|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
||
http://www.weszlo.com/news/8662-Lech..._srodka_tabeli Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bogu dzięki za mądrych ludzi z zarządu Amiki Poznań. Dobrze że zrozumieli że na częstych zmianach trenerów nigdzie nie dojdą.
Apeluje do włodarzy Amiki. Nie bądźcie w gorącej wodzie kąpani, pozwólcie Bakero dalej pracować. Niech swoje dzieło doprowadzi do końca, teraz go zwolnić to jak przerwać malowanie obrazu w połowie. Przynajmniej 4 lata dla Bakero. Sir Alexa też chcieli zwolnić w pierwszym sezonie a na sukces czekali 4 lata. CZAS DLA BAKERO ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
W 11. kolejki Pareiko, Diaz i Nunez
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Widzów 11 248
Jak widać baaaaaaaardzo kiepsko dzieje się na Amicorzu. U nas nawet po 3 porażkach z rzędu, w tym prestiżowej z koleżanką zza błoń, na kolejnym meczu z Górnikiem pojawiło się ~15.000 osób. Moim zdaniem głównym pretendentem do tytułu w tym sezonie będzie ... Legia. Śląsk spuchnie, czego oczywiście im nie życzę, nie mniej jednak to nie jest drużyna na mistrzostwo. Legia to co innego. Zobaczymy czy ich dogonimy.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 27.11.2011 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wilk zagrał lepsze zawody od Nuneza, ktory zagrał lepsze zawody od Diaza, od którego gorzej zagrał tylko Paljić. Powinno być trzech Wiślaków w 11stce, ale za Diaza Wilk. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
yyy Borysiuk?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wszystko zależy od dwóch czynników.
1. MUSIMY wygrać dwa ostatnie mecze w tym roku w lidze 2. Zobaczymy jak przeżyjemy to, że zaczynamy przygotowania wcześniej i mamy dodatkowe mecze na wiosnę w Europie (Lech ostro za to płacił). Jeżeli przeżyjemy to będzie dobrze. Niefart jest z tym, że gramy po meczach w Europie wyjazd na WKS. Jeżeli WKS utrzyma formę z jesieni to mamy tam pewną porażkę (bo to 3 dni po hicie w Europie - nie ma bata, by polski zespół to udźwignął). Podsumowując w tej chwili jesteśmy swoim największym wrogiem i jeżeli ktoś nas pozbawi mistrza to tylko my sami (co jest dość prawdopodobne). ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie wiem jak grał Borysiuk. Mnie chodzi o to, że argumentacja "jak Diaz to czemu nie Wilk" jest chybiona.
P.S. I żeby nie było, bardzo cenię Czarka za ambicję i wolę walki. Od kilku meczów gra dobre zawody. Uważam że godnie zastępuje Sobola. A tak w ogóle, to na Górniku zrobiłem mu nawet zdjęcie z moim synem. Jak dla mnie Czarek zasługuje na to, żeby być kapitanem.
Ostatnio edytowane przez Barti : 27.11.2011 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja jestem ciekawy jednego. W lidze+ mówią, że Vuković pokazał Borysiukowi, że temu drugiemu jeszcze trochę brakuje, po czym dają do 11 kolejki właśnie tego Borysiuka, nawet już nie kosztem Czarka Wilka, tylko Vukovicia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Borysiuk zagrał wczoraj niezłe zawody. Statystyki jak na swą pozycję też miał niezłe, porównywalne do Vuko, może trochę gorsze, ale ja nie dałbym do 11-stki kolejki zawodnika, który w parze z Vrdoljakiem przegrali środek pola przeciwko Vuko.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja uważam, że Amica powinna sięgnąć po Maaskanta.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skorży raczej średnio wychodzi przygotowanie drużyny w zimie ,co widac wiosną w ostatnich 2 latach (u nas wyleciał jeszcze w marcu 2010, a w Legii tez go chciano zwolnic wiosną tego roku bo drużyna nie prezentowała sie dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale tylko w pakiecie z Jaliensem.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Hehehe też im źle życzę ale Hose Maria to chyba jeszcze większy fachowiec, więc żadne zmiany tam potrzebne nie są.
Fakt faktem, że Lech na początku sezonu wyglądał nieźle. Wiadomo jednak było, że jeżeli Rudnevs się zablokuje to może być tam bieda. No i jest. I niech im tak jak najdłużej zostanie. Nie ma się co napinać, że nie strzelili od pięciu meczy gola. My w ostatnich czterech strzeliliśmy jednego. Z karnego. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwaga, plotka!!! Osoby będące blisko Lechii informują na twitterze, że dziś Wojciechowski przejął udziały od Kuchara.Czyżby znów w ekstraklasie była Lechia Polonia Gdańsk? Z tego co się orientuję, to nie mozna być właścicielem dwóch klubów piłkarskich, więc dla JW jedyną możliwością jest fuzja...Chybą , że przekaże Polonie swojej małżonce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak sciemniasz to Ci jaja urwe! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Spoko z Amiki i tak nic nie będzie, już niedługo pożegnają Stilica i Rudnevsa i zostanie zespół w sam raz na środek tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znam osobę związaną z Lechią, która pusciła dziś tę informację, ale za jej prawdziwość nie gwarantuję. Dlatego jasno napisałem, że to plotka, nie mam możliwości weryfikacji.
![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
heh![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chichot historii! Udawany klub przestanie udawać i zacznie od a klasy
Daj Boże, w końcu koniec tej parodii, chociaż Lechii szkoda ![]() ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wypada tylko współczuć braciom z Gdańska, jeśli info okaże się prawdziwe.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Weszło to pajace, wiedzą to w Polsce wszyscy, tylko nie Legioniści.. A czemu? Bo weszło to strona prolegijna. NAwet jakby Legia przegrała 10:0 u siebie z Cracovią, to Oni znaleźli by coś na usprawiedliwienie. Ten portal jest najbardziej stronniczym portalem w Polsce. Co do tego tematu z J.W. Po tym co odwala Nam kuchar, jakich graczy ściaga itp, już sam niewiem, czy nie byłby On Naszym zbawieniem.. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|