The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2011, 22:45
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę być złym prorokiem, ale znając życie powtórzy się sytuacja z meczu z Lechem że jak my zrobimy protest to nagle pikniki se przypomną że jest coś takiego jak doping i z całego protestu wyjdzie wielki **uj
No dokładnie, ale nie wińcie pikników. Są niedoinformowani i tyle. Poinformujcie ich w jakis sposób to nie bedą sie wyłamywać. Głupi pomysł w ogóle.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.11.2011, 23:10
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę być złym prorokiem, ale znając życie powtórzy się sytuacja z meczu z Lechem że jak my zrobimy protest to nagle pikniki se przypomną że jest coś takiego jak doping i z całego protestu wyjdzie wielki **uj
Ale niech dopingują - to był błąd w meczu z Amikowcami że doszło do 'przepychanek' - zupełnie nie potrzebie.Amika to w tej rundzie rozegrała o wiele lepiej - młyn nie dopinguje a jak inni chcą to proszę bardzo
Teraz C wyjdzie a reszta jak ma zamiar dopingować to proszę bardzo.To już nie te czasy że można ogarnąć cały stadion więc nie ma się co niepotrzebnie spinać....ale w następnym sezonie może się to zmienić bo jest duża szansa na sportowy blamaż a co za tym idzie, na mniej 'koneserów futbolu' - którzy nie są w stanie się podporządkować żadnym wytycznym.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.11.2011, 23:38
Fiti napisał(a):Wyświetl post
No dokładnie, ale nie wińcie pikników. Są niedoinformowani i tyle. Poinformujcie ich w jakis sposób to nie bedą sie wyłamywać. Głupi pomysł w ogóle.

Niech pikole robia co im sie podoba.Nie robmy znow sytuacjii z podzialem i wzajemna pyskówka -ktora miedzy nami Wislakami nigdy wydarzyc sie nie powinna

Iq2 dobrze pisze ze gdy my wyjdziemy,tamci beda mieli swoje 20 minut ,zwlaszcza ze beda slyszec doping Zaboli.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.11.2011, 06:33
Po prostu zrozumcie że grajki wcale nie muszą wiedzieć o co nam chodzi. Wązne by Basałaj i przede wszystkim CUPIAŁ zaczęli rozumieć że polityka Wisły od 2 lat to nie jest to czym zapełnią stadion i zadowolą kibiców!
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.11.2011, 09:12
Panowie, ja piknikiem nie jestem, ale dopiero teraz dowiaduję się o akcji... co prawda nie mam za wiele czasu aby czytać forum, bo praca, dziecko itp. ale informacja powinna być jaknajszersza jeśli chcemy uniknąć powtórki z Lecha...
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.11.2011, 09:28
ehhh... kiedy to minęły te czasy, kiedy nie trzeba było żadnej reklamy, działu marketingu itd Wisła grała kawał piły i na 10 000 bez karnetu nie weszłeś... Jakoś to wtedy zdrowiej wyglądało, stadion stary, zarząd był co prawda huj**y ale przykrywała to gra i wyniki. Szło się na stadion, kibicowało i nie trzeba było patrzeć na wynik- tak jak się tego teraz wymaga- bo wynik tak czy siak był a i gra ładna dla oka. Jak sami widzieliście nie zapełnimy stadionu samymi wymęczonymi 1:0 nawet z Legią, Lechem czy byle kim. Tutaj musi być łądna dla oka gra. Raz wygramy 5:2 a raz będzie 3:3. Frekfencja- czysta kasa dla klubu- podskoczy momentalnie, szkoda że tego tam "wyżej" nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć :/
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 18.11.2011, 02:43
Czytam uważnie wyjaśnienia przeciw czemu ten protest i niby go rozumiem... ale zawsze jest jakieś "ale". Zastanawiałem się akurat po derbach z kilkoma znajomymi, którzy POLSCY piłkarze mogliby teraz wydajnie wzmocnić Wisłę. Czasy kiedy ściągaliśmy tych Polaków co byli rozsiani po Europie już będą trudne do powtórzenia, gdyż ciężko przekonać byłoby ich do przyjścia tu, a też nie wiem czy te zgrane karty by się sprawdziły (vide Żuraw). Więc zostaje polska liga. Pytanie jak najbardziej serio jest kogo, gdyż wyciągnięcie kogoś z Legii Lecha czy Polonii jest nierealne a prawdziwych wzmocnień z innych drużyn nie widzę. Owszem można kogoś z niższej ligi ale taki Błaszczykowski zdarza się raz na kilka lat a przy naszym skautingu raz na kilkanaście.
Przechodzę do sedna: uważam że każdy protest winien być konstruktywny, ten jest dla mnie tego pozbawiony i tak naprawdę nie brzmi: "Nie podoba się nam brak Polaków" tylko "Nie podobają się nam wyniki" bo przecież gdy one były to jakoś nikt nie protestował przeciwko obcokrajowcom.
A ponieważ prawdziwy kibic jest na dobre i na złe, to wybaczcie fanatycy, nazwijcie mnie widzem, piknikiem i kim tylko chcecie, ale ja zostanę na stadionie do ostatniej minuty. Gdyż to, że obecny stan się nie podoba nikomu to Basałaj wie i bez protestów, a takie wyjście to dla mnie kolejny cios przeciw Wiśle i pożywka dla mediów, żeby pisały jak wielki kryzys dotknął Wisłę.
Odpowiedz cytując
penia
Member

Od: 07.2009

Stary 18.11.2011, 07:53
Na temat protestu każdy ma jakieś własne zdanie, jedni są za, inni przeciw, ja osobiście uważam ze forma a przede wszystkim czas jest nieodpowiedni, bo jak dla mnie to trochę taki "płacz nad rozlanym mlekiem". Gdybyśmy wyszli w 70 min meczu z PBB , to wtedy jak dla mnie było by to bardziej wymowne niż teraz i zadziałało lepiej niż jakakolwiek inna forma motywacyjna przed derbami, a przedewszystkim nie musiał bym oglądać po meczu uśmiechnietego Kirma, machającego komuś na trybunie głównej i zadowolonego jak by zagrał mecz życia. MIMO WSZYSTKO ZE MAM TROCHĘ INNE ZDANIE NIŻ OSOBY KTÓRE Z DECYDOWAŁY O TAKIEJ FORMIE PROTESTU TO W 70 MIN OPUSZCZE TRYBUNE C. nie należę do SKWK, ani innych innych zorganizowanych grup,zawsze staram się postępować dlatego ze tak chce, a nie ze ktoś mi każe i w tym przypadku uważam ze ważniejszy jest powód protestu niż jego forma.
Ostatnio edytowane przez penia : 18.11.2011 o godz. 07:55.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.11.2011, 08:44
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
ehhh... kiedy to minęły te czasy, kiedy nie trzeba było żadnej reklamy, działu marketingu itd Wisła grała kawał piły i na 10 000 bez karnetu nie weszłeś... Jakoś to wtedy zdrowiej wyglądało, stadion stary, zarząd był co prawda huj**y ale przykrywała to gra i wyniki. Szło się na stadion, kibicowało i nie trzeba było patrzeć na wynik- tak jak się tego teraz wymaga- bo wynik tak czy siak był a i gra ładna dla oka. Jak sami widzieliście nie zapełnimy stadionu samymi wymęczonymi 1:0 nawet z Legią, Lechem czy byle kim. Tutaj musi być łądna dla oka gra. Raz wygramy 5:2 a raz będzie 3:3. Frekfencja- czysta kasa dla klubu- podskoczy momentalnie, szkoda że tego tam "wyżej" nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć :/
Taka sytuacja miała miejsce raz i nie była spowodowana piękną grą, świetnymi wynikami czy innymi takiego typu czynnikami, a tylko i wyłacznie faktem wylosowania Realu w eliminacjach LM (wtedy jeszcze ponadto miały odbyć się pierwsze od lat derby Krakowa co było dodatkowym bodźcem).

Jeżeli chodzi o temat frekwencji to już tutaj byli ekonomiści, którzy skrupulatnie obliczyli, że obniżka cen biletów spowoduje dwukrotne zwiększenie frekwencji i jak bardzo się mylili pokazał mecz z Fulham.

PS. Ponadto co to jest 10 000? teraz co mecz jest minimum 13000 - 14000 co jest dla nas powodem do wstydu a ty wyskakujesz z 10000.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.11.2011, 10:01
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Taka sytuacja miała miejsce raz i nie była spowodowana piękną grą, świetnymi wynikami czy innymi takiego typu czynnikami, a tylko i wyłacznie faktem wylosowania Realu w eliminacjach LM (wtedy jeszcze ponadto miały odbyć się pierwsze od lat derby Krakowa co było dodatkowym bodźcem).

Jeżeli chodzi o temat frekwencji to już tutaj byli ekonomiści, którzy skrupulatnie obliczyli, że obniżka cen biletów spowoduje dwukrotne zwiększenie frekwencji i jak bardzo się mylili pokazał mecz z Fulham.

PS. Ponadto co to jest 10 000? teraz co mecz jest minimum 13000 - 14000 co jest dla nas powodem do wstydu a ty wyskakujesz z 10000.
Z tego co kojarze to wszystkie karnety poszly juz 1 runde przed wylosowaniem Realu. Wtedy kiedy przyszedl Majdan, Klos...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 19.11.2011, 09:25
Ale przeciwko komu ten prostest bo nie ogarniam? Przeciw piłkarzom? Raczej potrzebują wsparcia by lepiej grali, a nie pokazania, ze mamy ich w *upie. Nie skandujemy ich imion to nie nzaczy , że się od razu obrażamy na nich. Przeciw trenerowi? Przecież robi co może by się polepszyło. Przeciw klubowi? Nie ic wina, że imć Cupiał dupsko szkłem chce podetrzeć i z każdego zarobionego 1EUR inwestuje 10 eurocentów... Dla mnie ten protest jest idiotyczny i ja nigdzie nie wychodzę.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.11.2011, 10:06
Chyba znowu niezła chryja się szykuje - protest nie wiadomo przeciw komu i co ma dać, jedni wyjdą inni nie, co oczywiście zaowocuje przepychankami bo jakiś "kumaty i zaangażowany" postanowi "wytłumaczyć" o co chodzi w proteście
A cała sprawa jak zwykle -> jakiś "inteligent" z SKWK coś sobie wymyślił i część (ta mniej myśląca) idzie bez zrozumienia, bo po co rozumieć, skoro można "coś" zrobić - co i po co to mniej istotne.
Myślący pytają i nie dostają odpowiedzi, bo inicjatorzy też jej nie znają.
Pod artykułem na SKWK dyskusja kwitnie, goście się umawiają na ręczne wyjaśnianie różnic ideologicznych. Pełen cyrk.
Ale czego po SKWK można się lepszego spodziewać
Dla mnie protest bez sensu - jeśli miałby być adresowany do zarządu - nie przychodźcie na mecze w ogóle to przynajmniej w kasie będzie to widać jakoś.
Natomiast jeśli chcecie, żeby protest objął cały stadion to przedstawcie powody i cele jasno, zamiast cienkiej demagogii to może coś z tego wyjdzie poza chryją, która wyjdzie z tego na pewno.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 19.11.2011, 10:12
Nie robić żadnych głupich protestów! piłkarze już wiedzą jak ważny mecz przegrali (zwolnienie Maaskanta każdemu to uświadomiło) ma być doping przez 90minut !!!
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 19.11.2011, 10:35
Jak to czytam to widzę, że debilne decyzje skwk znów wprowadzają podział i to nie tyle na stadionie, co na trybunie C. Jak widać nikogo nie nauczył mecz z Amica. Już widzę jak przypadkowy gość ok 50 lat, który pomylił sektor, wyjdzie w tej 70 min.
Teraz pytanie co ma ten protest dać? Będziecie na meczu, wiec bilet/karnet zakupiliście, a Basałaja i innego przydupasa Cupiała już to je.bie ! Chcecie odnieść sukces, to wymyślcie coś lepszego, bo taki protest w klub nie uderzy. Pomijam już fakt, że mało kto wie o co tak naprawdę chodzi..
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.11.2011, 10:46
I niech ta 70 minuta pokaże czy fanatycy z C stanowią jedność. Jeżeli wam pasuje dostawanie po dupie od Podbeskidzia i parchatych bez pokazania odrobiny walki to siedzcie nawet na trybunach do 130 minuty meczu. Pokażmy prezesikowi i Staszkowi, że jest fajnie jak na meczu jest 13k kibiców na 33k pojemności stadionu. Cieszmy się że znowu dostaniemy pięciu obcokrajowców w zimie. Weselmy się i nie pokazujmy, że mamy tego dość. Ludzie DRAMAT. A i przypomnę jeszcze jedną zasadę z młyna: co powie gniazdowy to jest święte, a jeżeli ktoś o tym zapomina to są sektory od A do H, przy czym C można ominąć łukiem.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.11.2011, 11:01
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ale przeciwko komu ten prostest bo nie ogarniam? Przeciw piłkarzom? Raczej potrzebują wsparcia by lepiej grali, a nie pokazania, ze mamy ich w *upie. Nie skandujemy ich imion to nie nzaczy , że się od razu obrażamy na nich. Przeciw trenerowi? Przecież robi co może by się polepszyło. Przeciw klubowi? Nie ic wina, że imć Cupiał dupsko szkłem chce podetrzeć i z każdego zarobionego 1EUR inwestuje 10 eurocentów... Dla mnie ten protest jest idiotyczny i ja nigdzie nie wychodzę.
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Chyba znowu niezła chryja się szykuje - protest nie wiadomo przeciw komu i co ma dać, jedni wyjdą inni nie, co oczywiście zaowocuje przepychankami bo jakiś "kumaty i zaangażowany" postanowi "wytłumaczyć" o co chodzi w proteście
A cała sprawa jak zwykle -> jakiś "inteligent" z SKWK coś sobie wymyślił i część (ta mniej myśląca) idzie bez zrozumienia, bo po co rozumieć, skoro można "coś" zrobić - co i po co to mniej istotne.
Myślący pytają i nie dostają odpowiedzi, bo inicjatorzy też jej nie znają.
Pod artykułem na SKWK dyskusja kwitnie, goście się umawiają na ręczne wyjaśnianie różnic ideologicznych. Pełen cyrk.
Ale czego po SKWK można się lepszego spodziewać
Dla mnie protest bez sensu - jeśli miałby być adresowany do zarządu - nie przychodźcie na mecze w ogóle to przynajmniej w kasie będzie to widać jakoś.
Natomiast jeśli chcecie, żeby protest objął cały stadion to przedstawcie powody i cele jasno, zamiast cienkiej demagogii to może coś z tego wyjdzie poza chryją, która wyjdzie z tego na pewno.
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Nie robić żadnych głupich protestów! piłkarze już wiedzą jak ważny mecz przegrali (zwolnienie Maaskanta każdemu to uświadomiło) ma być doping przez 90minut !!!
Konfliktowy napisał(a):Wyświetl post
Jak to czytam to widzę, że debilne decyzje skwk znów wprowadzają podział i to nie tyle na stadionie, co na trybunie C. Jak widać nikogo nie nauczył mecz z Amica. Już widzę jak przypadkowy gość ok 50 lat, który pomylił sektor, wyjdzie w tej 70 min.
Teraz pytanie co ma ten protest dać? Będziecie na meczu, wiec bilet/karnet zakupiliście, a Basałaja i innego przydupasa Cupiała już to je.bie ! Chcecie odnieść sukces, to wymyślcie coś lepszego, bo taki protest w klub nie uderzy. Pomijam już fakt, że mało kto wie o co tak naprawdę chodzi..
I jeszcze kilku z poprzedniej strony, rozumiem że maskotki dla dzieciaków już kupione i czekają aby je jutro przekazać na meczu?

Czy to może też idiotyczny pomysł i Wy się nie bawicie?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 19.11.2011, 11:06
MatMario napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze kilku z poprzedniej strony, rozumiem że maskotki dla dzieciaków już kupione i czekają aby je jutro przekazać na meczu?

A co to ma wspólnego z tym co napisałem?
Spokojna Twoja głowa, maskotki dałem już na koszu.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 19.11.2011, 11:10
MatMario, a co ma piernik do wiatraka
Sugerujesz chyba, że jak jeden pomysł jest dobry to wszystkie inne też. Dość naciągana filozofia.
Słuszne i wspólne dla obu pomysłów jest jedno określenie w Twoim poście - zabawa. Tu pobawmy się w św. Mikołajów, tu w protest
Jedno ma sens, drugie nie ma ale zabawa będzie
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 19.11.2011, 12:10
A moje osobiste zdanie na temat protestu jest takie: Ten protest ma dla mnie sens ale tylko wtedy, jak się podkreśli że jest to protest w związku z oddanymi bez walki derbami. Derby są dla nas rzeczą świętą. Pisanie ogólnikowe że to protest przeciwko polityce klubu powoduje że jeden mówi że protestuje przeciwko obcokrajowcom, drugi bo nie ma szkolenia młodzieży, trzeci bo nie ma bazy treningowej, czwarty że jeszcze coś innego. W taki sposób rozmywacie tylko temat. Przekaz powinien być prosty: Przegrywacie derby - nie ma na to naszej zgody! Mnie osobiście zależy na zmobilizowaniu zawodników - bo w braku mobilizacji i woli walki widzę największy problem obecnej Wisły. Dla mnie zasada jest prosta - nie chce Ci się grać? - do Młodej Ekstraklasy i za dużo mniejsze pieniądze!
P.S.
A potencjał jest - i nie mówcie mi nawet że nie ma. Trzeba się po prostu wziąć do roboty!
Ostatnio edytowane przez Barti : 19.11.2011 o godz. 12:13.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.11.2011, 12:18
Rozumiem więc,że C wychodzi w 70 minucie i nie przejmuje się tym, że pozostałe sektory zostają?
Że C grzecznie wyjdzie i nie będzie nawet czekało przed stadionem na koniec spotkania?

Że nie będzie żadnych napięc między piknikami a fanatykami?
Że pozostałe sektory nie będą za to sektora C wygwizdywały, a C nie będzie wywierało presji na innych?
Inaczej znowu bedzie wojna domowa na tym forum po meczu.

ps.
Tak czy owak będzie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 19.11.2011, 12:47
Pisząc z perspektywy piknika o fanatycznej prowiniencji:

Jeśli do 70 ma być doping na maksa, a po 70 min "młyn" wyjdzie, to idea mi się podoba. Jest dużo lepsza niż np. 90 minut chvjni i zupełnego braku dopingu. Dlaczego tak myślę?:

- jak młyn będzie kibicować 70 min,a potem wyjdzie, to i pikniki, i piłkarze poczują tą gignatyczna różnice. A to chodzi. Jak nie ma w ogóle dopingu, to nie czuć różnicy, tylko czuć gówno.

- 70 min kibicowania, to jednak pomoc drużynie. Jak sie sprężą to mecz do tego czasu powinien być rozstrzygnięty. Kibice nie działają więc całkowicie wbrew drużynie.

- jak fanatycy wyjdą, a piniki zostaną, to przynajmniej nie będzie kwasu jaki czasem pomiędzy tymi grupami w momentach protestów powstaje. Dobry sposób, żeby ograniczyć głupie gwizdy, buczenie i inne niepotrzebne rozłamy wśród kibiców

- generalnie akcja wyjścia całego "C" dobrze wpłynie na ogranizacje i dyscypline w "młynie" a to ważne

- kibice Górnika sobie pewnie odbiją przez te ostatnie 20 minut, ale za to przez 70 będą tłamszeni i to bedzie chyba widać na stadionie i w TV. Dużo lepiej, niż gdyby mieli czuć się jak u siebie przez cały mecz.

Reasumując, jeśli już prostest, to ta forma jest na prawdę OK, i gratuluje decydentom pomysłu. Inne formy - buczenie na pikników, jakieś dupne transparenty, w ogóle rezygnacja z dopingu są dużo gorsze.

P.S. Mam nadzieje, że dobrze doczytałem, ze protest ma polegać na wyjście młyna w 70 minucie ale do tej pory będą kibicować Jak to ma inaczej wyglądać, to pewnie sie z tym postem wygłupiłem, a nie chciało mi sie przeprowadzać śledztwa.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.11.2011, 13:11
Moje skromne zdanie jest takie samo jak poprzednika
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.11.2011, 13:25
Cytat:
jak młyn będzie kibicować 70 min,a potem wyjdzie, to i pikniki, i piłkarze poczują tą gignatyczna różnice. A to chodzi. Jak nie ma w ogóle dopingu, to nie czuć różnicy, tylko czuć gówno.
popieram 100%
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.11.2011, 13:52
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Reasumując, jeśli już prostest, to ta forma jest na prawdę OK, i gratuluje decydentom pomysłu. Inne formy - buczenie na pikników, jakieś dupne transparenty, w ogóle rezygnacja z dopingu są dużo gorsze.
Wreszcie jakiś głos rozsądku.

Nie ma sensu użerać się, nieco młyn robi swoje.

EDIT: no i jeszcze 1q2
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 19.11.2011, 14:17
To może ktoś w końcu napisze na jaki konkretnie temat jest protest. Do kogo kierowany, jakie postulaty konkretne.
Poza formą powinna być jeszcze treść.
Inaczej to takie "precz z preczem".
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 19.11.2011, 19:45
To ma być protest przeciw przegranym derbom? Zbyt dużej liczbie obcokrajowców? Zbyt małej liczbie wychowanków? Wszystkiemu naraz? Przecież to bez sensu. Bo jak zdobywaliśmy MP to proporcje nie były inne i jakoś wtedy nikt nie protestował. Z artykułu na SKWK : "Nie zbuduje się Wielkiej Wisły na ludziach, dla których każdy następny mecz jest po prostu zwykłym spotkaniem - po prostu pracą jaką należy wykonać, aby otrzymać wypłatę". A jest jakiś pomysł skąd wziąć takich dla których mecz nie będzie tylko pracą? Bo wyniki ME pokazują, że na naszą młodzież to średnio można liczyć. Po prostu trzeba brać na tyle dobrych i profesjonalnych, aby tą swoją pracę Ci najemnicy wykonywali na tyle dobrze, aby efekty były na miarę oczekiwań kibiców. Nam nie powinni przeszkadzać obcokrajowcy w składzie, tylko słabi piłkarze. A tych trzeba wymienić nie na Polaków czy obcokrajowców tylko na graczy LEPSZYCH. Jeśli to wyjście ma być "karą" dla piłkarzy za derby, to ok (choć wielu w tym meczu grało dobrze i walczyło, a gdyby do siatki wpadło to co powinno to nie byłoby w ogóle tematu), ale jeśli to wyjście ma być głosem w polityce transferowej, to całkiem bez sensu.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.11.2011, 21:07
Największą zagadką tego meczu jest to ile misiów zbierzemy.

No i takie dwa drobiazgi. Jak Kaziu zestawi obronę i czy będą większe zmiany w ustawieniu drużyny.

Jeżeli w ogóle mamy jeszcze coś ugrać w lidze w tym sezonie mecz trzeba wygrać.

Protest. Spokojnie, tyle już ich było...To co napisał Oldpara jest w zasadzie OK.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 19.11.2011, 22:39
Mam nadzieję, że nie będzie żadnych nacisków i Kazek wystawi skład z Czekajem, Jovanoviciem, Brudem, a nie z Jaliensem, Lameyem, czy Kirmem.
Odpowiedz cytując
Lato50
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 19.11.2011, 22:44
Mam nadzieję , że jutro się przebudzimy i zwycięstwo będzie wysokie. Stawiam 3-0 dla Wisełki
bramki: Bitonx2, Iliev

ABG!!!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 19.11.2011, 22:48
MatMario napisał(a):Wyświetl post

Tak, maskotkę kupiłem. Tak, uważam ten protest a właściwie jego formę i czas za średnio trafiony.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów