|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
tutaj masz największą i najlepszą wyszukiwarkę pkp i pks w jednym miejscu: http://www.e-podroznik.pl/ ale jak znajdziesz konkretne połączenie - to dla pewności zadzwoń do danego przewoźnika pks i zapytaj czy takie połączenie będzie , nie jest anulowane itd |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wielka prośba: Proszę o glosy na III LO! - Cała szkoła jest wiślacka, dodatkowo załozona w 1906. Dwukrotnie wychodziły szaliki III LO Wislackie, na środku szkolnego boiska jest biała gwiazda, a na szkole napis "Wisła Hooligans", a nieoficjalnie mówi się o pozwoleniu na graf. Dlatego bardzo proszę o głosowanie, do wygrania jest spotkanie z piłkarzami Wisły!
http://tprzybylski.pl/index.php?page=kon_glos Głosowanie trwa jeszcze tylko godzine, a się okazało ze spadliśmy dzisiaj z 4 na 13 miejsce![B] BARDZO PROSZĘ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Orientujecie się czy dostanę jeszcze gdzieś w Krakowie te kubki Liptona ?
http://media2.pl/g/600/13231.jpg ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Obiektywnie:
NAJLEPSZY kebab w Krakowie ? Dalej na rogu Grodzkiej i Pl. Wszystkich Świętych ? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można dostać włoską Sambucę?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
gdzie sie przenieśli sprzdawcy ksiązek z tunelu dworcowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Część przeniosła regały od strony Rakowickiej (dworca autobusowego) jak się wychodzi z tunelu Magda.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dzięki serdeczne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie ma sensu zakładać tematu więc się dostosuje,
Mam pytanie, pomożecie ? Wystarczy otworzyc bo liczą się wyświetlenia, a jeśli ktoś ma konto proszę o głosy pozytywne. http://www.youtube.com/watch?v=hUwN7...feature=colike |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jak otworzyć załącznik z rozszerzeniem .p7s w Outlooku? Dostałem taki plik i przez Gmail się nie da z tym nic zrobić, Windows też nie pomaga, znalazłem informację że tylko przez Outlooka i Thunderbirda to się da zrobić.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Gdzie kupię Głowicę do Rometa 205
![]() ![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
www.kinomaniak.tv
bez rejestracji musisz zrobić przerwę w oglądaniu po 70min chyba na jakieś 30min. jak sie zarejestrujesz to masz bez limitu. polecam strone |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy wie ktoś jak to jest z wykładowcami głośno opowiadającymi się za swoją ulubioną partią polityczną? Niemalże nawołującymi do krzewienia idei owej partii, etc.. Czy to jest dozwolone?
Pytam szczerze, bo nie wiem, a ostatnio mam styczność z paroma wykładowcami, których politykierstwo mnie mocno w....ia. Zwłaszcza na zajęciach, które do politykierstwa nie skłaniają... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co zrobisz? Donos do dziekana napiszesz? Na koniec semestru wypełnij ankietę że Ci się to nie podoba i po sprawie. a jeżeli faktycznie jest taki zapatrzony w daną partię to podyskutuj z nim na zajęciach.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To żeś mu doradził. Takie osoby najczęściej mają problemy ze zrozumieniem odmiennych poglądów. Jak już z kimś gadać to lepiej z dziekanem oczywiście poufnie, bo on nie ma wpływu na ocenę końcową, pod warunkiem że dziekan jest jakąś obiektywną osobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jak ktoś się zna coś na jubilerstwie to prosiłbym o odczytanie co to znaczy
![]() http://i43.tinypic.com/10zd73p.jpg ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzień dobry panie dziekanie czy może pan zwrócić uwagę prowadzącemu aby nie pitolił o polityce? To od tego są ankiety anonimowe aby zwrócić uwagę na pewne rzeczy. a jeżeli takich komentarzy będzie więcej to dziekan sam wyciągnie wnioski. PS. dziekan nigdy nie będzie obiektywny bo nie będzie srał pod siebie! za rok dwa wybory i co wtedy? ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
A co do ankiet to nie na każdej uczelni i nie na każdym kierunku są wypełniane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
potrzebuję pomocy w zakresie mechaniki teoretycznej (dokladniej redukcja przestrzennego ukł sił). znajdzie się ktoś kto byłby w stanie mi pomóc ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam 2 mg/s pobierania i 0,25 mb/s neta. Więc Drhtv powinien mi śmigać, aż miło tymczasem tnie jak diabli. Macie jakiś pomysł?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ja mam 20 mbit i tak czy owak mi tnie, po prostu za dużo użytkowników, polecam limitowane strony z ograniczonym dostępem np. tomciotv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na czym polega ograniczony dostęp przykładowo tego tomciotv?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pewnie jest opłata za dostęp do tego burżuazyjno-snobistycznego portalu
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na tomcio aktywuja konto dopiero po weryfikacji jak szybkie masz łącze, takze ludzie z beznadziejnym internetem nie zamulaja transmisji innym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
jeszcze mnie nie powaliło żeby za to płacić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Używa ktoś Red Bull Mobile na kartę?
http://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/ I jak to jest z internetem w tej ofercie- naprawdę jest darmowy? ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie bądź okolicach znajdę sklep Lonsdale, Everlast? po za butikami w galeriach. Chyba na floriańskiej jest prawda?
![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|