|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jaka głowica pasuję do rometa 205 i gdzie go kupię w Krakowie ?
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
czy na tym całym "fejsie" można zobaczyć kto lubi jakis profil,tak żeby cała lista się wyświetliła
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Najczęściej UPS. Wypełniasz co tam trzeba, zamawiasz kuriera, płacisz, dostajesz od nich maila z listem przewozowym, drukujesz go, przyjeżdża Pan kurier, dajesz paczkę, dajesz karteczkę którą wydrukowałaś i tyle. Miło i przyjemnie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dziś jest pierwsza niedziela adwentu, a typowe andrzejki były wczoraj inaczej ostatki. Więc z kościelnego punktu widzenia nie wypada.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na nocne linie obowiązują ulgowe bilety ? Bo pamiętam że kiedyś tylko na całych można było jeździć .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję punkt ksero w Krakowie w którym jest możliwość zeskanowania notatek i zrzucenia je na pendrive ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Chciałem sobie wydrukować coś tego typu: http://www.mazaika.com/grafika/pinup_icon.jpg
Te małe kwadraciki mają wielkość 20x20 pikseli. Na jakim minimalnie arkuszu muszę to wydrukować, żeby można było zobaczyć co jest na poszczególnym kwadraciku? ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
czy ze zdjęcia takiego do dowodu da się zrobić odbitki ? czy trzeba od nowa zdjęcie robić ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W 6 Weidera 1 seria to sześć tych ćwiczeń czy jedno ćwiczenie po 8 powtórzeń?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może, gdzie znajdę, ile dana rzecz jest refundowana przez NFZ, konkretnie chodzi o szkła do okularów..
Wiem, że można osobiście, ale jak mam iść i się dowiedzieć, że kwota jest śmieszna, to wolę to sprawdzić w internecie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś z cenami w danii za np piwo w sklepie/w knajpie i jakimś żarciem (np pizza) ?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kwota jest śmieszna i szkoda nawet papierki im zanosić. Kształtuje się w przedziale 7-10%. a i oczywiście tylko raz na 2 lata możesz skorzystać aby państwo nie zbiedniało!
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|