|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Zdziwię się jeżeli Smuda nie powoła Garguły, Małeckiego, Wilka do repry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A Garguła za co do repry?. Bo chyba nie za jeden udany mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Termin ani przeciwnik na razie niezna,y może być tak że zagramy w styczniu. W tym roku już raczej nie bardzo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
myslisz ze dla tego sortu pilkarzy"obcych" ma to jakies znaczenie? wiec co sie dziwisz ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Może coś uprościłem, ale jeśli o coś podobnego Ci chodzi to rzeczywistość wygląda trochę inaczej. I nie myślę tu o piłkarzach "obcych" ale jak najbardziej o "tubylcach". ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja bym jakiegoś Puzigaci czy innego Jarabicy za cholerę nie rozpoznał:/..dla mnie oni są jak Indianie (bez obrazy)..wszyscy wyglądają tak samo..nie za bardzo się Kolega koleżanką z kauflanda interesuje ? (bez napinki)
Powód: bo jest rano
Ostatnio edytowane przez Pusiek : 06.12.2011 o godz. 08:54.
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Nazwiska kolega kojarzy, więc może za bardzo kolega jest zainteresowany koleżanką z kauflanda ? (bez napinki) Nie wiem po co ta rozkmina w ogóle. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
"Cezary Wilk wybiera Wisłę zamiast reprezentacji Polski"
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ji-polski.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Poza tym to nie jest oficjalny termin FIFA, więc to czy jakiś klub puści na ten komiczny sparing swoich graczy to jedynie dobra wola, nie obowiązek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cezary zdaje sobie też sprawę, że na grę w kadrze nie ma zbyt dużych szans, więc odmawiając Dyźmie nic nie traci. Wszakże po Euro będzie już nowa miotła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ile w tym artykule jest błędów to głowa mała
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A co do naszych piłkarzy to dalej sadzicie ze Burliga nadawal by sie do Wisly?. Ogladalem dwa ostatnie mecze Ruchu i zawinil przy dwoch bramkach, w jednej zostal ograny jak dziecko a w drugiej wyprzedil go latwo napastnik. Mysle ze jak Ruch bedzie dawal za niego jakas kase to sprzedac bez zastanowienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Patryk Małecki znalazł się w "doborowym" towarzystwie nominowanych do tytułu piłkarza roku w "Sporcie".
Pełna lista nominowanych: Błaszczykowski, Frankowski, Boruc, Jodłowiec, Celeban, Komoowski, Kupisz, Dudka, Lewandowski, Obraniak, Wasyl, Małecki, Piech, Mierzejewski, Piszczek, Mila, Polanski, Rybus, Murawski, Szczęsny... ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I po co ta ironia ? Przeciez napisal prawde, ze Burliga jest za slaby na nasz zespol, no chyba ze Ty wiedziales, ze Jaliens i Branco beda tacy slabi w momencie ich sprawadzania, to mogles zadzwonic do Stana, zeby ich nie bral.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A co z Czekajem? Wróci jeszcze na te 2 mecze?
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Fragment wczorajszego wywiadu z Kaziem:
Z 6 obrońców zrobiło się trzech: Jalies na pewno już w tym roku nie wystąpi, a co z Michałem Czekajem? Zobaczymy jak to będzie wyglądało, na razie czekamy. Jutro na pewno nie będzie trenował, może w środę. Gdyby był w pełni zdrów, to na pewno byśmy z niego skorzystali bo pokazał, że można na niego liczyć. Sprawy mięśniowe zawsze są ryzykowne i musimy mieć 100%pewność, że nic się nie wydarzy. Bunoza prezentuje się coraz lepiej. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Moim zdaniem ani Burliga, ani 35-letni afroamerykanin. Po prostu dobry piłkarz by nam się przydał, ot co... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bunoza z Diazem to bedzie srodek obrony z Polonią jezeli Michala nie bedzie. Na szczescie to ostatnia kolejka wiec beda mieli czas by sie wykurowac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wywróżyłeś to ze szklanej kuli ? Ani Diaz, ani Bunoza nigdy nie grali na stoperze po prawej stronie (przynajmniej u nas) także dziwne byłoby wstawienie chociażby Bunozy jako prawego stopera po kontuzji mając do tego na uwadze to , że Marko Jovanovic jest zdrowy i grał na tej pozycji kilka lat. Mimo ogromnego szacunku do solidnych podstaw piłkarskich Marko i przyzwoitej motoryki uważam, że on jest stoperem, a nie skrajnym obrońcą.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.12.2011 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() Z wizyty mikołajkowej. |
|
|
|