|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Pareiko
Lamey-Jova-Diaz-Paljic Malecki-Wilk-Boguski-Nunez-Iliev Genkov Zmiany: Garguła, Biton, Melikson |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ja to widzę tak że wygramy lub przegramy po męczarniach
nie napalam się na zwycięstwo bo dyskopolo gra dobrą piłkę ostatnio, spodziewam sie bardzo ciężkiego meczu i oczekuję gryzienia trawy jeżeli umiejętności i piłkarskich argumentów będzie brakowało ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pereiko- Lamey,Jova,Diaz,Pajlic - Wilk ,Gargula, Melikson - Malecki , Iliev - Biton
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Skoro pytam to pewnie mnie to interesuje z jakiegos powodu.
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj sie okaze czy nasza chec zacjecia podium przed przerwa w rozgrywkach, wystarczy zeby wygrac z zawodnikami nad ktorymi wisi widmo odejscia wlasciciela, a to jak wiadomo bedzie wiazalo sie z ich przyszloscia w tym klubie.
Ja osobiscie mysle, ze zwyciezymy. Chcialbym na boisku zobaczyc Ilieva i Meliksona rownoczescie bo ich kombinacyjna gra powinna duzo ulatwic zadanie i co najwazniejsze zagrac konsekwentnie w obronie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Śniło mi się, że przed samą końcówką 1 polowy meczu z Polonią strzelimy sobie "swojaka" :(.
We śnie widziałem garstkę naszych kibiców (jednocześnie zdając sobie sprawę, że na meczu jest Świerczok, dla którego ważna jest tzw. atmosfera) oraz nie wiem dlaczego, helikopter. Śmigłowiec, jak kto woli . Był elementem stadionu.Jakiś tydzień temu miałem sen, w którym dowiedziałem się, iż o Lamey'a dopytują Rosjanie i bardzo się ucieszyłem z tego powodu. Dosyć często sny mi się "sprawdzają". Mam nadzieję, że ten w zakresie wyniku będzie jednak pozytywny. Swoją drogą, "samobója" można po przerwie "nadrobić" a cały mecz wygrać. I w to wierzę.
Ostatnio edytowane przez yarow : 09.12.2011 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Widać już jak gra Kaziu: na zespoły grające piłką jak Polonia, Odense wystawia Biton, a na drużyny grające głównie: autobus + kontra (Śląsk, Widzew) wychodzi Gienek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kutas, nie sędzia i wiejscy rzeźnicy. Obyśmy to zremisowali i dojechali bez dalszych kontuzji :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obyśmy to zremisowali? Tylko wygrana i nic innego nie wchodzi w grę. Co to za minimalizm? Gramy o MP, musimy już wygrywać. Nie ma miejsca na straty punktów.
Praca sędziego skandaliczna. Oby z Pajlicem bylo wszystko w porządku. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co za pajac sędziuje, że mu Wilk w przerwie nie w.......ił to chyba cud.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Gramy dzisiaj słabo, a sędzia jeszcze wszystko pogarsza. Wywali nam Wilka w drugiej połowie i remis będziemy brać z pocałowaniem ręki. A z mistrzostwem bym nie szalał, bo strata jest spora. Kolejne spinanie się na mistrza może nam się odbić czkawką, bo tą drużynę trzeba wreszcie poukładać, a nie cały czas grać na wynik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Chujnia az zal patrzec.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co to ma być ?!
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ten mecz to jakieś jaja.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz na remis, ale nie wiadomo..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hahaha , nie udolnosc i bezmyslnosc robi swoje
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Online |
|
|
Dalej pierd...cie o tym, że Kaziu dobry i nie trzeba trenera
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oni sa za wolni , zero zmbicji , tu trzeba TRENERA przy ktorym kazdy bedzie zapierdalal !
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cóż, sędzia postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i "zadośćuczynić" za farta z ŁKSem. Powiem szczerze, takie sędziowanie ostatnio widziałem za czasów Fryzjera. Najlepsze jest to, że komentatorzy nie widzą problemu.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ta gra to dramat, Moskal udowodnił, że jest słaby. W 10 nic nie potrafili zrobić i to było pewne, że w końcu coś wpadnie Polonii. Dobrze, że ten mecz nie zakłamał nam sytuacji w klubie. NIe ma mistrzostwa, ale widać, że nie można oszczędzać na trenerze. A jak przyjdzie Smuda to nastanie koniec sportowy klubu.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ten mecz to jakiś cyrk. Ale nie ma co się oszukiwać - nasza gra w tym meczu jest na takim samym poziomie co sędziowanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
pie*dolic wyniki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
no i porażka....
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Beznadziejny Biton.... kolejny słaby mecz tego piłkarza;/ Chyba się chłopak wystrzelał i wygrał juz.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Widze że nie tylko ja mam wrażenie że ktoś nas przekręcił...a panowie przy mikrofonie zadowoleni.
![]()
cięzko jest lekko żyć.........
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Online |
|
Nie potraficie zrozumieć podstawowych rzeczy. Nie chce mi się gadać na ten temat. Wrzucić do jednego garnka zwolenników młodych utalentowanych polskich zawodników i polskich młodych trenerów z ambicjami... i wyjdzie gó...o. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Brudne koszule + sędzia złodzieje!
Z Steviem Wonderem z gwizdkiem nie da się wygrać. Jaja jak skurczysyn. Podręcznikowa akcja pt. "Jak przekręcić mecz". Brak czerwieni dla Caniego w pierwszej połowie za uderzenie łokciem, Wilk jest faulowany i dostaje żółtko, Czerwień dla Diaza z kosmosu wyczarowana. Cuda się dzieją na naszych oczach!
Ostatnio edytowane przez Gordian : 09.12.2011 o godz. 22:37.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|