|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam na oku Sony Ericsson W995. Polecacie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Klasyczny, muzyczny telefon, Nokia (xpress music) lub też inny z dobrą jakością mp3 i rozmów. Jaki polecacie?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kupiłem nie dawano iPhona 3G i jestem ciekaw co kryje ten telefon i jakie może może mieć praktyczne aplikacje oraz jak omijać zabezpieczenia. Ktoś się orientuje w temacie tego telefonu?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Który z telefonów byście polecili:
Nokia C3-01 Sony-Ericsson Hazel Samsung S5330 Wave 2 Pro Samsung S5570 Galaxy Mini Szukam telefonu głównie do rozmawiania i sms. Jako, ze szukam telefonu z wifi, to przeglądanie internetu też powinno być w miarę prosto. + jakiś aparat dobry i wytrzymała bateria. Ktos mial do czynienia z którymś z wymienionych telefonów? |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nokia C3-01 solidny telefon moi starzy mają ten model i nie ma co narzekać , zadowoleni są , androidów nie bierz.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nokia tez odpada mają słaby system, jedynie ten Samsung S5330 Wave 2 Pro ujdzie , ja osobiscie bym ci polecil samsung galaxy ace badz HTC wildfire S (od wczoraj sam jestem jego posiadaczem) i musze powiedziec ze jest naprawde dobry wi-fi dziala bez problemow rozmowy bez zadnych szumow i zakłuceń , no i dobra wersja androida.
Ogólnie warto brać telefony z dopiskiem S w nazwie. ![]() ![]() "Wiemy też, że można robić coś znacznie gorszego od biernego trwania w niemyśleniu. Tym czymś jest pustosłowie." ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
[QUOTE=Teqcontroller;1184832 androidów nie bierz.[/QUOTE]
Bez napinki, ale mozesz wytlumaczyc co Toba kierowalo do napisania tego ? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Zainteresowany jestem opiniami na temat HTC Wildfire S. Z tego co czytałem to jest wolny i się tnie. A jak jest naprawdę? Ile bateria trzyma? Warto go brać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tylko że android strasznie bierze z baterii , zdjęcia się czasem psują po zrobieniu , nie wspomnę o muzie co na 5 sec idzie inny utwór a potem wraca do tego co leciał wcześniej. To już mój drugi android i nie wiem albo mam pecha albo coś jest nie tak. Na internet nie ma co narzekać , WiFi jest szybkie i przeglądnie stron jest super , no ale te dwie wady mnie zrażają , może to wina systemu mam 2.1...
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
To zaktualizuj sobie system jeśli masz taką możliwość, bo ja obecnie działam na HTC Desire Z na Androidzie 2.3 i wszystko działa wręcz perfekcyjnie...nie znalazłem dotychczas ani jednej rzeczy w systemie, do której mógłbym się przyczepić
![]() ![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Posiada ktoś Nokię c3 lub nokię e71
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 10.11.2011 o godz. 17:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś fajnego smartfona. Lepiej, żeby miał Androida. Dobre WiFi, GPS. Chciałbym się zmieścić w okolicy 450-550 zł. Myślałem o SE Xperia X8, ale jego wyświetlacz jest trochę mały(chyba, że przy takiej kwocie nie znajdę nic większego. Macie jakieś pomysły. Jakiś Samsung?
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 16.11.2011 o godz. 18:19.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Samsung Galaxy Ace może?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
http://android.com.pl/artykuly/artyk...martfonow.html http://android.com.pl/artykuly/artyk...now-cz-ii.html Powód: literówka w linkach
Ostatnio edytowane przez kris_ : 17.11.2011 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kris_s Tpodane przez Ciebie strony mój antywirus, odczytał jako zagrożone wirusami.
A co sądzicie o tym, ma go ktoś? samsung galaxy i5700 ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
podbijam (pierdyliald znaków)
![]()
PPP
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś zna dobrze Androida od podszewki?
Np. pytania czysto techniczne: 1. Co się dzieje z instalkami które ściągnę z android marketu i zainstaluje - kasują się czy leżą gdzieś i zajmują miejsce? 2. Poinstalowałem kilka programów / gier - ale jak przeglądam pliki to na karcie SD w żadnym miejscu ich nie ma ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może dlaczego w samsungu monte internet cały czas chce mi ustawić przez WiFi a nie normalnie z orange? Zresetowałem ustawienia internetowe i było ok do czasu aż dodałem punkt dostępu WiFi- od tej pory znów ustawiam że chce korzystać ze zwykłego internetu, a on mnie poprawia na WiFi. Próbowałem chyba wszystkiego.
Drugie pytanie to czy w monte jest możliwość zapamiętania że ZAWSZE smsy w T9 chce pisać w języku polskim.. uciążliwe jest ciągłe zmienianie języka bo przy każdym kolejnym smsie ustawia mi angielski.. Z góry dzięki! ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Użytkuję go od jakiegoś miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Wyświetlacz jak dla mnie perfekcyjny, bardzo szybki, dużo pamięci..w zasadzie nieograniczone możliwości. Jeśli chodzi o Qwerty to już zależy od Ciebie...mnie pasuje idealnie (nie lubię pisać na klawiaturze ekranowej), "slide" początkowo wydaje się być niezbyt stabilny, ale okazuje się, że sprawdza się bardzo dobrze (nie rozsuwa się przypadkowo np. w kieszeni). Jedynym mankamentem oczywiście jest bateria, która w moim przypadku wystarcza: 1 dzień jak więcej gram i siedzę w sieci; 2 dni, kiedy tylko trochę rozmawiam i trochę siedzę w sieci; ok. 3 dni, gdy tylko trochę rozmawiam, ale nie korzystam z internetu i gier. Pierwszy raz mam HTC i muszę przyznać, że jest zrobiony idealnie...nic się nie rusza, nie odstaje, czuć że jest stabilny i "twardy". Generalnie polecam..ja obecnie nie chciałbym go zamienić na inny telefon.
Pozdrawiam. P.S. Jeśli zdecydowałbyś się na zakup to odezwij się na PW to dam Ci wskazówkę (jeśli nie miałeś wcześniej telefonu ładowanego kablem USB) odnośnie ładowania telefonu ![]() ![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Żeby wyświetliły Ci się pliki na karcie SD z zainstalowanych programów/gier to musisz posiadać prawa ROOT (superadministratora) i zainstalować np. ROOT Explorer. Ze względów bezpieczeństwa jest to funkcja domyślnie zablokowana (ale za pomocą odpowiedniego programu i softu możesz zyskać prawa ROOT'a i masz całą władzę nad telefonem - jest to raczej przeznaczone dla zaawansowanych użytkowników). A jeżeli chcesz po prostu przeglądnąć listę zainstalowanych programów/gier w telefonie i np. je usunąć to wejdź Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzaj aplikacjami czy coś takiego (piszę z pamięci ). Albo zainstalować z Marketu program Uninstaller i wszystko jest elegancko wyświetlone.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzięki wielkie !!
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Używa ktoś Red Bull Mobile na kartę?
http://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/ I jak to jest z internetem w tej ofercie- naprawdę jest darmowy? ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Posiada z was ktoś Nokię 6500 slide ? Warto to brać czy raczej z daleka?są jakieś zawiechy ? mam okazję kupić za dobrą cenę.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 20.11.2011 o godz. 14:20.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
odswieżam temat :
konczy mi sie umowa w erze i oferują nową. umowa nowa ciekaw ale nie znam sie na telefonach/smartfonach. co poleciacie etc? np. samsung galaxy s plus ktos posiada? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Co powiecie o Blackberry jakimkolwiek? Bo nie miałem do tej pory jedynie komórki z ich systemem, i chciałbym jakieś opinie usłyszeć? Szybko działa? Zawiesza się? Nawet nie chodzi mi o konkretny model, bo się w nich nie orientuje tylko ogólnie. Bo Android strasznie mnie denerwuje już... ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
po za tym w Erze tego galaxy s plus daja mi za zeta, a w playu o wiele wiecej. no i ogolnie era mi daje lepsza umowę niz play bo akurat dzwonił chłop z playa ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
S PLU jeden z lepszych smartów na rynku posiadam od miesiąca godny polecenia , brak tylko lampy w aparacie po za tym , Samsung Note kozak z rysikiem jedyny minus wielkość zbliżona do tabliczki czekolady .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś wie czy w ogóle da sie zablokować internet z sieci, tak żeby, podczas braku dostępu do wifi. Chodzi mi o telef Sony Ericson W 995
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|