|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10..._EkstraklasaTV
Ostatnio sfarcił Wolski, teraz za to Sobota.. Aż ciekaw jestem, które z tych trafień zostanie golem sezonu, a może będziemy świadkiem jeszcze ładniejszej bramki? Zobaczymy. Jak dla mnie bramka Waldka ładniejsza, przed wszystkim jednak widać, że trafił w piłkę tak jak chciał, bo oglądając powtórkę bramki Wolskiego widać, że piłka mimo wszystko nieco mu się "ześlizgnęła" na zewnętrzną część buta, ale mimo wszystko będzie ciężki wybór na bramkę sezonu. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Śląsk podręcznikowo kasuje słabszych.
Jedyny scenariusz dający nadzieję na MP dla nas to wygranie dziś i w piątek i wiosna na 5 (6?) biegu... i nadzieja, że Orest i Maciek coś popieprzą w przygotowaniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bramka soboty o wiele ładniejsza! Przede wszystkim ,jest się pewnym , że On tak chciał !
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kozak z tego Probierza.Jego Aris ograł lidera Panathinaikos 3-1.Gorzej idze jego byłym klubom ŁKS-owi i Jadze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Bo Ty wiesz, że Wolski nie chciał tak uderzyć, jak uderzył. Sorry, ale to śmieszne.
arrosmay czyli od dzisiaj każdą piękną bramkę Wisły uważamy również za fart? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
jak piłka się ześliźnie z nogi, to wtedy tak
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Sorry ale nie można wykluczyć tego że Wolski chciał uderzyć piłkę zewnętrzniakiem, wielu zawodników często robi tak z premedytacją. Chyba najbardziej charakterystycznie robi to portugalczyk Quaresma który nie tylko z powietrza często tak uderza piłke ale również z ziemi, kilkanascie takich goli stzelil gdzie piłke odkreca się w ostatnie fazie od bramki po uderzeniach zewnętrzna częścią stopy.
Imo Wolski chciał tak uderzyć, najlepiej jednak jest go o to zapytać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Możliwe, że jest tak jak wspomniał westeryl i Rafał zrobił to z premedytacją. Specjalnie teraz włączyłem powtórkę tej bramki, nie to wg mnie nie była premedytacja, wg mnie chciał uderzyć z prostego podbicia, ale specem jakiś nie jestem. Niech oceniają to inni, jak dla mnie planował uderzenie prostym podbicie, piłka zeszła i weszła, do tego pięknie weszła, ale nie ma sensu się teraz o to kłócić. Westeryl: Podejrzewam, że jakbyś się go zapytał to sam nie znałby odpowiedzi. W takich sytuacjach zazwyczaj się nie planuje, tylko uderza jak siądzie, znam z własnego doświadczenia ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wolski w magazynie ekstraklasy po tym meczu powiedzial ze... zamknal oczy przy strzale
Tyle na ten temat.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak, to samo powiedział kiedyś Mały jak mu wpadło pierwszy raz po ścięciu do środka pola z lewej nogi. Że zamknął oczy.
A potem wyszło drugi, trzeci... i Małecki się przyznał, że to po prostu trenuje. Nie wiem jak z Wolskim, ale po prostu piłkarze lubią sobie jaja robić. W dodatku po co się chwalić, że to firmowe zagranie - tylko ułatwia się zadanie przeciwnikowi. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Patrząc na ten filmik, pokazujący jego akcje z kilku meczy sprzed meczu z PSV, widać, że ma taką technikę, że ja jestem w 90% pewny, ze strzelił jak chciał.
http://www.youtube.com/watch?v=M4WXrzy5WKk PS. Barca ma szkółkę w Warszawie, Real będzie miał w Łodzi? Ciekawe, czy chodzi o koszykówkę (partnerem jest fundacja Gortata), czy piłkę nożną: http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...0074034195.htm
Ostatnio edytowane przez -ja123- : 05.12.2011 o godz. 15:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
-j123- - w twoim avatarze w prawym dolnym rogu jest ten bramkarz: http://www.youtube.com/watch?v=QzLwV03Vpwg ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Mucha czy Boruc mieli po kilka baboli na początku przygody z Legią, jemu też się przytrafią. ![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ten filmik ma sto lat
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zobaczymy jak jego kariera się potoczy, już było kilku "jednostrzałowców" i na razie do tego grona trzeba zaliczyć Wolskiego. Czy wybije się i powtórzy dobrą rundę na wiosnę? Zależy tylko od niego i od sztabu Legii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Legia goli Zagłebie jak chce
2-0 do przerwy, szkoda że skarb państwa jest okradany przez takie Zagłębie, żeby tam chociaż ktoś umiał grać,...![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Grę kopaczy Zagłębia można (należy) określić mianem skandalu. Tam przynajmniej połowa składu zdaje się przechodzić koło meczu.
W dodatku Zagłębie bezczelnie wydarło sąsiadce to, co od zawsze jej się należy - ostatnie miejsce. :( ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Wracając do Wolskiego - nie ma co ukrywać, jest znakomity. Całe szczęście dla Wisły jest takie, że jak będzie się tak rozwijać jak sie rozwija, to w Legii pogra jeszcze max rok, półtora ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zawodnikom Zagłębia nie pomogły nawet motywacyjne zjazdy do kopalni.Pamiętam jak kiedyś Dan zabrał naszych zaownikdów do fabryki kabli ,aby zobaczyli jak trzeba pracowac przez 8 godzin dziennie.
Lubin nie ma dobrej ręki w doborze trenera.W ostatnich 5 latach chyba tylko Smuda osiągał z tym zespołem wyniki na miare budżetu.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.12.2011 o godz. 09:51.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A nie Michniewicz?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osiągnięciem Michniewicza było to, że miał numer tel. do Fryzjera z którego jak wiadomo często korzystał.
|
|
|