|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A co robił Czarek Wilk?
Skąd wiesz, że nie o.......ił ich na boisku? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
nie mówmy ogólnie . Pamiętajmy że jeden obcokrajowiec oddał więcej walki od naszego "nowego" kapitana.
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A po meczu, "Zabrakło koncentracji..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Aż strach pomyślec, co by się działo w tym temacie, gdyby Kaziu Moskal wybrał na kapitana Jaliensa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że Tomek Jirsak byłby dobrym kapitanem. Co jak co, ale to jak na razie weteren w Wiśle i do tego jest w klubie uznawany za Polaka (np. w gierkach). Do tego jest opanowany i dobry technicznie. Jedynym problemem może być kwestia opieprzania reszty teamu.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ktoś mu w Fifie zmienił obywatelstwo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
- dobre, dobre![]() A tak ogólnie kwestia kapitana to rzecz u nas kwestia trzeciorzędna? Może Pareiko ale on i tak tylko obronę jebie niezależnie czy ma opaskę czy nie, innych nie o.......i bo za daleko - reszta jak dla mnie podobnie 'nadaje' się na kapitana - przynajmniej z tych co aktualnie grająMają być 1, 2 transfery w zimie - ściągnijmy jakiegoś zadziora który oprócz tego że będzie potrafił grać, to będzie miał charakter do tego by mobilizować/opierdalać obcokrajowców. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy ja tylko mam takie 'szczęście', że zawsze kiedy jestem w Bonarce spotykam piłkarzy Wisły ?
Dziś padło na czwóreczkę Jovanić, Jovanović, Bunoza i.... Lamey. Pogadałem sobie chwilę z Marko, m.in o derbach. I widać, ze chłopak to przeżywa, kiedy mu powiedziałem że to był najważniejszy mecz w sezonie dla nas spuścił wzrok i obiecał mi, że wygrają na wiosnę. Pozytywny człowiek, da się z nim pogadać. Mam nadzieję, że będzie jednym z filarów nowej drużyny, bo charakter ma. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Na kapitana w ostatnich latach w Wisle podchodzilo 2 pilkarzy
Radek Kałuzny i Marcin Baszczynski ,reszta albo nie miala jaj i Wisly w sercu albo jednego i drugiego. A to co teraz jest to parodia ,Gargula takim naszym kapitanem jak ja znawcą klimatu w Dzibuti. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bywam tak rzadko, ale co wdepne to jakiegoś piłkarza zauważe. Oni chyba już tak mają.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
ja mam takie pytanie - Bunoza mieszka w Bonarce?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Uuuu, panie, science fiction to na wikipasy. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dokładnie takie samo pytanie mi się nasuwa. Co ktoś napisze, że spotkał jakiegoś kopacza w Bonarce to zawsze się wśród nich znajdzie Bunoza
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W piątkową noc człowiek może się rozmarzyć
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Juz kiedys na to pytanie odpowiadali. Mieszkaja blisko, a ze sami sobie nie gotuja zbyt czesto, to chodza do Bonarki na jedzenie i zakupy.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
czy ktos z was choc raz byl w szatni albo wie z 1-szej reki jak pilkarze sie w szatni zachowuja? Na boisku tez nie do konca wszystko widzi, nawet jak sie jest na stadionie.Kaluzny mial Wisle w sercu? dobre sobie... Fakt uwielbialem tego gracza - za jego czasow jak ktos naszego odwazyl sie kapnac to jak Tata oddal to przez pol rundy nikt nie kopal; biegal, walczyl, i strzelal kapitalne bramki. Ale mimo wszystko momentu jak odchodzil z Wisly nie zapomne - ostatnia runde przed odejsciem do Energie kompletnie odpuscil. Czerwiec, Kulawik, Moskal, Glowa, Sobol, Zuraw, Brozki, Mauro, Szymek plus Ci ktorych wymieniles byli albo nadawali sie na kapitana. Wszyscy mieli Wisle w sercu i charakter by byc kapitanem. Gargula? Nie mowie ze to idealny kandydat, ale jesli chodzi o jego przywiazanie do Wisly, to sugeruje ogladniecie ostatniej wycieczki do szkoly i odpowiedz o jego ulubiony kolor, jak rowniez jego wielka chec przejscia do Wisly. Charakter? Kazdy pamieta odpuszczony mecz z Podbeskdziem w pucharze... ale w wielu ostatnio zapieprzal jak milo. Byl Kapitanem w Belchatowie i skutkalo to dobrymi wynikami i amosfera w druyznie. Ale nie ku** wiely znawcy i narzekacze - jak sie jest na meczu i zacznie stadion spiewac Moskal Kazmierz nie rusz Kazika bo zginiesz to kazdy spiewa, ale jak sie jest anonimowo na forum to wiekszosc narzeka - dajcie mu i innym szanse. Mozna narzekac bylo na takiego Lameya zanim przyszedl bo gosc gowno zrobil a nie gral w pilke... ale wyluzujcie z Polakami. Ja mam jakies przeczucie ze tym razem Kazek zaskoczy, jak i Gargula ktory powoli, ale wraca do formy, a opaska mozna mu dodac pewnosci siebie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ktoś wie kiedy Maor będzie tak mniej więcej gotowy do gry ?
I co mu tak na prawdę się stało ?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie zgadzam się. Głowacki, Żurawski i Cleber to również byli odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Zobaczymy jak się spisze Garguła, ale jak na razie wszystko przemawia na jego niekorzyść.
![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a kuurwa o Głowackim to już zapomonimacie ? Czego mu niby brakowało ? Dla mnie lepszy kapitan był z niego niż z Baszcza
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fialo : 19.11.2011 o godz. 11:19.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Odnośnie nauki języka obcego. Fragment wywiadu z Mateuszem Klichem.
Artur Wichniarek kiedyś powiedział, że Polak bez perfekcyjnej znajomości języka niemieckiego musi w Bundeslidze zginąć. Zgadza się. Czytałem wywiad z Robertem Lewandowskim, który tłumaczył, że się przebił na dobre do Borussii dopiero kiedy zaczął się w miejscowym języku porozumiewać bez przeszkód. Także wniosek prosty: Chcesz coś osiągnąć w poważnej piłce - ucz się języka obcego
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 19.11.2011 o godz. 12:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mam nadzieję, że ironizujesz. Garguła to boiskowa ....a i ma wynik w poważaniu, wiec w kolejce do opaski powinien mieć ostatnie miejsce. Problem w tym, że brak też innych poważnych kandydatur. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|