|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Czy grozi mi duża kara za jazdę na skuterze beż karty motorowerowej?
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można kupić nowy snowboard
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie na naszym stadionie znajduje się okienko do wydawania zaproszeń i biletów? Wiem, że gdzieś od strony ul. 3 maja ale w którym miejscu dokładnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Plac inwalidów, sklep 3 style
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy pracował ktoś w Krakowie w M-Sport Poland.
Wie ktoś jakie tam warunki finansowe? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś dostawcy internetu w Krakowie. Płacę 60 zł za 1,5mb/s gównianego internetu, który lubi nagle przestać działać. Polećcie coś niedrogiego (nie zależy mi na mega szybkości).
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
cool sport zakopianka niektore ceny przerazaja ale ja zawsze bralem modele z poprzedniego sezonu po niezlych cenach
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
W Neostradzie Fiber. Działa bezbłędnie i bez przerw. A tak naprawdę to wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz i jacy dostawcy są w okolicy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Azory, Prądnik Biały, Bronowice, Krowodrza - te okolice. Ktoś coś poleci?
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy jest ktoś ze Skawiny albo najbliższych okolic? mam pewne pytanie o jeden zakład produkcyjny który tam jest.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktoś sprawdzone miejsce na bal sylwestrowy?
W poprzednich latach byłem w zajeździe mogilskim, w dworku krakowski, jakimś zajeździe w zielonkach itp. Na pewno nie jeden z was podobnie spędza sylwestra i ma jakieś ciekawe i sprawdzone miejsca. Tylko mi tu z sheratonami i radissonami nie wyskakiwać ![]() Będę wdzięczny za info. ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Aster, 55zl/miesi. 10mb w dzien, 20 w nocy.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Z Aster już chyba umowy nie podpiszesz, kupił ich UPC. Może jakiś dwupak lub trójpak usług z UPC? Korzystam i jestem b. zadowolony.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam coś do załatwienia na Placu Szczepańskim, gdzie najbliżej można zaparkować samochód?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Gdzie kupię Flarę morską(te takie po 7-9zł)? Zależy mi na czasie!
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Opisywał ktoś może dzień z Życia magnata?
Pilnie potrzebuje? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Opisywał ktoś może dzień z Życia magnata?
Pilnie potrzebuje? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś może wie, co to za kawałek leci po zdobyciu bramki przez Bayern Monachium na ichniejszym stadionie?
E: To jest chyba ogólnie popularny kawałek u Niemców, bo słyszałem go na wakacjach w Hiszpanii na imprezie, kiedy dosyć pokaźna grupa Niemców niemal orgazmu dostała, jak zaczął ten kawałek lecieć
Ostatnio edytowane przez spirit : 17.12.2011 o godz. 16:32.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jest jeszcze w Krakowie jakaś ulica niedaleko rynku na której można zostawić samochód nie płacąc?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY&ob=av2n Czy inna wersja: http://www.youtube.com/watch?v=t2qNYazPF3Y Lub jakiś inny remix tego utworu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na moje to wszystkie ulice po prawej od Alei ( jadąc w kierunku 29 Listopada ) są w strefie. Czyli są płatne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zostawić możesz wszędzie, co najwyżej dostaniesz mandat...
Najbliżej na rynek z parkingiem za free masz z 3 Maja ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
możesz zostawić jeszcze na placu przed Politechniką Krakowską.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może Ktoś polecić jakiegoś fajnego tapicera meblowego?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś jak wystawiane są mandaty za niekupienie bileciku w płatnej strefie parkowania? Jeśli bym dostał miałbym coś za wycieraczką?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie jestem pewien, ale wkładają taki jakby paragonik za wycieraczkę wzywający do zapłacenia, 50zł albo 100zł.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|