|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=2q9_ZEtuTR8&ob=av2e Znalazłem po słowach jakie śpiewają, z pamięci wpisałem i jest. ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Nie:( to leci na koniec Ligi+ Chodzi mi o to co leci na końcu transmisji meczu samego.... ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sama muzyka bez słów?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dzięki tam Panom wyżej za pewne sugestie. Sam właśnie się zastnawiam dalej co zrobić, bo w gruncie rzeczy razi człowieka po oczach, gdy babka sugeruje np. że jakiś przez nią nielubiany polityk jest gejem, bo takie gdzieś tam niektórzy dziennikarze mają dowody, czy otwarcie krytykuje światopogląd danej partii. Wydaje mi się, że prowadzący zajęcia jest od prowadzenia zajęć na dany temat, a że nie tyczy on się bezpośrednio polityki (od czasu do czasu o nią gdzieś delikatnie zahacza), to tego tematu ruszać jak gówna się nie powinno.
Pozdro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak.
Jak lecą napisy na dole i po meczu takie spowolnione fragmenty lecą. Podkreślam - nie chodzi mi o końcówki programów Liga+ ani Liga+Extra Chodzi o koniec meczu (transmisji). Jak ktoś ma możliwości techniczne niech wrzuci fragment o którym piszę to będziemy wspólnie rozkminiać. Na Forach C+ nie ma, na YT nie ma. Krew mnie zalewa bo zagiąłem parol na to i znaleźć nie mogę. ![]()
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
EDIT: Chodzi o tą nutę? http://www.youtube.com/watch?v=fTTO5...eature=related EDIT2: Jeśli o tą to w komentarzu pisze: X-Ray Dog Elegant Friction http://w695.wrzuta.pl/audio/1pu0STn9...egant_friction
Ostatnio edytowane przez Fiti : 19.11.2011 o godz. 23:26.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TAAAAK
Bóg Ci zapłać Dobry Człowieku ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cześć! Mam dwa pytania:
1. Bolą mnie mięśnie ud. W obu nogach, w tych samych miejscach. Na zakwasy mi to nie wygląda, bo chociaż byłem w poniedziałek pograć w piłkę, to problem się zaczął dopiero w piątek rano. Szukałem u wujka gógla, ale nic konkretnego nie znalazłem. Miał ktoś podobnie? Zastanawiam się nad niedoborem magnezu, jak sądzicie? 2. Szukam jakiegoś programu (coś na wzór Bearshare'a) albo strony, skąd można ściągnąć pojedyncze utwory muzyczne, korzysta ktoś z czegoś takiego jeszcze? Pozdrawiam. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. ja ciągnę z rapidshare, ewentualnie na PEB są olinkowne praktycznie wszystkie interesujące rzeczy ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Właśnie sęk w tym, że w tych samych miejscach. Wygląda mi to na zapalenie 'czwórek'. Sam już nie wiem, dziś ból jest trochę mniejszy. Mam nadzieje, że to nic poważnego.
Dziękuje za odpowiedź. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gdzie kupię tego typu kartony jak w dzisiejszej oprawie z Górnikiem? Pytanie nie jest gdzie UW się zaopatruje tylko gdzie ja jako szary człek mogę takie zakupić, detalicznie rzecz jasna, potrzebne mi około 10. Sklepy dla plastyków?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
nie wiem jakie były ale w większości papierniczych są papiery kolorowe na sztuki.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
witam ,mam pytanie bede posiadaczem telewizora LG 27' 3D PLUS 2 PARY OKULAROW telewizor z promocji cyfry plus ,czy wie ktos moze za ile mogl bym go sprzedac od reki ,mam telewizor juz a chcialbym za to kupic dziecia PSP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kto jest dzisiaj na zdjeciu na okładce "Uważam Rze" obok Biedronia? To czarno - białe zdjęcie, gość za okularami.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ma ktoś może 2 miejsca(w aucie lub busie) do Wrocławia
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Pilnie potrzebna pomoc , poszukuję sklepu z jakimiś prezentami na 18stkę czyli jakieś alkochińczyki , alkoruletkę takie duperele , gdzieś od storony bronowic nie żeby gdzieś w hucie ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
W Krakowskiej jest jakieś takie stoisko z drogim gównem
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
tutaj masz aukcje na allegro właśnie takie, zobacz do ilu dobije http://allegro.pl/listing.php/showca...val=7&a_text_i[1449][0]=&a_text_i[1449][1]=&a_text_i[1446][0]=&a_text_i[1446][1]=&a_text_f[194][0]=27&a_text_f[194][1]=27&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E tylko musisz wkleic link do przeglądarki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Szukam kurtki na zimę, tak maks w okolicy 3 stówek.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Przejdź się do outletu koło tesco na kapelance,sporo ciekawych modeli,a cena taka jak piszesz koło 250-300 zł.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kończy mi się umowa z tp (internet i telefon) i prawdopodobnie podziękuje za korzystanie z ich usług.
Chciałbym dowiedzieć się czy jest na rynku oferta z dobrym i nie drogim internetem, ale bez tel. stacjonarnego? Radiowy internet mnie za bardzo nie interesuje. didzej132 W M1 jest stoisko i w sumie drogo nie mają(taniej niż w Krakowskiej). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
2. na parkingu koło stadionu, wystarczająco blisko ? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
generalnie NIE polecam netii, uważaj na nich- zwłaszcza bez telefonu jak chcesz brać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Generalnie to A4, potem A8, potem węzeł Wrocław Stadion, dalej już sobie każdy powinien dać radę. Mapa aktualna jest na przykład tutaj: http://www.openstreetmap.org/
Ostatnio edytowane przez regis : 22.11.2011 o godz. 02:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeżeli na forum jest ktoś kto choć trochę zna się na sieci wodociągów w Krakowie i temacie Gospodarki wodnej, to proszę o kontakt na priv.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Jq5cJL2zMWQ .
Wie ktos co to za nuty na tym filmiku w 2:20 oraz od 3:03(lub 3:50) ? Powód: AJ
Ostatnio edytowane przez Zubin : 22.11.2011 o godz. 16:46.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ. ![]() Nasze stadiony , nasze zasady ! http://www.youtube.com/watch?v=CgX7G...xpOo9kGcf23YLo - Bogowie Trybun
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy wiecie kiedy i o której mniej więcej godzinie trenuje Radwańska w Krakowie? Czy dalej można ją spotkać na Nadwiślanie?
Albo w jaki sposób można by się z nią umówić? Bardzo potrzebuję tych informacji. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|