|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oj @thechris mowiac, ze Iliev to serbski Łobodzinski krzywdzisz go i to doszczetnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie sądziłem ze to kiedyś napisze. Diaz zagrał kapitalne zawody z Widzewem... szok!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Diaz to b.dobry technicznie zawodnik i w miare szybki.Na pozycji ostatniego obrońcy ktoś taki pasuje idealnie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Diaz zawodnikiem meczu wg Ligi + Ekstra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tak żeby trochę ochłodzić głowy
Iliev gra świetnie - tylko tego w statystykach nie widać. Gola w lidze nie strzelił, może z 2 asysty urodził w lidze. Statystyki dokładnie jak Łobo. Gra ładnie albo wręcz pięknie dla oka, ale niewiele to daje drużynie. Mam nadzieję że Moskal (albo nowy trener) jakoś ułoży grę Ilieva z resztą zespołu. Bo na razie to taki "serbski" Messi - tylko bez goli i asyst. Taka sztuka dla sztuki. I właśnie to drażni mnie w grze Ilieva - bezproduktywność. Kolejnego obrońcę połozy i co dalej? Albo słaby strzał, albo złe podanie, albo strata. Jednak Melikson grając przy tym widowiskowo daje więcej zespołowi niż indywidualista Iliev ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak grający Diaz na pozycji stopera jest nawet wart przemyślenia czy wykupić go. Wszystko będzie zależeć od rundy wiosennej. Diaz ma niezłą technike, szybkość, skoczność i siłę. Dodatkowo jak na stopera bardzo dobrze wyprowadza piłkę, dla mnie znacznie lepiej niż Jaliens. No i jest lewonożny, a o dobrego stopera lewonożnego jest ciężko. Także poraz kolejny widać, że to zawodnik dobry w środku, a nie z boku boiska. W tej chwili to nasz najlepszy stoper w kadrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nieraz przesadzi i zmarnuje okazję ale z drugiej strony nie ma wpływu na to co robi reszta zespołu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Diaz i Paljic w jedenastce kolejki C+
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No właśnie to jest chyba nasza najwieksza bolączka. Marnujemy setki na potęgę co się przekłada nierzadko na fatalny wynik. Porównajmy bilans bramkowy nasz a obecnego lidera, ktoś postronny i nie znający naszego podwórka pomyślał by, że niezłym autobusem jedziemy. Śląska -- 29 -12 Wisła -- 16 - 12 To po rozegranych 16 kolejkach. Niezła mizeria wychodzi bo tylko 1 gol na mecz.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.12.2011 o godz. 22:02.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No własnie Willow, to jest masakra. Nad tym powinniśmy popracować a nie skupiać się na błędach obrony.
Jest meczyk i 1-0 dla nas, mamy szanse i ich nie wykorzystujemy. Takie coś jeśli się nie mści to napewno skraca nasz życie o kilka lat ![]() Pózniej jeden głupi błąd, a wiadomo że błedy zdażają się najlepszym tylko że my zawsze frustracje kierujemy w stronę formacji defensywnych. Cóż by nas obchodziła strata bramki przy końcowym wyniku np 3-1? Nic! A co do Jirsaka to słusznie ktoś zauważył, ten chłopak potrafi tylko zagrać jeden mecz na runde. Ten adekwatny do swoich możliwości.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.12.2011 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Klikłem...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.12.2011 o godz. 22:10.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
A kliknij, co Ci szkodzi
bliźniemu pomagasz ![]() ![]()
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Na przyszłość radzę nie klikać w takie niepewne linki. Gość może napisać, że jest nawet biskupem, a i tak nie ma pewności czy to prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co raz bardziej podoba mi się gra Ilieva, jeszcze gdyby jakieś bramki zaczął strzelać, to byłoby lepiej.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Paljic w jedenastce kolejki C+
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Diaz powinien pograć na środku obrony do końca sezonu, zobaczymy czy się sprawdzi. na lewej obroni on już prochu nie wymyśli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Raczej po prostu nie jest taki dobry jak się wielu wydaje. Niby ma sporo meczy na wysokim poziomie, zawsze kogoś przedrybluje, jakąś sztuczkę pokaże, tylko że nic z tego nie wynika. Powolnie składa się do strzału i zwleka z asystami. Sieje dużo zamętu. Do tego stopnia że czasem już reszta naszych graczy nie wie co on w danej akcji zamierza.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Iliev to dla mnie zagadka. Facet gra w piłkę naprawdę nieprzeciętnie, potrafi zagrać niekonwencjonalnie, minąć nawet 2 rywali dryblingiem ale rzadko kiedy bezpośrednio coś z tego wynika na korzyść drużyny. Bramki dla Wisły nie zdobył żadnej mimo, że w barwach Partizana był królem strzelców w Serbii... Oby w przyszłym roku się przełamał, mam wrażenie, że to, co do tej pory pokazywał to jeszcze nie jest jego maksimum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bramkę zdobył
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
2 bramki i 3 asysty Ilieva
gwoli ścisłości Na gościa rzeczywiście przyjemnie się patrzy http://www.youtube.com/watch?v=-cOUrAHtk_8
Ostatnio edytowane przez CH. : 04.12.2011 o godz. 23:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Diaz na środku obrony to nie ten Diaz co na boku , chłop gra bardzo dobrze , czasem mu się przydarzy jakaś ''gafa'' ale wole jego niż np: Q , albo Chaveza.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
W bardzo efektowny sposób przedrylowałeś dzisiaj Dudu (tzw. Flip-flop). Jak to zrobiłeś? Ivica Iliev: Widzicie, umiem tylko to (śmiech). Nie strzelam goli, nic innego, tylko drybling. Ale to dobrze (śmiech). Cieszę się piłką, a to dodaje siły, wtedy się dobrze gra. To był zawsze mój problem, dobry drybling, ale gorzej z wykończeniem. Jeżeli mógłbym przejść dwóch, trzech rywali i jeszcze strzelić gola, to pewnie grałbym w „większym” klubie, w znacznie lepszej lidze (śmiech). http://wislalive.pl/news/ivica_iliev...sc_z_gry_-122/ Hehehe ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pareiko - dzisiaj praktycznie bezrobotny, co miał złapać to złapał
Lamey - w obronie raczej bez błędów, ale wyszło mu chyba jedno czy dwa dośrodkowania tylko. No i wolny jest, ale tego nie poprawi już Chavez - tyle co zdążył się nagrać to miał niewiele do roboty Jovanovic - bardzo dobry mecz. Ten gośc gra na tak niesamowitym spokoju... Przyjmuje piłkę na 30m od naszej bramki i szybkim, a zarazem prostym zwodem mija rywala. Na boisku bardzo pewny siebie Diaz - bardzo dobry mecz, ale niestety głupia żółta kartka. Zawsze byłem pod wrażeniem tej jego gibkości, wszystkie piłki zgarnie. Wreszcie zagrał dobrze, jak to powiedział dzisiaj ktoś na E - "Diaz dzisiaj jak senior" Paljic - świetny mecz, super w ataku i obronie. Bardzo dobrze wykonywał czarną robotę na boisku i świetnie współpracował z Małym Wilk - standardowo, czyli bardzo dobrze. Walczył o każdą piłkę i nie odpuszczał Jirsak - dramat. Nie pamiętam żadnej jego akcji w destrukcji. W ofensywie poda raz za mocno, raz za wysoko... Boguski - najsłabszy dzisiaj piłkarz Wisły. Dużo strat, dwie zmarnowane setki (a raczej dwusetka i osiemdziesiątka)... ogólnie tak biegał za tą piłką jak pies z wywalonym jęzorem, ale pożytku z tego nie było Iliev - piłkarz meczu, ale... kilka razy o jeden drybling za dużo zamiast podać w tempo. Małecki - bardzo dobry mecz, poszarpał ładnie w ataku Genkov - Wykonywał dzisiaj swoje zadania w stu procentach. Wygrywał głowy w powietrzu, strzelił gola - dobry mecz. Biton - Bardzo dobra zmiana, szkoda że nic nie strzelił. W 20 minut narobił dużego zamieszania, musi grać w pierwszym składzie Garguła - za krótko grał, ale szkoda że nie strzelił z wolnego w końcówce //edit kurde nie ten temat ![]() Może mi ktoś powiedzieć co tam za awantura na C była w drugiej połowie ? Nieciekawie to wyglądało... Powód: zły temat
Ostatnio edytowane przez mistico : 04.12.2011 o godz. 23:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A czemu sie dziwisz, ze Dragan tam sie znalazl? Bardzo dobre zawody rozgrywał i miał tylko 1 bład. Bardziej mi sie podobał niz tak chciany w Wisle Dudu.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]() ![]()
|