|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szczuke to jakbym spotkał, to bym ja chyba zabił.Nie widziałem osoby, która by tak kłamała, chyba po za Tuskiem (Ale to nie temat polityczny więc, nie bd mu wypominać jego licznych grzeszków)
Podsumowując program to Mularczyk z Solidarnej Polski na plus.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 14.11.2011 o godz. 23:56.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli już jesteśmy przy czerwonej hołocie. Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości co do zamiarów tych ludzi, miłego czytania:
http://blog.rp.pl/zychowicz/2011/11/11/187/ ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Histeria w mediach zrozumiała - słabość policji w starciu z niewielkimi grupkami gówniarzy pokazała im, że siłą się tego syfu nie utrzyma. Kiedy zaczną się poważne protesty społeczne - a że zaczną się to pewne - wiadomo kto dostanie po ryju "przy okazji". Ci od "propagandy sukcesu". I mam obawy, że wtedy nie skończy się na jednym samochodzie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos jeszcze kiedy dowiedzial sie ze spłonał samochod TVN24 nie pomyslał ,ze szkoda ze nie spłonęła cała siedziba?
Tez mysle ze takimi walkami i manifestacją nalezy powoli krok po kroku pokazywac ilu jest prawdziwych Polakow ,i jaka jest siła narodu.A te sprzedajne k*u*r*w y z TVN i GW niech maja strach w oczach,ze na ulicy ktos moze ich pogłaskać po nosie.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.11.2011 o godz. 00:12.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Babiarz ma jaja jednak, cicha woda brzegi rwie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ale ta baba jest pokur*iona co za idiotka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Chciałem podziękowac wszystkim osobom, które w tym dniu postanowiły wybrac się do Warszawy na Marsz Niepodległości. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak bardzo fajnie, że będzie nas aż tylu - organizatorzy podają liczbę 20 000 uczestników i taką należy przyjąc za liczbę oficjalną. Choc mogło byc więcej bo gdy idąc na przodzie pochodu wchodziliśmy pod górkę to patrząc z jej szczytu nie widziałem końca naszego pochodu, wszędzie niekończący się las biało-czerwonych flag, niekończący się tłum ludzi, który ginął aż za horyzontem na chyba kilkukilometrowym odcinku.. Powiem szczerze - byłem oszołomiony tym co zobaczyłem i w najśmielszych marzeniach nie spodziewałem się, że będzie nas aż tylu. Idące obok siebie ekipy Lecha Poznań, Legii, pomiędzy nimi osoby w czapkach Lechia i Wisła, przecież to była masakra jakaś, wręcz nie do uwierzenia jak się na to patrzyło!! Żadnych przejawów agresji między zwaśnionymi ekipami, osoby z Warszawy rozmawiające z tymi z Poznania, częstujące się nawzajem papierosami czy żartujące z pedalstwa, które zebrało się tam za kordonami policji. Czegoś takiego to nie oszukujmy się nie było w Polsce chyba jeszcze nigdy. Nawet pamiętna msza św na stadionie Ruchu Chorzów, na której miałem okazję byc po śmierci JP2 nie wywołała takiej jedności. Najprawdziwszą prawdą jest fakt, że Polacy to dziwny Naród, między sobą zwalczac się będą w czasie pokoju ale gdy zajrzy im w oczy wspólny wróg staną jak jeden mąż, w jednym szeregu przeciw niemu. I to właśnie się stało. Staliśmy tam razem w 20 000 a za rok będzie nas nawet 50 000 lub więcej, każdy z nas kto był, kto widział to wszystko niech opowiada innym, zajawiajmy się już dziś bo zostało nam niewiele ponad 360 dni do III Marszu Niepodległości. Każdy niech za punkt honoru postawi sobie zabranie przynajmniej jednej osoby, której w tym roku z nami nie było.
Panie Tusk, panie i panowie POsłowie i palikotowie, telewizjo polsko-języczna TVN i antypolska gadzinówko zwana Gazetą Wyborczą wy wiecie, że zebraliśmy się tam aby pokazac dumę z bycia Polakami w tym szczególnym dniu ale także sprzeciw do was, sprzeciw do jadu, którym zatruwacie nam głowy sącząc swoje kłamstwa. Wasz czas nadchodzi i stąd wasza nienawiśc bo zdajecie sobie z tego sprawę... W Warszawie na Marszu Niepodległości widziałem ludzi świadomych, dumnych i silnych tym co najważniejsze. Lawina ruszyła i zmiecie was i cały Salon bo prawda zawsze zwycięży a waszymi czynami kieruje fałsz i obłuda. Nas z UK w sumie kilkadziesiąt osób, w przyszłym roku rozważamy wynajęcie samolotu czarterowego bo jak sądzę wyszłoby nas to taniej ![]() Na Pl Konstytucji podeszła do mnie kobieta w wieku mojej babci może z 70 letnia, drobna, z włosami spiętymi w kucyk, powiedziała ni stąd ni zowąd, żebyśmy się nie poddawali. Ona pamięta jak ich bili w stanie wojennym. Wyglądało to identycznie. Aresztowania, pałowanie, armatki wodne (wtedy wjeżdżali czołgami). Jeden jej syn leżał w szpitalu pobity przez milicjanta, drugi odnalazł się po 2 tygodniach od aresztowania. Od tamtego czasu minęło 30 lat i widzi, że zmieniło się tylko to, że bandyci w mundurach mają już orzełka w koronie... Chwilę po tym przebiegł w okolicy oddział prewencji pałując wszystkich jak popadnie, kobiety, młodzież, ludzi starszych, każdy zasłaniał się i uciekał w popłochu. Starsza Pani z którą rozmawiałem nawet nie drgnęła. Stała przodem do nich a jej oczy mówiły wszystko. NIGDY NAS NIE ZŁAMIECIE! ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Z forum antifowców http://forum.hard-core.pl/viewtopic....6740&start=225 :
Wysłany: 12 Lis 2011, 16:50 Temat postu: Re: To co, lecimy? 11.11.11 było ciekawie do wawy jechaliśmy z katowic w dwa autokary, busa i kilka samochodów. 50km od wawy zatrzymała nasz autokar inspekcja transportu drogowego, reszta pojechała kawałek dalej i zatrzymała się w całkiem innym miejscu. było to ok godziny 10.30. cała inspekcja miała trwać do godziny. w tym czasie na postój zatrzymały się dwa autokary wisły kraków, która od razu w kominiarkach do nas wystartowała. psy których tamci nie widzieli wyskoczyły z giwerami, do starcia nie doszło. wiślaki prysnęli naszemu kierowcy w oczy, chwilę później przyjechało kilka radiowozów i kryminalni. krótko przed 12 wyruszyliśmy dalej. w mieście było gorąco, punkty kluczowe takie jak dworzec centralny obstawione przez legię. w metrze łysi nie wykazali się solidarnością, przy otwartych drzwiach patrzyli jak kilku ich kumpli dostaje baty od KILKU naszych, gdy resztę nas odpędziła od pociągu policja. w drodze policja nas eskortowała przez kilkadziesiąt km od miasta. gdy kończyliśmy postój w Piotrkowie Trybunalskim i wyjeżdzaliśmy z parkingu, minęliśmy się z autokarem w którym siedział odwrócony plecami do szyby koleś w koszulce combat 18 chwilę po tym zatrzymała nas policja, w jakieś 10 osób przetrzepali nam autokar szukając sprzętu. 5 minut i znów w drogę. pozdrawiam wszystkich uczestników tegorocznej blokady, szczególnie ekipy z Katowic, Rudy Śląskiej i Bielska-Białej! ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oby tylko nie bylo jak po 10 kwietnia. Wtedy tez wszyscy mysleli ze Polacy wreszcie zobaczyli jak media klamia i ze wreszcie sie narod przebudzil. Obysmy nie spoczeli na laurach.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To nie była Wisła, tylko Raków - pewnie pomylili przez barwy. My, byśmy ich zjedli.
![]() A tak na poważnie, to swoją drogą niezły kontrast. Spotkaliśmy później tych chłopaków z Rakowa w Warszawie. Opowiedzieli całe zdarzenie... z tym, że jak sami piszą, lewaczków policja trzymała bardzo krótko, to Raków dotarł do Warszawy z pięciogodzinnym opóźnieniem. To tak gwoli tego jak lewi terroryści strasznie są przez tę policję uciśnieni i w ogóle "policja ochrania faszystów". Edit: A kierowcę ponoć sami sobie zagazowali. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 15.11.2011 o godz. 13:23.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
FILM POKAZUJĄCY PRWADZIWE oblicze kolorowej.... i Polskiej policji
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4iSwj...layer_embedded
Ostatnio edytowane przez Błaszczu_WIŚLAK : 15.11.2011 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ten film pogrubioną czcionką z dziesięcioma wykrzyknikami !!
Dla autora ogromny szacunek. Nie często da się zobrazować tyle propagandy, kłamstw i prowokacji. Teraz każdy obywatel może zobaczyć to z czym my spotkami się od dawna - ze strony policji i ze strony mediów !! SZACUNEK DLA AUTORA!! PS. Szczuka w tym studiu nabuzowana jakby robaki miała w tyłku ![]() ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
To samo jest kilka postów wyżej.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Widział ktoś jakichś icków na manifestacji w Wawie ?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak, byli....
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
szkoda tylko,że oni nie zdają sobie sprawy czego oni uniknęli nie trafiając na ekipe, która byla umawiana pod '' Zrodelko''. to byłaby prawdziwa rzez. ok tysiac samych wariatów.
Szacunek dla Legii za przejmowanie ekip w Wawie, oraz za małą impreze w Zródełku po marszu. cracovii był autokar, podobnie jak i Hutnika |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genialny tekst na temat Marszu.
http://rebelya.pl/post/305/oburzeni-11-11-11 (choć nawiązania do PiS niepotrzebne)
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 15.11.2011 o godz. 17:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A tak z przymrózeniem oka, kto z Was się odważy iść do żródełka na piwo w barwach Wisły? Straciliście taką okazje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Myślę od 15:00 11.11 i dalej nie potrafię wykminić o co chodzi z tymi policjantami w kamizelkach? Dlaczego nie mieli mundurów? To jakieś bojówki policyjne czy co? Wolontariusze? |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Aresztowano kolesia, ktory przyjebal reporterowi. Byly pewne rozwazania - dzieki filmom na YT, czy to nie prowokator. Okazuje sie kolo byl zatrzymany swego czasu za awantury w Bydgoszczy.
Jesli okaze sie ze gosc byl np. z ekipy Legii, to wiadomo jak to rozegraja media. Kopiacy po glowie glina szybko pojdzie w odstawke. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Pytanie jest takie (może dla opozycji w Sejmie) kto zezwolił tym tajniakom na uzycie metalowych pałek teleskopowych tzw. batonów. Bo to już nie są przelewki. I jak widać gównarzeria ich ochoczo uzywała. Jesli teraz takich rzeczy się nie wyjaśni to niedługo ten skorumpowany system gdy zacznie sie już chwiać, da im w łapę pistolety z ostrą amunicją. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
A mi sie wydaje ,że ani w mediach ani na youtubie za wiele nie da sie zwojować jedyne co można to właśnie wyrażać swoje oburzenie rzucając kostką brukową czy innymi gadżetami publicznego użytku.ile juz ta walka z wiatrakami trwa a jest coraz gorzej..dyplomacja juz poszla w odstawke dawno temu.trzeba sie organizować i opatentować jakiś znak rozpoznawczy zeby jak najmniej tajniaków dostawało sie do "ekip" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=e2U6H...el_video_title
Polecam ten filmik, miałem okazję integrowac się z tymi ludźmi na before party 10/11.11 11 i są niesamowici. Ch. który przemawia jest po części Polakiem choc wychowanym w Szwecji, nauczył się przy okazji kilku wiślackich haseł, tych najważniejszych hehe. Wiślak jak się patrzy ![]() http://www.rp.pl/artykul/252714,7548...j-policji.html
Ostatnio edytowane przez Krystian14 : 15.11.2011 o godz. 18:47.
![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
film - widziałem naziola - gorąco polecam http://www.youtube.com/watch?v=pKC2yQODZU8
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro dzieci z antify mogą, to czemu nie kibice? Zapraszam do lektury.
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A na drzewach zamiast liści będą wisieć wrogowie Ojczyzny,
Czy to żydek czy komuszek wszyscy równo będą wisieć ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY !!
|
|