|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zna ktoś ten utwór z wczorajszej prezentacji miast podczas losowania do Euro 2012 ?
tu jest link z tej prezentacji http://www.youtube.com/watch?v=VJ9955X6-CU |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
KOSS Porta Pro. Nauszne, ale małe. Za 100 zł można już kupić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam problem z telefonem.
zmieniłem kartę SIM z Orange na Play... ponieważ przeszedłem do innego operatora. po włączeniu telefonu pojawia się komunikat " nie włączono obsługi karty SIM MM #2" tel. nie działa ani w orange ani w play... a ja nie wiem co zrobić... mam tel. SE Vivaz... pewnie łatwo to naprawić, dlatego pisze tutaj a nie idę do serwisu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ktoś z "branży"
orientuje sie moze, gdzie znajde info o uprawach danych roslin i hodowli zwierzat? (warunki klimatyczne, statystyki,pochodzenie,etc)? Produkcje mam ze stronki FAOSTATU, wiec to juz pominmy HELP! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest na forum jakiś geodeta? Mam na jutro zrobic w ramach kolosa prezentację : Zastosowanie technik w geodezji i kartografii" Chętnie jakiegoś e-booka ewentualnie poszukuję.
W zasadzie ebooki juz jakieś mam, tylko czy może mi ktoś naświetlić o co kaman w tym temacie?
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 04.12.2011 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czym najlepiej skleić szkło (rozbitą figurkę)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
http://www.sennheiser.com.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
dwa pytania:
1. można gdzieś obstawiać kto wygra Top Model? 2. w jakich sklepach w Krakowie znajdę markę The North Face? ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie mam problem.
zrobiłem rano format i wgrałem Windowsa Xp od nowa. posiadam router d-link dsl-2640b . wkładam płytkę od routera i zaczynam instalację. robię krok po kroku aż w końcu dochodzi do kroku drugiego gdzie mam podłączyć kabel ethernet lan do routera i z tyłu komputera tak robie diody świecą a po chwili wyskakuje mi komunikat: "Kabel ethernet nie jest poprawnie podłączony . Sprawdź połączenie i upewnij się że ruter jest włączony" podkreślam że przed formatem wszystko normalnie chodziło. jaka może być przyczyna ? proszę o pomoc co zrobić ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanko:
Mam karnet na C i z przyczyn osobistych nie mogę iść na mecz w piątek, wiem że kiedyś było tak, że jak ktoś miał kogoś bilet to do kamerki przykładali bilet + dokument wchodzącej osoby i jazda. Przejdzie coś takiego w piątek? |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Kurtki masz w Peek&Cloppenburg w GK i na dole też jest sklep, gdzie sprzedają The North Face i (bodajże) New Balance..ja szukałem konkretnie kurtek, ale tam na najniższym piętrze, o ile dobrze kojarzę, to były też inne ciuchy TNF. ![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy wychodzi obecnie jakaś wiślacka gazeta?
Wiem, że Forza Wisła zawieszona, ale kiedyś klub wydawał "Nasz Biała Gwiazda" wiadomo co z tą gazetą? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Biała Gwiazda która kiedyś wychodziła została przekształcona w FW więc jej nie ma. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
W GK raczej nie ma teraz żadnego dodatku o Wiśle, a w miarę regularnie ją kupuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy jest może ktoś na forum, kto zna się np na prawie? Ponieważ moją koleżankę spotkała taka sytuacja, że pracowała na ulotkach, podpisała regulamin pracy (kopii nie dostała) i ten frajer (tzn szef) do tej pory nie wypłacił jej pieniędzy (i nie chodzi to o 50 czy 100 zł). Czy są może jakieś możliwości prawne, czy coś w tym stylu, żeby go chociaż postraszyć? Policja, czy może jakiś sąd, nie wiem.. dodam, że pracowała mając nie skończone 18 lat, a konkretnie 17. Bardzo prosze o szybką pomoc i z góry dziękuje
![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Da się jakoś odzyskać hasło do betclic przy wypłacie? tzn tu gdzie hasło i ulubiona drużyna nie pamiętam hasła i nie mogę wypłacić kasy :x ups
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
wiślak 86 - dziękuje za odpowiedz
![]() ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
ps mam na myśli pomoc prawną, a nie ściąganie długów, żeby była jasność dopisuje to, bo moje poprzednie zdanie mogło zabrzmieć dwuznacznie ![]() Powód: uściślenie
Ostatnio edytowane przez EricDraven : 06.12.2011 o godz. 03:14.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
nie wiem czy dobry temat ale potrzebuje nawigacji GPS do autka bo stara juz miała troche na karku i padła,
możecie cos polecić tak do 600 zł bo patrze na allegro i nic nie moge wybrac nie mam pojecia ktora lepsza, nie ma znaczenia mapa bo i tak bede wgrywał automape ![]()
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
mam ważną sprawe kogoś z Wieliczki lub okolic... będącego jutro na koszu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Czy stoiska ustawiane przed meczami piłkarskimi OBOK hali Wisły to oficjalnie należą pod Fanatyka i powstają w celu rozładowania kolejki, czy to handlarze?
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanko:
1. czy certyfikat ukonczenia szkolenia, PLATNEGO ("warsztaty menedzerskie - kierowanie zespolem"), ale nie z MEN ani EFS, tylko z firmy zajmujacej sie szkoleniami branzowymi (jest ta firma wpisana do Rejestru) - moze byc przydatny w dalszej "karierze"? Chodzi o to, czy pracodawcy takie certfikaty tez "akceptuja", czy tylko te z UE, itp?2. Potrzebuje info (wujek google nie poratowal :( ) nt: * główne obszary koncentracji kaczek, co ogranicza ich chów, + wyjasnienie ich koncentracji (czyli dlacego akurat w danym rejonie jest ich najwiecej) HELP ! Powód: a tak :)
Ostatnio edytowane przez Zola : 06.12.2011 o godz. 22:23.
![]() |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Coś więcej na temat ulicy "Kupa" w Krakowie? skąd taka nazwa? :|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zachcianka sąsiadki.
Wikipedia --> Synagoga Kupa ![]() Cytat:
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Teraz wszystko jasne
Dziękuje za odpowiedz. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wie ktoś/widział czy we wranglerze/lee/levi's moża gdzieś kupić bony upominkowe ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|