The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2011, 20:54
Kolejny podły mecz ze słabeuszem. Od spotkań z Górnikiem czy Podbeskidziem różnił się głównie tym że to nam udało wymęczyć bramkę na 1-0 a nie rywalom. Potem Widzew się otworzył, było trochę więcej miejsca wiec parę sytuacji sie pojawiło, ale gdyby to Widzew strzelił na 1-0 (np główka po rzucie rożnym) to pewnie dowiózłby to do końca.

No i te kilka ostatnich minut rozpaczliwej obrony..
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.12.2011, 21:00
Dziś najistotniejszym dla Wisły wydarzeniem była akcja z dzieciakami na C. Każdemu, kto dołożył choćby małą cegiełkę do tego należą sie ogromne podziękowania.

Cała reszta ma znaczenie całkowicie drugorzędne.
Odpowiedz cytując
CzarnyG
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 04.12.2011, 21:01
Brawa dla idiotów którzy śpiewali na C "łódzki widzew..." i "olele olala cracovia...." zamiast dać sobie spokój na 1 mecz to musieli się wykazać przy dzieciakach, jak dla mnie IQ poniżej 30...
Sama akcja rewelacyjna, gratuluje pomysłu
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 04.12.2011, 21:05
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nadal szwankuje, to co za Roberta... Stwarzamy sobie sytuacje (...)
W ostatnich meczach za Roberta nie stwarzaliśmy żadnych sytuacji, chyba że pod własną bramką
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.12.2011, 21:10
flamengista napisał(a):Wyświetl post
W ostatnich meczach za Roberta nie stwarzaliśmy żadnych sytuacji, chyba że pod własną bramką
za przeproszeniem, nie pier*ol
Z Cracovią nie było okazji?
Z ŁKS nie było okazji?
Z Jagiellonią nie bylo, z Ruchem?

padaka była z Podbeskidziem i Lechią, gdzie było zero, ale takie mecze też się niestety jeszcze przydarzą...

mi zapadła w pamięci jedna akcja, z początku, gdy Diaz opierdzielał Chaveza, który moim zdaniem to w powietrzu gra na poziomie Jirsaka - gubi krycie, źle skacze, nie czuje tempo, zresztą, to widać głównie jak mamy rożne i Chavez jest w polu karnym rywala

z Jaliensem to była zabójcza para, nielotów, teraz jest Diaz, któremu wiele można zarzucić, ale na pewno nie to, że nie walczy w powietrzu, do tego Jovanović, który jest taki bardziej ogarnięty z wyprowadzaniem piłki i mamy chyba parę idealną jak na teraz
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 04.12.2011, 21:13
O czym my w ogole rozmawiamy za maskancika marnego trenera graliśmy bojaźliwą wręcz powiedziałbym cipowatą piłkę która nie przystoi takiej marce jak Wisła. Za Kazia się to zmieniło, gramy agresywnie, ofensywnie, walka o każdy metr pola. Poprostu Niebo a ziemia. Kaziu poprostu jest zdecydowanie lepszym trenerem od pana maskantsa
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.12.2011, 21:15
Ten mecz oglądało się kiepsko ale nie był zły.W końcu stworzyliśmy sobie sporo okazji a przeciwnik niewiele a to klucz do wygrywania.
Chwała Moskalowi że 'wykombinował' Diaza na środku bo to na prawdę się sprawdza.
Akcja z młodymi - mistrzostwo świata
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 04.12.2011, 21:19
Wynik lepszy niż gra, to fakt było sporo okazji jednak nieskuteczność też raziła w oczy przypomne choćby strzał Boguskiego z 3 metrów prosto w Mielcarza, chwała Bogu że Genkov dostał prezent i strzelił bo mogło być naprawde nerwowo, Widzew na dobrą sprawę tez mógł wyrównać. Super że wygraliśmy oby to powtórzyć w meczu przeciwko Polonii.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 04.12.2011, 21:38
A mnie się podobało, że w takiej sytuacji, jaka była, nie wszedł Melikson, tylko Garguła. Wygląda na to, że u Moskala nie ma nic za darmo i Melikson musi na treningach udowodnić, że jest na teraz lepszy od Guły. Być może zresztą wszedłby, gdyby nie kontuzja Chaveza.

WISŁAZWE - też możliwe. By the way: ta wymiana opinii to kolejny dowód na to, jak trudno właściwie ocenić motywy różnych decyzji trenera, nie znając kontekstu szatni.
Powód: opinia WISŁAZWE
Ostatnio edytowane przez crux.a : 04.12.2011 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 04.12.2011, 21:43
crux.a napisał(a):Wyświetl post
A mnie się podobało, że w takiej sytuacji, jaka była, nie wszedł Melikson, tylko Garguła. Wygląda na to, że u Moskala nie ma nic za darmo i Melikson musi na treningach udowodnić, że jest na teraz lepszy od Guły. Być może zresztą wszedłby, gdyby nie kontuzja Chaveza.
Odbieram to trochę inaczej, Moskal ma oczy i widział, jak gra Widzew, mecz był twardy i było dużo fauli.
Szkoda było ryzykować Maora, który tyle co wyleczył jedną kontuzję.

Takie moje zdanie, odnośnie dzisiejszej zmiany Garguły a nie Meliksona.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 04.12.2011, 21:48
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
za przeproszeniem, nie pier*ol
Z Cracovią nie było okazji?
Z ŁKS nie było okazji?
Z Jagiellonią nie bylo, z Ruchem?

padaka była z Podbeskidziem i Lechią, gdzie było zero, ale takie mecze też się niestety jeszcze przydarzą...

mi zapadła w pamięci jedna akcja, z początku, gdy Diaz opierdzielał Chaveza, który moim zdaniem to w powietrzu gra na poziomie Jirsaka - gubi krycie, źle skacze, nie czuje tempo, zresztą, to widać głównie jak mamy rożne i Chavez jest w polu karnym rywala

z Jaliensem to była zabójcza para, nielotów, teraz jest Diaz, któremu wiele można zarzucić, ale na pewno nie to, że nie walczy w powietrzu, do tego Jovanović, który jest taki bardziej ogarnięty z wyprowadzaniem piłki i mamy chyba parę idealną jak na teraz
A kto z uporem maniaka wystawiał parę Jaliens Chavez, jak nie Robercik?
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.12.2011, 21:54
Mecz slaby. Nie gralismy agresywnym pressingiem ,malo biegalismy w ataku i stad taka gra .Miejmy nadzieje ,że to wynik zmęczenia meczem z Odense, bo z taka gra z Polonia Warszawa nie mamy wielkich szans. Mam pretensje do Moskala ,za ustawienie Boguskiego w środku pomocy ,gdzie Rafał był tragiczny ,był do zmiany po 45 minutach a Moskal go trzymał az do 72 minuty majac na lawce Gargule i Meliksona. Najwazniejsze jednak sa 3 punkty i oby z Polonia W. było lepiej
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 04.12.2011, 21:56
willow napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś daję równą ocenę Małeckiemi i Diazowi to jest - za przeproszeniem - ślepy :/
Przecież dzisiaj Mały nic nie zagrał...
Nie zgodzę się , zagrał bardzo dobrze, a gdyby ta piłka po jego strzale głową w drugiej połowie, zamiast w słupek trafiła 2 cm. dalej, to byście go na rękach nosili!

Ja nie rozumiem natomiast zachwytów nad grą Ilieva. Co z tego, że ma nieprawdopodobny drybling i czasami uda mu się przedryblować 3 przeciwników jak później nie wie co robić? Jeden gol i jedna asysta, to o wiele za mało jak na pół roku spędzone w Wiśle. To nawet Wilk, defensywny pomocnik ma 2 gole i 3 asysty! Ivica to najbardziej efektowny lecz zarazem najmniej efektywny piłkarz Wisły
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 04.12.2011, 21:58
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się , zagrał bardzo dobrze, a gdyby ta piłka po jego strzale głową w drugiej połowie, zamiast w słupek trafiła 2 cm. dalej, to byście go na rękach nosili!

Ja nie rozumiem natomiast zachwytów nad grą Ilieva. Co z tego, że ma nieprawdopodobny drybling i czasami uda mu się przedryblować 3 przeciwników jak później nie wie co robić? Jeden gol i jedna asysta, to o wiele za mało jak na pół roku spędzone w Wiśle. To nawet Wilk, defensywny pomocnik ma 2 gole i 3 asysty! Ivica to najbardziej efektowny lecz zarazem najmniej efektywny piłkarz Wisły
Bo dobre podanie to jeszcze trzeba umieć wykorzystać?
Ivice ustawić jako napastnika, wtedy pogadamy...
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 04.12.2011, 22:00

A gdyby tak wreszcie zaczął podawać piłkę do lepiej ustawionych partnerów..
A gdyby tak nie kiwał się cały czas..

Byłby bardziej wartościowym zawodnikiem i dałby tej drużynie jeszcze więcej.
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 04.12.2011, 22:02
Patrząc na te wszystkie oceny widać, że często one znacznie się różnią. Paljić katastrofa? Nie grał rewelacji może, może w tv było coś lepiej widać niż na stadionie, ale możecie mi podać przykład z tego meczu jego cyt. "katastrofalnej" gry? Iliev może gra bardziej efektownie niż efektywnie, ale pamiętajmy, że tacy zawodnicy też są potrzebni w tej drużynie, bo to zagrania Ilieva podrywały stadion do góry. Fakt, że mógłby mieć do tego lepsze wykończenie... tylko wtedy nie grałby pewnie w Wiśle.
Ogólnie jak dla mnie Wisła może nie zachwyciła, było sporo niedokładności, zwłaszcza kiedy atakowaliśmy w korzystnej sytuacji, ale jeśli ktoś pisze "gra tragiczna" czy "marny mecz" to albo za często ogląda Ligę Mistrzów a za mało naszą ekstraklasę albo powinien odwiedzić okulistę.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Adam.M79 : 04.12.2011 o godz. 22:03.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 04.12.2011, 22:09
Mecz taki sobie. W ataku dokładnie tak samo jak za Maskaanta, za to spory potęp w obronie.

Diaz zagrał jak profesor - zresztą odkąd pamiętam, jeszcze jak grał za Skorży, to za każdym razem jak grał w środku - czy to na stoperze, czy defensywnym pomocniku to znakomicie dawał radę. A jak grał na boku obrony, to wszyscy go wysyłali z powrotem do Kostaryki

Boguski jest w katastrofalnej formie. Gdyby nie to, że walczył w obronie, to można by powiedzieć, że graliśmy w 10.

Z Polonią będzie inaczej, bo z lepszymi zespołami, wychodzi nam lepiej
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 04.12.2011, 22:12
Bo dobre podanie to jeszcze trzeba umieć wykorzystać?
Ivice ustawić jako napastnika, wtedy pogadamy...
To nie była "setka" jak w przypadku Boguskiego, tu kąt był praktycznie zerowy, zwykły pech Małego:

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...Mielcarza.html
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 04.12.2011, 22:17
To nie była "setka" jak w przypadku Boguskiego, tu kąt był praktycznie zerowy, zwykły pech Małego:

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...Mielcarza.html
Akurat ta sytuacja to był pech, zgodzę się.
Ale liczyłeś, ile miał niecelnych podań?
A ile razy mógł podać lepiej ustawionemu partnerowi?
Mały to dobry gracz, ja tego nie kwestionuję. Ale brakuje mu tego ostatniego szlifu...
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 04.12.2011, 22:18
Szału dzisiaj nie było.
Jedyna ważna rzecz do odnotowania to akcja z dzieciakami.
Super pomysł.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.12.2011, 22:24
Mały to dobry gracz, ja tego nie kwestionuję. Ale brakuje mu tego ostatniego szlifu...

ja liczyłem - 13 zepsutych akcji z rzędu
do tego w 14 dośrodkował ale wprost w ręce bramkarza
liczylem z tego wzgledu iż słyszałem iż raz na 10 spitolonych coś strzela
i nie prawda

a gol z Odense - bylem niezle zaskoczony
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 04.12.2011, 22:25
Co do Ilieva to jak wspomniałem gdyby miał lepsze wykończenie, to byśmy go w Wiśle nie oglądali, bo i tak przerasta on innych ofensywnych graczy w polskiej lidze o co najmniej klasę. Natomiast oceniane gracza jedynie po golach i asystach uważam za mało sprawiedliwie, bo weź jeszcze pod uwagę w ilu on akcjach gdzie padły bramki wziął WYDATNIE udział oraz ile stworzył innym sytuacji, które nie zostały przez nich wykończone. Jest to gracz, który ze wszystkich dziś na boisku najlepiej potrafił zrobić przewagę i stworzyć groźną sytuację, choćby zapominasz, że w zasadzie to on swoim rajdem stworzył sytuację, którą zepsuł nieprawdopodobnie Boguski. Podobnie w pierwszej połowie meczu ze Śląskiem, był on zdecydowanie najgroźniejszy dla rywala. Owszem nie jest to Messi ani Ronaldo ale bądźmy realistami, takich graczy zobaczymy na R22 tylko jak przyjadą ze swoimi drużynami.

Greebo napisał(a):Wyświetl post
Kolejny podły mecz ze słabeuszem. Od spotkań z Górnikiem czy Podbeskidziem różnił się głównie tym że to nam udało wymęczyć bramkę na 1-0 a nie rywalom. Potem Widzew się otworzył, było trochę więcej miejsca wiec parę sytuacji sie pojawiło, ale gdyby to Widzew strzelił na 1-0 (np główka po rzucie rożnym) to pewnie dowiózłby to do końca.

No i te kilka ostatnich minut rozpaczliwej obrony..
"Uwialbiam" komentarze takich "znafców". "Udało się nam wymęczyć bramkę" Owszem nie padła ona po ładnej akcji, ale padła w 33 min więc gdzie tu te "męczarnie". Oczywiście wiesz, że gdyby Widzew strzelił coś wcześniej to by dowiózł to do końca, mimo że do tego końca zostałaby ponad godzina gry! A wszystko co dobrego po tej 33 min to Twoim zdaniem tylko dlatego, że Widzew musiał się "otworzyć" inaczej nic by się nie zdarzyło.
I to pisze jeszcze senior member. Więc napiszę tak: "kolejny podły komentarz, ciężko będzie zmienić styl drużyny, czy jej skład, ale co gorsza tacy "znafcy" niestety pozostaną i zawsze będą chcieli po meczu coś "mądrego" napisać."
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.12.2011 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 04.12.2011, 23:01
Mecz nudny i chyba w TV tego się dało oglądać.
Akcja z dziećmi super i chwała gniazdowemu że umiał towarzystwo utrzymać bo trochę bałem się że dzieciaki nasłuchają się trochę normalnej stadionowej mowy. Sędzia kalosz - rozwaliło.

Zawsze po pucharach gra się ciężko i bywały nie raz wtopy nawet tej mitycznej wielkiej Wisły za czasów pierwszego Kasperczka.

Druga połowa zdecydowanie lepsza.

Boguski jak go lubię to w kosmos.Słabszy mecz Czarka. Zawsze trudniej nam się gra z drużynami parkującymi autobus.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.12.2011, 23:06
Ale przecież on tak zawsze gra, nawet jak jest w formie. Z dziesięciu zagrań wychodzą mu dwa, z czego jedno to gol lub asysta i dlatego bilans wychodzi na plus. Przeciwieństwem jest Iliew. Niby wszystko przemyślane, nienaganna technika, zero chaosu, a pożytku z tego żadnego. Im bliżej ma chłop do bramki, tym bardziej głupieje. Takiego fenomenu jeszcze u nas nie widziałem.
Ostatnio edytowane przez irman : 04.12.2011 o godz. 23:09.
:/
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 04.12.2011, 23:10
Wywiad z Cezarym Wilkiem po meczi Wisła - Widzew:
http://kiks.tv/2011/12/wisla-wraca-na-wlasciwe-tory/

Obszerna (ponad 80 fotek) galeria zdjęć:
http://kiks.tv/2011/12/galeria-wisla...widzew-lodz-2/

Pomeczowy dwugłos trenerski:
http://kiks.tv/2011/12/moskal-ciezka-przeprawa/

Doping dzieci na meczu:
http://kiks.tv/2011/12/wisla-krakow-...-na-trybunach/

Skrót spotkania:
http://kiks.tv/2011/12/wisla-krakow-widzew-lodz-10-10/
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 04.12.2011, 23:42
A kto z uporem maniaka wystawiał parę Jaliens Chavez, jak nie Robercik?
a kogo wystawiłby Moskal jak myślisz?
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.12.2011, 23:48
Pareiko - dzisiaj praktycznie bezrobotny, co miał złapać to złapał
Lamey - w obronie raczej bez błędów, ale wyszło mu chyba jedno czy dwa dośrodkowania tylko. No i wolny jest, ale tego nie poprawi już
Chavez - tyle co zdążył się nagrać to miał niewiele do roboty
Jovanovic - bardzo dobry mecz. Ten gośc gra na tak niesamowitym spokoju... Przyjmuje piłkę na 30m od naszej bramki i szybkim, a zarazem prostym zwodem mija rywala. Na boisku bardzo pewny siebie
Diaz - bardzo dobry mecz, ale niestety głupia żółta kartka. Zawsze byłem pod wrażeniem tej jego gibkości, wszystkie piłki zgarnie. Wreszcie zagrał dobrze, jak to powiedział dzisiaj ktoś na E - "Diaz dzisiaj jak senior"
Paljic - świetny mecz, super w ataku i obronie. Bardzo dobrze wykonywał czarną robotę na boisku i świetnie współpracował z Małym
Wilk - standardowo, czyli bardzo dobrze. Walczył o każdą piłkę i nie odpuszczał
Jirsak - dramat. Nie pamiętam żadnej jego akcji w destrukcji. W ofensywie poda raz za mocno, raz za wysoko...
Boguski - najsłabszy dzisiaj piłkarz Wisły. Dużo strat, dwie zmarnowane setki (a raczej dwusetka i osiemdziesiątka)... ogólnie tak biegał za tą piłką jak pies z wywalonym jęzorem, ale pożytku z tego nie było
Iliev - piłkarz meczu, ale... kilka razy o jeden drybling za dużo zamiast podać w tempo.
Małecki - bardzo dobry mecz, poszarpał ładnie w ataku
Genkov - Wykonywał dzisiaj swoje zadania w stu procentach. Wygrywał głowy w powietrzu, strzelił gola - dobry mecz.
Biton - Bardzo dobra zmiana, szkoda że nic nie strzelił. W 20 minut narobił dużego zamieszania, musi grać w pierwszym składzie
Garguła - za krótko grał, ale szkoda że nie strzelił z wolnego w końcówce

Może mi ktoś powiedzieć co tam za awantura na C była w drugiej połowie ? Nieciekawie to wyglądało...
Powód: 50 znaków
Ostatnio edytowane przez mistico : 04.12.2011 o godz. 23:49.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.12.2011, 23:53
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
a kogo wystawiłby Moskal jak myślisz?
Diaz + Osman/Czekaj/Jova w takiej kolejności.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.12.2011, 00:23
Mecz jak mecz,był i jest juz historią.

Dzis najwazniejsze byly dzieciaki !

Wchodzac na sektor bylem troche w szoku jak zobaczylem tyle Mikołajkowych czapeczek i małych szkrabów na c3 ,no i ten pisk ,hehe
ale wiedzialem od poczatku ze im sie to podoba i dalo sie to odczuc.!

cos pieknego,ze jako jedyni w Polsce cos takiego zorganizowalismy,dajac radosc tylu dzieciakom.
Guli dzis pokazal klase,odcinajac sie od nas -a robiac wspanialy prezent dzieciom,bo to wlasciwie one dzis glownie mogly sie poczuc jako prowadzacy doping.

Podobal mi sie chlopaczek ktory zaintonowal "to my" czy dziewczynka ktora pytala dlaczego panowie na dole nie spiewaja.Mialy maluchy radoche i o to chodzilo.Lezka sie krecila,jak dziecki spiewaly ze Wisełka rzadzi w Krakowie,za pare lat beda spiewac to samo tylko z juz mocniejszym gardłem Ciekawa sprawa ,jak Guli ich podkręcał to rzeczywsicie byly coraz glosniej,jak widac nawet tak małe dzieciaki potrafia dawac z siebie wszytsko ,choc zapewne nie maja pojcia ze tu chodzi o to zeby spiewac ile fabryka dała
Super chwile ,i jesli choc 1/5 tych dzieci przyjdzie kiedys na R22 ,to to juz bedzie sukces.

Wielkie podziekowania z mojej strony dla SKWK,osob ktore pomagaly w akcjii!nawet na Onecie o tym piszą .

JESTESCIE WIELCY!
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 05.12.2011 o godz. 00:29.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 05.12.2011, 00:26
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Diaz + Osman/Czekaj/Jova w takiej kolejności.
Wystawił Diaza z Jaliensem, ale byłaby para Osman+Kew, gdyby nie mecze reprezentacyjne Hondurasu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów