The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2011, 15:58
Diaz lepiej operuje piłką od Wilka, jest równie waleczny i nogi nie odstawia. Jasne, że na lewej obronie gra jak kaleka, ale na DP to jest całkiem inna historia. Na poziom ligowy w zupełności wystarczy. Strata Wilka to jest akurat najmniejszy problem.
..
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.11.2011, 16:37
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
napisałem, że jeśli może
więc nie cwaniakuj

Niech zagra Brud w takim razie.
Wyluzuj stary krzywda Ci sie nie dzieje :]

A co do Diaza to na pewno lepiej od Wilka nie wygladal by w srodku pola ...
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.11.2011, 19:59
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Czy na ławce usiądzie Kew Jaliens, może Andraż Kirm ?
U nas to piłkarze zwalniają trenerów, w normalnych klubach jest na odwrót...

Dlatego tez Moskal nie może nic, a już na pewno - nie podpadać naszym gwiazdom. Jego pozycja w klubie jest żadna, więc nie może się specjalnie wychylać. Dwie kompromitujące porażki i już go nie ma.
Dajcie spokój mrzonkom o tym, że Moskal postawi kogokolwiek do pionu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.11.2011, 20:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
U nas to piłkarze zwalniają trenerów, w normalnych klubach jest na odwrót...

Dlatego tez Moskal nie może nic, a już na pewno - nie podpadać naszym gwiazdom. Jego pozycja w klubie jest żadna, więc nie może się specjalnie wychylać. Dwie kompromitujące porażki i już go nie ma.
a tam nawet jak by wszystko przegral to go teraz nie wyrzucą po końcu rundy i tak przyjdzie trener nowy co by Moskal nie zrobił więc myślę,że nie da pograć tym co sie opierdalają
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Stary 14.11.2011, 23:00
http://.....pl/news/show/7631_gornik__motywacja_

Niech Kazdy kto wybiera sie na ten mecz na sektor C wezmie sobie to do serca pokazmy jednosc !
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.11.2011, 23:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To oczywiście tylko moje przewidywania(na biurku świeci mi się czarodziejska kula
Moskal ma 2 możliwości - albo postawić na aktualnie najlepszych, choć lepiej by było napisać - najmniej chujowych, czyli generalnie wariant Maaskantowy i wtedy ma mimo wszystko szanse na jakiś wynik.

Albo zrobi rewolucje tak w ustawieniu jak w taktyce i wykonawcach(postawi na Polaków jak lud chce) i polegnie szybciej niż nam się to wydaje.
Jak dla mnie on musi mieć dziś straszne dylematy a najgorsze jest to że realnie nie ma praktycznie żadnego pola manewru
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.11.2011, 23:45
dlatego wyjdziemy tak jak wychodziliśmy ostatnio
Co On może nagle zmienić ? Chyba tylko w końcu ustawi ich jak trzeba przy defensywnych wolnych, no ale techniki u niektórych w pare dni ni chuja nie nauczy nawet Mourinho.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.11.2011, 23:52
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
http://.....pl/news/show/7631_gornik__motywacja_

Niech Kazdy kto wybiera sie na ten mecz na sektor C wezmie sobie to do serca pokazmy jednosc !
NA ostatnie 20 min. wychodzimy- trochę dziwne, myślałam, ze raczej urwiemy coś z pierwszej połówki (lub całe pierwsze 45min).
No, ale zobaczymy jak to będzie. Strojenie fochów to nie moja działka.
A kto wie, być moze naszym kopaczom własnie wtedy będzie potrzebny doping, a tu ni "chu chu"...
Szkoda, że wypada to wszystko akurat na Górnik, bo zabawa powinna być jak na Ruchu (czyli dobra, jak na nasze ostatnie poczynania).
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Kubi
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.11.2011, 00:14
zawsze coś komuś nie bedzie pasować?
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!

Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.11.2011, 07:59
70 miunta i sie autujemy...hmmm
Decyzje "góry" trzeba szanowac choc mi sie srednio podoba.
Co do jednego watpliwosci nie ma trzeba dac jasno pilkarzom do zrozumienia ze WISŁA to jest COŚ za co sie walczy i "umiera" na boisku.
Wybrano takie a nie inne rozwiązanie
Gdyby to byl mecz z podbeskidziem ok, ale Gornik mecz na styku jak sadze byc moze przydalaby sie presja z trybun na boisko wlasnie tak w koncowce meczu jak to bylo z Jaga.
Do tego spory zastep Gornikow w sektorze gosci, od 70 minuty beda mieli pole do popisu...
Ale nic w jednosci sila czy sie podoba czy nie
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.11.2011, 10:14
Już Wisła mnóstwo punktów zgubiła i teraz jak straci to już może pożegnać się o MP. Slask ma 7 pkt przewagi i mecz u siebie. Jeśli przegramy z nimi to koniec. Trzeba teraz wygrywac - chociaz watpie, bysmy ugrali coś we Wroclawiu...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.11.2011, 10:15
ale wiocha z tym wychodzeniem
ja się do tego nie przyłączam i na pewno nie przyjdę
powodzenia skwk...

skeba napisał(a):Wyświetl post
Już Wisła mnóstwo punktów zgubiła i teraz jak straci to już może pożegnać się o MP. Slask ma 7 pkt przewagi i mecz u siebie. Jeśli przegramy z nimi to koniec. Trzeba teraz wygrywac - chociaz watpie, bysmy ugrali coś we Wroclawiu...
Śląsk nic specjalnego nie gra...
Ja to widzę tak, że wróci Melikson i Mały i wygramy tam, wbrew pozorom z lepszymi nam się dobrze gra, mam w pamięci 1-3 we Wrocławiu za Skorży.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 15.11.2011, 11:05
powodzenia skwk...

chwalisz się czy żalisz ?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 15.11.2011 o godz. 11:27.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.11.2011, 11:20
powodzenia skwk...
Wiocha, to tacy "kibice" jak ty. Skoro jesteśmy częścią większej zbiorowości, to należy mówić jednym głosem i mieć liderów, których decyzje należy respektować. Ja wiem, że ostatnimi czasy gówniarzom się w dupach poprzestawiało i każdy jest najważniejszy, każdy wie wszystko najlepiej i każdy chce decydować o czymś, bo ma 5000 postów na tym forum, ale w takiej chwili powinieneś zamknąć buźkę i robić to, co jest od ciebie wymagane przez "osoby decyzyjne". Chcesz bezideowego kibicowania, to zacznij jeździć na Małysza, skoro kibicowanie za którym idzie coś więcej niż wpierdalanie kiełbasy cię przerasta.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 15.11.2011, 11:21
Jaki wariant by Kaziu nie wybrał na kogo by nie postawił trzeba być z nim ma trudne zadanie
BTW : Maaskant udzielił po odejsciu z Wisły jakiegos wywiadu czy poprostu się zawinął i sluch po nim zaginął ?
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.11.2011, 11:26
Słusznie (panie) Dudi. To jest chyba jedyna forma, która dotrze do piłkarzy, bo krzyczeć sobie możemy-połowa nie zrozumie, a wyjście calego dopingującego sektora bedzie dość wymowne.Ważne żeby do tej 70 minuty dać z siebie wszystko.Osobiście zmotywowałbym Kazimierza głosnym "Moskal Kazimierz nie rusz Kazika..." i jak to śpiewa mój kumpel z Chorzowa- "Górnik Zabrze-gówno w wiadrze"
Odpowiedz cytując
Kubi
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.11.2011, 12:48
powodzenia skwk...
nikt za Tobą płakać nie będzie. Co więcej, ciesze sie, że nie zaszczycisz nas swoją obesnością. Zostań na swojej 'wiosce'.
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.11.2011, 13:14
Dla mnie akurat taka forma protestu przeciwko rezultatowi derby i przeciwko postawie pilkarzy jest mało przekonująca (delikatnie mówiąc). Skoro jednak SKWK chce tak to pokazać, ich prawo.
Ciekaw jestem czy piłkarze (nie-Polacy) zrozumieją o co chodzi i czy w ogóle jakos to na nich wpłynie.
Nie rozumiem tylko po o tym pisać w temacie meczowym, zamiast w temacie kibicowskim.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Stary 15.11.2011, 17:09
KUR*A !! Jak nie chcecie wychodzic to droga wolna na sektor G na pewno beda tam dla Was miejsca!
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.11.2011, 17:48
Co do decyzji SKWK o wyjsciu w 70 minucie...
Bedzie taka sama porażka jak w meczu z Lechem,Wy zaczniecie wychodzic a reszta stadionu nie bedzie miala pojecia o co biega, zacznie gwizdzec i napierdalac na Was.

Niech te osoby co to postanowily poinformują CAŁY STADION przed i w przerwie meczu,żeby znowu nie było kompromitacji.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 15.11.2011, 18:04
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Bedzie taka sama porażka jak w meczu z Lechem,Wy zaczniecie wychodzic a reszta stadionu nie bedzie miala pojecia o co biega, zacznie gwizdzec i napierdalac na Was.

Niech te osoby co to postanowily poinformują CAŁY STADION przed i w przerwie meczu,żeby znowu nie było kompromitacji.
Nie będzie, bo teraz po prostu wyjdziemy sobie ze stadionu i na przykład ja pójdę do domu. I tyle. Niech sobie E dopinguje.

Chyba nie będziemy już wracać na trybunę?
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.11.2011, 18:10
El'kabat napisał(a):Wyświetl post

no to TY skoro siedzissz na innym sektorze, tak wnioskuje po tym co napisaleś, powiedz innym dlaczego kibice wychodzą.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.11.2011, 19:35
Kaziu Moskal odczuje z pewnością poparcie w swoim pierwszym meczu w roli trenera.
A może on tez weźmie udział w proteście i wyjdzie w 70 minucie?

ps.
Może jednak nie dyskutujmy o tym w temacie meczowym?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.11.2011, 19:40
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Kaziu Moskal odczuje z pewnością poparcie w swoim pierwszym meczu w roli trenera.
A może on tez weźmie udział w proteście i wyjdzie w 70 minucie?

ps.
Może jednak nie dyskutujmy o tym w temacie meczowym?
Myślę, że przed 70 minutą to poparcie Kaziu odczuje i to nie raz.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 16.11.2011, 21:44
Słuchajcie mam takie pytanie wybiegające troche poza mecz z Gónikiem mianowicie odnośnie wyjazdu na Śląsk, jest wogóle organizowany? może jestem niedoinformowany ale nigdzie nie moge znalezc info na ten temat a chetnie bym sie wybral.....
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 16.11.2011, 21:47
RYBA napisał(a):Wyświetl post
Słuchajcie mam takie pytanie wybiegające troche poza mecz z Gónikiem mianowicie odnośnie wyjazdu na Śląsk, jest wogóle organizowany? może jestem niedoinformowany ale nigdzie nie moge znalezc info na ten temat a chetnie bym sie wybral.....
Z konta FB:

'' Jak będziemy znali szczegóły dotyczące zapisów do Wrocławia i Danii podamy informację... Bądźcie cierpliwi''

Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 16.11.2011, 21:54
Bardzo dziękuję
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.11.2011, 21:57
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Wiocha, to tacy "kibice" jak ty. Skoro jesteśmy częścią większej zbiorowości, to należy mówić jednym głosem i mieć liderów
Ja również uważam, że to wiocha - wysłałem w tej sprawie list do SKWK za pomocą poczty elektronicznej.

Rozumiem, że ci liderzy mają po 17 lat, czyli połowę z tego co ja, skoro podejmują takie dziecinne decyzje?

Oto moje uwagi

Po pierwsze: piłkarze nie zrozumieją tego protestu, pewnie nawet będą go mieć w dupie, co ich obchodzi, że parę osób wyszło z trybuny? Nasza strata, nie zobaczymy meczu, nie podopingujemy.

Po drugie: powinno to wyglądac IMO w ten sposób, że gdy podchodzą piłkarze po meczu do G wszyscy jak jeden mąż odwracamy się tyłem, oraz prezentujemy wielki transparent z hasłem po angielsku, żeby każdy bęcwał zrozumiał. Oczywiście transparent z naszymi uwagami.

To moim zdaniem ma sens, a nie jakaś dziecinada "p..le zabieram szalik i wychodzę".
Po to kupiłem karnet, zeby na meczu dopingowac, a nie wałęsać się koło budki z hot dogami, albo kibla...
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 16.11.2011, 22:29
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Ja również uważam, że to wiocha - wysłałem w tej sprawie list do SKWK za pomocą poczty elektronicznej.

Rozumiem, że ci liderzy mają po 17 lat, czyli połowę z tego co ja, skoro podejmują takie dziecinne decyzje?

Oto moje uwagi

Po pierwsze: piłkarze nie zrozumieją tego protestu, pewnie nawet będą go mieć w dupie, co ich obchodzi, że parę osób wyszło z trybuny? Nasza strata, nie zobaczymy meczu, nie podopingujemy.

Po drugie: powinno to wyglądac IMO w ten sposób, że gdy podchodzą piłkarze po meczu do G wszyscy jak jeden mąż odwracamy się tyłem, oraz prezentujemy wielki transparent z hasłem po angielsku, żeby każdy bęcwał zrozumiał. Oczywiście transparent z naszymi uwagami.

To moim zdaniem ma sens, a nie jakaś dziecinada "p..le zabieram szalik i wychodzę".
Po to kupiłem karnet, zeby na meczu dopingowac, a nie wałęsać się koło budki z hot dogami, albo kibla...

Podoba mi się taki pomysł na protest rzeczywiście może bardziej dotrzeć.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 16.11.2011, 22:40
Nie chcę być złym prorokiem, ale znając życie powtórzy się sytuacja z meczu z Lechem że jak my zrobimy protest to nagle pikniki se przypomną że jest coś takiego jak doping i z całego protestu wyjdzie wielki **uj
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów