|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poleci ktos jakis tani nowy smartfon, tak do 450zl, wazny duzy ekran, wifi, aparat z autofocusem, reszta mnie zupelnie nie interesuje.... Nie piszcie X8, bo juz 2 mam w rodzinie
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na Windows Phone/Windows Phone Mango w tej cenie nic nie znajdziesz. Zostaje Symbian, ale wątpie, że znajdziesz jakiegoś spełniającego Twoje wymagania. Reasumując, jeżeli Blade znajdziesz w tej cenie - bierz go. Następnie X8. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Korzysta ktos z myPhone jakiegos ? Na dwie karty SIM. Jak to dziala w ogole ? Daje rade, czy gubi zasiegi ?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
potrzebna pilna POMOC
![]() sprawa wygląda tak. jestem w Orange 3 lata, normalnym klientem na kartę (kupiony zwykły starter z numerem) i teraz zepsuł mi się telefon, nie chodzi na amen. więc pilnie potrzebuje telefonu. i teraz takie pytania: 1) czy w związku z tym, że 3 lata jestem w sieci (ale nie abonament ani nie mixy) mam szansę na jakieś korzystne oferty telefonów, tak poprostu? lub jeśli nie poprostu, to w jakimś mixie (żeby stale doładowywać, bo i tak to robię)? 2) czy bardziej się mi będzie opłacać kupno telefonu w sklepie/allegro, nie w Orange? 3) najważniejsze - jakie telefony polecacie tak powiedzmy do 300-400(maks.)zł - nie smartfony, ale żeby były też porządne - jakiś aparat min. 3mpx, wyświetlacz 320x240 etc. preferowałbym Nokię, ostatecznie jakieś Samsungi albo SE. bardzo proszę o rady. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Zobacz propozycje play, bo chyba rządzą na rynku ostatnio. 2)JEśli doładowujesz co miesiąć to weź sobie abonament albo jakas umowe. Za doladowania na 2 lata co miesiąc np. za 20zł będziesz miła pewnei z 200zł zniżki na telefon. 3) Ja polecam Nokie 6303 Classic. Zajebisty telefon, 2 lata go mam, wytrzymuje teraz do 7 dni przy małym używaniu i 4-5 dni przy rozmawianiu po 20min dziennie i wysiłaniu kilkunastu smsów na dzień. Raz wytrzymał 2 dni jak słuchałem z 10h muzyki i z 10h grałem. Aparat 3,2mpix, świetna bateria, dopiero teraz po 2 latach jest pierwszy problem, dosłownie wczoraj jak podłączyłem do komputera to nie odczytał. Ale miał prawo się zepsuć, bo tyle razy już nim rzucałem, tyle razy mi spadał, że dziwie się że w ogole jeszcze działa. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
1. Nie podpowiem ale bym nie liczył na cos "super ekstra"
2. Ale "czy to ma sens" 3. z "nowszych" ("smartphono-podobnych")to chyba tylko galaxy 551 za te pieniądze |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
dzięki bardzo panowie za odpowiedzi, jakby ktoś jeszcze miał jakieś pomysły/rady, to pisać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przymierzam się do kupienia telefonu - na oku mam trzy modele:
Samsung GT-S5830 Ace Sony Ericsson xperia neo (v) HTC Wildfire S Mógłby ktoś ogarnięty w tym temacie powiedzieć jaki wybór byłby najlepszy. Który z wyżej wymienionych ma dużą ilość aplikacji, bajerów itp., bo nie ukrywam, że na tym też mi zależy, ma w miarę wytrzymałą baterię, jest wygodny w obsłudze, dobrze odtwarza muzykę. Wielkie dzięki :] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://androida.info/samsung-galaxy-s2-specyfikacja ogarniety sprzet jak wlasciciel jest ogarniety
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja mam ponad 2 tygodnie ZTE Blade 2, zwany również RedBull Mobile One. Niby chińszczyzna, ale 5mpix aparat, ekran dotykowy z multitouchem 3,5 cala, Android 2.3, wifi, GPS.... kupilem nowke za 300zl, teraz ida po ~400zł na alledrogo, narazie telefon super....
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam Motorole Defy i jest rewelacyjna, wszystko co potrzebuję śmiga szybko, raz się zawiesiła ale wróciła. Ja swojego mogę polecić, cena 890 zł w Euro, jest też ulepszona wersja Defy + ok 1100 zł na allego.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki bardzo
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja uderzyłem w neo V i na razie jestem zadowolony.
chociaz w sumie nie wiem czego oczekiwałem, iphone to nie jest, ale tragedii nie ma ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
ma ktos jakies doswiadczenia z samsungami solid ?
i ktory z nich polecacie bo sa bodajze 3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś na forum BlackBerry Gemini 8520?
Przymierzam się do kupna. Warto? Zależy mi na wi-fi, otwieraniu dokumentów office i dobrej jakości muzyki i filmów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak jest z działaniem aplikacji na Xperia X10 mini Pro? Czy duża część nie chce działać/źle skaluje się do rozdzielczości 240 x 320 pix? Waham się pomiędzy nim, a X8. Za tym drugim przemawia większy ekran, za X10 mniejsze gabaryty no i fizyczna klawiatura QWERTY. Bardziej skłaniam się ku X10 ale obawiam się dostępności oprogramowania ze względu na rozdzielczość ekranu. Jakieś porady?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Aplikacje działaja sprawnie ale niestety SE x10mini pro ma jedna wade... mały wyświetlacz co na dzisiejsze czasy strony www i aplikacje jest nie wygodne... ale tel takto niczego sobie bateria spoko trzyma stosunkowo długo. Jesli chcesz porady kup sobie Galxy Ace
![]() ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co bardziej polecicie? Blackberry gemini 8520 czy HTC ChaCha?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
ja bym sie składał ku HTC lepszy aparat 5mln lampa błyskowa ale mniejszy ekran trochę mniejszy przez tą czarną obwódkę na około wyświetlacza. Fajny kształt telefonu lepiej leży w łapie i ma dalej od siebie przyciski co pomaga w pisaniu sms. W BB masz blisko siebie i jeszcze wystające czasami lubią się zsunąć z palca tel jest bardziej "ceglasty". Napisze jak w randce w ciemno... decyzja należy do Ciebie
![]() ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jakieś opinie nt. Sony Ericsson Live with Walkman ?
Do kupienia w bardzo dobrej cenie, opinie też bardzo dobre, ale nie wiem do końca jak się sprawuje ekran, bo jest stosunkowo mały? Jego wymiary przeszkadzaj w normalnym użytkowaniu telefonu? |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ten HTC to shit. Bateria słaba, klawiatura niewygodna i jeszcze dziurawy i brzydki android. Moja kobita go miała jakiś czas temu i wymieniła na inny bez androida.
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To ja poprosze kogoś ogarniętego w temacie o ułożenie tych telefonów od najlepszego z jakimś małym uzasadnieniem (z góry dzięki)...
1) Sony Ericsson XPERIA X10 2) Sony Ericsson XPERIA Arc 3) Samsung Galaxy S 4) Samsung Galaxy S+ 5) HTC HD2 6) HTC HD7 7) HTC Desire HD 8) HTC Sensation 9) Motorola Milestone 10) Motorola Defy 11) LG Swift P970 12) LG Swift P920 13) LG Swift 2x |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ja mam samsung galaxy s i z tego zestawienia najlepszy s+ sie nie sugeruj ze + dosyc niszowy model nie ma tak duzego wsparcia, obecnie tel to tylko z androidem. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No własnie. Może ktoś się podzielić opiniami na temat tego telefonu ?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Co do serii SE Walkman, muzyki słucha się na nich IDEALNIE oczywiście do tego są potrzebne jakieś fajne słuchaweczki.
Jedyny błąd który jest bardzo często w SE to szybko psujący się wejście do ładowania. |
|
|