|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mówcie sobie co chcecie, ja wróciłem z meczu względnie zadowolony
Różnica klas oczywista i nieszczególnie zaskakująca, wynik fatalny, ale do czerwonej kartki wyglądało to tak, że wszystko się w tym meczu może wydarzyć - także to, że psim swędem coś wciśniemy, bo akcje były. Potem mogłem tylko doceniać, że grając w 10 nie usiedli na dupach - robili to, co my kibice z Łazienkowskiej lubimy najbardziej, czyli walczyli. Żyleta to doceniła, nikt do piłkarzy nie miał pretensji, a pazie...? Pazie - na razie! ![]() Wstydu nie było. Była rzeczywistość. Zimny prysznic, no sorry, ok, LE nie wygramy Dobrze, że ktoś nam to w końcu uświadomił, bo przecież ten mityczny balon... ![]() Wolski jest kotem i kto twierdzi inaczej, ten chce się bić! ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
, ale zaj...ście wygląda, jak wszystkie trybuny tańczą walczyka.http://www.youtube.com/watch?v=7FqcO2Cb5Ts ![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzieki Bogu ze powstalo nowe forum z ograniczeniami bo tu już chyba więcej legionistow niż wislakow. Sobie rozkminki tu wala na kogo trafić... Naprawde nie macie gdzie tego robić? Co do meczu można pisać ze byl wyrownany itp itd ale jakby psv mialo strzelic jeszcze 3 gole to by strzelilo. Niektorym już się w glowach poprzweracalo bo ograli psim swedem izraelczykow i rumunow... psv to byl pierwszzy poważny przeciwnikk legii w tym sezonie i 2 wtopy. W tym kontekscie nasz dwumecz z apoelem nie wygląda tak źle. A poziom psv i apoel podobny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Akurat dzisiaj z tym staniem było nieźle. Jak Szczęściarz zaintonował, że "wszyscy wstają i śpiewają" to z tyłu słyszałem: "o co mu, k****, chodzi, przecież wszyscy stoją!"
![]() Ale zazwyczaj boczne sektory się nie fatygują do takiego wysiłku fizycznego. Żyleta, południowa i łuki dają radę. Im więcej kasy płacisz, tym większego komfortu oczekujesz jednak, co nie? Cytat:
u nas paru stałych wiślaków też jest, normalna rzecz. Internet, wymiana poglądów, wiesz, te sprawy. Nawiasem mówiąc temat nazywa się "polskie zespoły w europejskich pucharach" to o kim mają być rozkminki? Śląska i Jagiellonię mamy rozpamiętywać? A że temat "Wisła w europejskich pucharach" też jest, to w sumie niewiele tu pozostaje do omawiania ![]()
Ostatnio edytowane przez Sartre : 01.12.2011 o godz. 01:03.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Spartak na poziomie Litexu.
![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Psi swąd to chyba jednorazowy fuks. To samo serio bez straty gola. Też fuks, Spartak fuks, turcy fuks. Tylko Wasze mecze, gdzie sędziowie wam pomagają są wywalczone Daj żyć człowieku, daj żyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Owszem, widzę że co poniektórzy przeginają z formą Legii - fakty są takie, że póki co Legia przegrała jeden mecz w lidze i nic nieznaczący (poza prestiżem oczywiście) mecz w LE, a i tak niezależnie od niego wychodzi z grupy i wszystko. A co do przeginania - to co odróżnia np. kresqa od Naszych kibiców to to, że oni są u siebie. I to co toleruję (ewentualnie, bo też czasem przeginają) u Nich, u przeciwników już nie, a cytowany wyżej post brzmi jak pokemonowa klasyka.Co wolno wojewodzie, to..jakoś tak to szło.
Nie wiem w ogóle po co te dywagacje póki co - ja tam jestem zadowolony (przynajmniej do jutra ), chociaż liczyłem na czwóreczkę, nie udało się, no nic, może następnym razem Aha - według mnie testem czy to zadyszka czy nie będzie mecz z Lubinem. Jak nie wygracie to będę uważał, że wpadliście w dołek. Inna sprawa, że kolejny mecz gracie z żydami u siebie (a później przerwa), więc o wygraną nie trudno (bez zbędnych komentarzy bym prosił w tej sprawie ) |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Krav
Tu jest pełno subiektywnych ocen. Każdy z nas takowe snuje. Co jest prawdziwe? Spójrz w tabele Ekstraklasy i tabele Ligi Europy. I bez sensu są rozkminki, czy Legia jest żałośnie słaba, czy zajebista. Liczby mówią swoje. I tak najważniejszy będzie ligowy dorobek na koniec całego sezonu. Liczby Legii.....pokazują, że jest nieźle. Lepiej niż u Was, więc o to bym sie bardziej martwił. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Specjalnie się dzis zalogowales żeby się wyzyc czy co? Więcej oczojebnych emotek wrzucaj w tekst to już się go wogole nie będzie dalo przeczytać... psim swedem dotyczylo tylko izraelczykow. Po turkach tez jakoś się specjalnie nie przejechaliscie... a spartak, nie umniejszajac sukcesu, gdyby to byly mecze o awans do LM to skonczylo by się jak z psv... a co do niezliczonej masy legionistow na tym forum po prostu w....ia mnie jak wchodze na forum wisly i widze w awatarach elki i ryje jakiegos pajaca ljuboji. 1 post 2 posty na stronę ok ale nie 3 strony pod rząd co już się zdarzalo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
2. Nie chwal dnia, na dzień dzisiejszy macie 2 porażki z rzędu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Puchar Mistrzów: 1 1988 Puchar UEFA: 1 1978 Eredivisie: 21 1929, 1935, 1951, 1963, 1975, 1976, 1978, 1986, 1987, 1988, 1989, 1991, 1992, 1997, 2000, 2001, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008 Puchar Holandii: 8 1950, 1974, 1976, 1988, 1989, 1990, 1996, 2005 Superpuchar Holandii w piłce nożnej: 8 1992, 1996, 1997, 1998, 2000, 2001, 2003, 2008 to nie jest jakiegoś PSV.... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wdepnąłeś w sidła prowokacji.
Ja ze swojej strony (i w imieniu całej załogi) mogę powiedzieć, że Legia i Wisła grają w warcaby, a PSV i Twente w szachy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Skorza nie wyczul momentu, bo w tym spotkaniu powinien dac pograc dublerom...rozumiem, ze prawie pelny stadion, ale ludzie i tak by dopingowali, niezaleznie kto by sie pojawil na boisku. Paradoksalnie, gdyby nie bledy Wawrzyniaka(to juz "tradycja"), Komorowskiego i Kuciaka, to grajac slabo Legia moglaby ugrac przynajmniej remis. Ale najwazniejsze, ze awans zapewnili sobie po 4 kolejkach...wiec te wyniki sa w sumie bez znaczenia, a przynajmniej mozna sie czegos nauczyc i wyciagnac jakies wnioski na przyszlosc. Jestem ciekawy na kogo trafia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Błędy Kuciaka?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
przy pierwszej bramce się źle zachował, bramkarz powinien kryć krótki słupek oraz przy rzucie karnym fatalne, nieprzemyślane, nieprofesjonalne, nieodpowiedzialne zachowanie bramkarza!
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ależ się legionistów narobiło! Takiego najazdu na nasze piękne forum nie zrobili nawet amicowcy w chwilach największej chwały...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
....a co za czasy żeby na forum Wisły pisali sami legioniści. nie macie ....a swojego ? wypierdalać na swoje forum warszafiacy i tam się spuszczajcie nad fascynującą grą legi i 0-3 w dupe. bez odbioru
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 01.12.2011 o godz. 09:21.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, że pismacy legijni w mediach próbują robić wodę z mózgu ludziom w Polsce jest ogólnie znany. Teraz przegraną u siebie 0:3 maskują takimi newsami
:http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Wo...l?ticaid=1d7aaA więc zamiast porażki ( w przypadku Wisły pisaliby o kompromitacji) jest news o ........ jednej kiwce w meczu młodego grajka, którego występ nawet adwokat Legii - Kowalczyk komentujący w studiu określił jako słaby nic nie wnoszacy do gry, ale jak widać wystarczyła jedna kiwka i z bezproduktywnego grajka zrobiono drugiego Zidana. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja przypomnę wszystkim legionistom tak wychwalających Złotoustnego , że jeszcze dwa miesiące temu grał mecz o życie ,a połowa Warszawy chciała go wyje..bać.Zobaczymy jak Maciuś przepracuje przerwe zimową.
![]()
czesio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do odjeżdżania parchów to .......... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
'najlepszy' Kowalczyk co chwile pier.dolil ze Borysiuk powinien zarobic kartke zeby sie "wyczyscic' po prostu debil jaki on daje przyklad mlodym pilkarzom?
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 01.12.2011 o godz. 11:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@legol
Spokojnie, przychodzę w pokoju. Nie mam zamiaru na kimkolwiek się wyżywać. Po prostu czasem trzeba niektórym otworzyć oczy. To forum popada za skrajności w skrajność. Wk...co się to czytało, więc się zarejestrowałem żeby wyrazić swój sprzeciw. Ale szanuję Was mimo drwin i nie mam najmniejszego zamiaru nikogo obrazić. No może lekko urazić To się podniecają tam Legią, jak się omsknie od czasu do czasu noga przyrównujecie nas do jakiejś piłkarskiej hołoty. Wiem, że nie jest z nami super, ale lepiej niż niektórym się tu wydaje. Zresztą przekonacie się wiosną. Dwie porażki i już Skorża jest do niczego. Przypominam, że to Skorża, a nie tylko piłkarze wypracował jakiś styl tej jesieni, ładnie grał w europie i przyzwoicie w lidze. Moim zdaniem ostatnie wyniki nie zaciemniają obrazu świetnej rundy w wykonaniu Legii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiazdzisty
Cytat:
P.S Pomijam juz fakt ze Polska to nie Cypr. Jestes pilkarzem, Wisla i Apoel oferuja Ci po 450 tys euro. Co wybierasz? Sloneczny Cypr czy zimna Polske? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|