|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Pereiko dziś musi się czuć lekko zdołowany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ktoś widział jak Pareiko bronił? Bramki po błędach czy po prostu obrona Estonii za słaba?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A za co dostał żóltą kartkę? Kłótnia z sędzią, bo to coś z tym karnym było związane?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najpierw grali w 10tke, potem grali w 9tke wiec sam Pareiko nic nie mogł zdziałac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
@up, średnia 8,6? Co on robi na bramce, powinien kombinować statki kosmiczne dla NASA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Mina Lameya mówi mi jedno: "W końcu udało mi się doprowadzić do upadku Maaskanta". |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nie chciałbym szerzyć propagandy ale może Sergiei chciał tego żółtka żeby ewentualnie wrócić do klubu szybciej. Ps spójrzcie na minute gry w której to dostał kartke.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...gu_w_czwartek/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
||
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Uśmiałem sie po pachy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak ja czytam ze my z Brudem (chlopak ktory ma 22 lat, zadnego doswiadczenie w doroslym futbolu, caly czas sie kisi w ME) Burliga czy co teraz pisza o tym chlopaku z pierwszej ligi Swierczoku mamy cos zdobywac to smiac mi sie chce
w 1 lidze wielu takich swietnych snajperow bylo, np.Chrapek, Nwagou (wyjechal do Cotbbus i kisi sie na trybunach) jestem za wychowankiem, ale niech bedzie bardzo dobry ale nie bo Legia ma to my tez musimy miec byl juz taki Kowalski, teraz nie wiem dlaczego Brud czy Burliga ma nas zbawic ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czy kumple Roberta M., Lamey i Jaliens będą grali u Kazka ;].
![]()
Wszystko o Wiśle w jednym miejscu: http://www.sport-informer.pl/topic/p...a_wisla_krakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie.
Kazek sam za nich wyjdzie na boisko |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
I wszystkim wyszłoby to na dobre ...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nagonka na Jaliensa zrobiła się aż taka wielka, że ten człowiek zbiera za błędy nie tylko swoje ale całej defensywy. Może dlatego że oczekiwania w stosunku do niego były naprawdę sporę.
Rozumiem Osman Chavez to sympatyczny facet ale to co On gra w tej rundzie to przebija Jaliensa na łeb i na szyję. Sam fakt że dostał już dwie zmiany jako stoper w meczach ligowych mocno pokazuję co on prezentował. Zawali gola w Nikozji na 3:1, zawalił gola w derbach, z Duńczykami napastnik z głową w szyj robił z nim co chciał. Naprawdę dużo tego. Dodam do tego że u nas wyprowadzania piłki spoczywa tylko i wyłączenie na Jaliensie, Chavez kompletnie się w to nie angażuję podaję do Jaliensa i niech on się martwi co zrobić. Zresztą ja już pisałem, że jedyną osobą z którą można wiązać przyszłosc w tej formacji jest Marko. Powód: em
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.11.2011 o godz. 21:30.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W dzisiejszym meczu reprezentacji u21 wystąpił Filip Kurto. Wiślak nie zaprezentował się jednak zbyt dobrze, zresztą podobnie jak reszta Polaków. Nasi młodzicy przegrali w meczu eliminacji Euro 2013 z rówieśnikami z Mołdawii 0-1. Filip przy bramce popełnił spory błąd. Poza tym nie miał raczej zbyt dużo pracy, chociaż przypominam sobie jedną jego interwencję po groźnym strzale z początku meczu. Ten mecz niestety chyba potwierdza, że Kurto musi jeszcze trochę popracować, by zastąpić Pareikę w bramce.
Skrót meczu: http://www.filesonic.pl/file/3610288..._dawidex44.avi |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czemu nie zauważacie, że Chavez lub Wilk muszą pracować za siebie i asekurować dodatkowo Jaliensa? Padają oczywiście bramki po fatalnych wybiciach/podaniach Osmana i Czarka, ale nie są tak częste jak gra na alibi Kew. Niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kaziu zagrał by ambitniej niz Lamey ,Jaliens i Diaz razem wzieci. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member