne, że będę ja, że będziesz ty. I żaden piknik czy inny kosmita nie ma prawa nam tego zepsuć.
Marzy mi się ManU, zwłaszcza że ściskam też kciuki za Kanonierów Poza tym, na rywala tej klasy, czyli Manchestery, Reale i inne takie, po reformie eliminacji do LM prędko nie trafimy. Tak sobie jeszcze myślę - większość sezonu psu w dupę, rzucałem ....ami nonstop, co weekend prawie. A tu jeden mecz i jak wszystko może znowu być piękne. I o to właśnie chodzi w tym całym naszym kibicowaniu. O chwile takie jak ta wczoraj. Ave Wisła! ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
^^ dokladnie nie potrzebujemy tych wszystkich pokemonowych kibicow Manu czy innych City
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Chciałbym MU, chociażby z tego względu że chciałbym w końcu zobaczyć komplet widzów na Reymonta. Club Brugge to też fajna opcja, Brugia to piękne miasto, warto było by je zobaczyć na własne oczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja bym chciał Bilbao
atrakcyjny rywal, ale znów nie grają kosmosu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
A ja bym spojrzał na to z innej strony.
Anglicy będą mieszkać w Krakowie na Euro 2012. Ich gazety pokazują tragiczne zdjęcia ze stadionu Hutnika. Może jak przyjadą i zobaczą Kraków na własne oczy to zmienią zdanie i więcej kibiców przyjedzie na Euro do Krakowa |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A po cholerę nam obrzygane, pijane angole na rynku, mało ich obecnie? Poza tym Fullham już był w Krakowie i nie ma najlepszych wspomnień ponieważ okazaliśmy się od nich lepsi w fazie grupowej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czemu ale coś czuje że trafimy na Athletic Bilbao.
A tak obiektywnie to najlepiej chyba by było trafić na Liege, a potencjalnie w 1/8 na pare w której jest ManU, to dałoby dodatkowego kopa naszym w meczu z Belgami. Najgorzej trafić na Charków, nie medialny klub a na poziomie Szachtara, leją wszystkich w LE. Źle by było trafić też na Anderlecht. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
moge was zapewnic ze wiekszosc z nich zna dobrze Krakow i jak kolega napisał dosc ich juz jest w Krakowie .Dobrze by było wylosowac przeciwnika z którym mozna by powalczyc o awans dalej ,chodzi o punkty rankingowe ,im wiecej wygranych meczow tym wiecej punktow plus bonusy za dalszy awans no i kasa dla klubu coraz wieksza.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
100% racji ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Z dwojki PAOK/Rubin, to Grecy staja sie kolejnym potencjalnym rywalem Wisly. Przed chwila zremisowali z Rosjanami i utrzymali 1. miejsce w grupie. Odpada wiec malo ciekawy rywal z Rosji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Jak bedzie City to niech wezmą Teveza ze sobą, płacze ze w Manch...są tylko 2 restauracje to u nas na pewno mu sie spodoba...Moze zostanie na dłużej ![]() Dogadał ale jeszcze nie podpisał ... A moze ten właściciel City wpadnie turystycznie, zobaczy i pomyśli że kupie ten fajny klub. Sprawdzi czy ktoś ze znajomych ma coś podobnego, wyciągnie drobne i spłaci Bogusia wraz z odsetkami
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.12.2011 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie przyjedzie Tevez, dogadał się z Milanem
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to byłby ciekawy wyjazd - a z United, City czy Valencia zawsze mozna powalczyc w kolejnej fazie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|