The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Berni
Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2011, 13:43
Mam dwa pytania:

1. Jaka w końcu była oficjalna liczba uczestników Marszu, chodzi mi o prawdziwe dane a nie takie podawane przez aj ti aje i tym podobne.

2. Do tych co byli. Końcówka marszu, dochodzimy pod Pomnik Dmowskiego i w którymś momencie poruszenie jakieś na tyle marszu zaistniało ( tył tzn. od strony ulicy którą przyszliśmy na tamto rondo ), ktoś tam z tłumu rzucił że lewaki od tyłu zaszły i jakiś swój transparent miały, potem ponoć policja ich szybko odgrodziła i takie tam. Byłem co prawda nie daleko ale w tym zamieszaniu z samochodem i w tym tłumie nie zauważyłem nic szczególnego, więc prosiłbym osoby które widziały lub mają pewne info by rozjaśniły tą sytuację.
".... i w każdej chwili czy dobrej czy złej, będę kochał Wiseł....."
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.11.2011, 13:57
A skąd możesz znać oficjalną liczbę?
Nie było biletów - w opinii obiektywnych mediów i uczestników ponad 20 tysięcy.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Berni
Member

Od: 09.2005

Stary 12.11.2011, 14:01
Kocur napisał(a):Wyświetl post
A skąd możesz znać oficjalną liczbę?
Nie było biletów - w opinii obiektywnych mediów i uczestników ponad 20 tysięcy.
Nie sprecyzowałem pytania, ale mniej więcej o takie info mi chodziło.
".... i w każdej chwili czy dobrej czy złej, będę kochał Wiseł....."
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 12.11.2011, 14:36
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=GtmT-QNL164 ci tutaj to też przebierańcy?

Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.11.2011, 14:43
Odnosnie frekwencji. Stalem w miejscu kropki (lekkie wzniesienie), marsz skrecal z miejsca gdzie B i nie byl to jego koniec, a poczatek marszu doszedl juz do pl. Na Rozdrozu (A).
Marsz co najmniej na 1,5km. Nasze pochody na Rynek nigdy tyle nie mialy. Niech każdy sam wyciagnie sobie wnioski ile osob bylo. Na zoomie mozecie zobaczyc jak szeroka jest to ulica wraz z chodnikiem.

To jest mniej wiecej to miejsce nawet:
http://www.youtube.com/watch?v=cPi6y93nuvY
Ostatnio edytowane przez orzeu : 12.11.2011 o godz. 14:57.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
jkw
Member

Od: 01.2010

Stary 12.11.2011, 14:50
Mi się najbardziej spodobały ze My jak i Cracovia byliśmy na marszu i żadnych ekscesów nie było. Widać ze Kraków w ważnej sprawie umie się zmobilizować!
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 12.11.2011, 15:05
Teza że każdy kibic Wisły jest prawicowcem jest po prostu śmieszna gdyż nie ma żadnego uzasadnienia w faktach. Po pierwsze hasło "precz z komuną" nie jest skandowane nawet przez całe C a co dopiero cały stadion. Po drugie "precz z komuną" nie oznacza "precz z lewicą". Po trzecie w Polsce nie istnieje czytelny podział na lewicę i prawicę, PiS gospodarczo jest skrajnie lewicowy. A gdyby przyjąć, że pomijamy gospodarkę, to i tak mamy jeszcze powiedzmy partie środka jak PO czy PSL. Do tego dodajmy, że w Krakowie wybory wygrał Majchrowski w części dzięki kibicom Wisły, jednym z głównych kibiców Wisły jest poseł PO Fedorowicz, a pamiętam jak moi znajomi z MW wykrzykiwali hasła "Narodowy Socjalizm". Więc darujmy sobie sformułowania, że każdy kibic Wisły jest za prawicą, bo TAK NIE JEST. Chyba, że kto nie za prawicą ten nie jest prawdziwym kibicem Wisły, ale wtedy okazałoby się, że kibiców Wisły jest góra 3-4 tys. Oczywiście to ostatnie to żart bo nie poglądy polityczne wyznaczają czy jest się kibicem czy nie. Ja np ostatnio mam w d... i lewaków i nacjonalistów, najlepiej gdyby umówili się gdzieś na łące 5 tys na 5 tys. niezależnie kto wygrałby byłby jakiś pożytek dla kraju przynajmniej, a nie zmieniliby Święta Narodowego z chuligańską hucpę.
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 12.11.2011, 15:10
"Wisełko wygraj mecz" też nie jest śpiewane przez cały mecz. Czy to oznacza, że góra pare tysięcy chce zwycięstwa Wisły?
Kto Ci wmówił że PiS jest prawicowy? To chyba tylko TVN + PO mówiły, ale też tylko po to, żeby straszyć wyborców.
"Głównych kibiców Wisły" - i już wiem, że nie ma sensu klikać "wyślij" skoro to jest Twój lider trybun.

ps
Dzięki za poprzednie odpowiedzi dot. dojazdu.
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Stary 12.11.2011, 15:22
Nic nie zrozumiałeś. Chwilę pomyśl, zanim coś napiszesz, bo inaczej faktycznie nie ma sensu abyś dawał "wyślij". Po prostu stwierdziłem, że teza, iż każdy kibic to prawicowiec jest durna i nie ma pokrycia w rzeczywistości. Gdyby nawet przyjąć, iż kto co śpiewa nie ma znaczenia, choć dla mnie ma, to naprawdę wierzysz, że choć 50 % kibiców Wisły głosuje na partie prawicowe i ma prawicowe poglądy? A co do Fedorowicza to chodziło, że jest jednym z bardziej znanych kibiców Wisły, ale to jest tylko przykład, bo takich co są z PO bądź głosowali na PO wśród kibiców Wisły znam wielu. A lidera żadnego nie mam bo nie jestem niewolnikiem czyichś poglądów, żebym karnie słuchał co mówi "lider".
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Stary 12.11.2011, 15:30
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Człowieku, założyłbym taką maskę :

http://www.partybox.pl/prod_7852_kly_wampira.html

To byś pomyślał , że jestem wampirem?

Wyjdę na miasto z miotłą , to pomyślisz , że to baba jaga?

Nie chce mi się przez jakiegoś mało bystrego kibica, robić screenów i wklejać na forum, więc sobie przeglądnij filmik jeszcze z 3-5 razy. Zwróć uwagę na ubranie tych przebierańców , na batony itp. Później poszukaj informacji jak łatwo takie odblaskowe koszulki zdobyć, oraz czy antifa przeprowadzała w przeszłości takie akcji. Skojarz fakty, myślenie nie boli.
Problem polega na tym, że jak na niemiecką Antifę ci goście zajebiście biegle na tych filmikach mówią po polsku, słowa może proste ale co zrobili z akcentem A polscy lewacy do tej pory takich akcji nie robili i zresztą nie mają takich brygad. Ja wiem, że to byli tajniacy, kamizelki odblaskowe mieli ubrać, żeby się odróżniać od pozostałych grup. Jeśli dla Ciebie to dziwne to widać, że głównie czytasz net a nigdy tych tajniaków na żywo nie spotkałeś. I jeszcze każesz komuś tu włączyć myślenie. Lepiej zejdź z allegro i youtube a wyjdź na ulicę. Poznaj świat.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Adam.M79 : 12.11.2011 o godz. 15:33.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 12.11.2011, 15:34
Adam.M79 napisał(a):Wyświetl post
Nic nie zrozumiałeś. Chwilę pomyśl, zanim coś napiszesz, bo inaczej faktycznie nie ma sensu abyś dawał "wyślij". Po prostu stwierdziłem, że teza, iż każdy kibic to prawicowiec jest durna i nie ma pokrycia w rzeczywistości. Gdyby nawet przyjąć, iż kto co śpiewa nie ma znaczenia, choć dla mnie ma, to naprawdę wierzysz, że choć 50 % kibiców Wisły głosuje na partie prawicowe i ma prawicowe poglądy? A co do Fedorowicza to chodziło, że jest jednym z bardziej znanych kibiców Wisły, ale to jest tylko przykład, bo takich co są z PO bądź głosowali na PO wśród kibiców Wisły znam wielu. A lidera żadnego nie mam bo nie jestem niewolnikiem czyichś poglądów, żebym karnie słuchał co mówi "lider".
Kibic głosujący na PO
chyba mylisz pojęcia z widzem piłki nożnej...

PS. Nie masz się czym chwalić , że znasz wielu ludzi uważających się za kibiców i głosujących na kogoś kto chce ich wytępić...
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 12.11.2011, 15:47
jakkfk napisał(a):Wyświetl post
[...]
Kto Ci wmówił że PiS jest prawicowy? To chyba tylko TVN + PO mówiły, [...]

.
I właśnie być może niechcący, przyznałeś koledze Adam.M79 rację

Np. przyjmując, że PIS jest partią lewicową, przyjmujemy, że takie poglądy mają jego zwolennicy a więc pewnie mniej więcej "pół Krakowa", w tym masa kibiców Wisły. I pozostałych krakowskich drużyn także.
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 12.11.2011, 15:51
To tak na chłodno:
Wydaje mi sie, ze mielismy do czynienia z kolejna prowokacja wlady. O dojezdzie na manifestacje niemieckich lewakow trabiono od dawna. Dlaczego nie zostali zatrzymani przed dojazdem do Wa-wy? Przeciez jechali podobniez dwoma autokarami z wiadomymi zamiarami. Nie wierze ze w Policji pracuja az tacy idioci aby nie wpadli na pomysl prewencyjnego zatrzymania i skutecznego uniemozliwienia dotarcia na miejsce (vide zatrzymywanie kibicow jadacych na mecz na Litwe czy do Rosji). I teraz, za przyzwoleniem spolecznym poprzez umiejetne naglosnienie wybranych watkow przez prorzadowe massmedia, Komorowski przebakuje o modyfikacji prawa aby moc zablokowac mozliwosc przeprowadzania demonstracji czy innych zgromadzen publicznych. A to jest powaznym naruszeniem i tak juz mocno nadwyrezonych wolnosci obywatelskich. I tu jest pies pogrzebany. Poprzez umiejetne napuszczanie na siebie goracych glow po obu stronach barykady bedziemy niedlugo swiadkami powaznego ograniczenia wolnosci obywatelskiej. Za pomoca prowokacji zrobili to juz Amerykanie (Patriot Act) i Anglicy (Terrorism Act).
Wiec teraz zastanowcie sie i popatrzcie na szerszy obraz. Bo teraz sami sobie kopiemy dolek na czesc i chwale Eurokomunistycznego Superpanstwa i calkowitej kontroli wladzy nad narodem.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.11.2011, 15:52
wislakbgc napisał(a):Wyświetl post
Kibic głosujący na PO
chyba mylisz pojęcia z widzem piłki nożnej...

PS. Nie masz się czym chwalić , że znasz wielu ludzi uważających się za kibiców i głosujących na kogoś kto chce ich wytępić...
Na pewno PO samo się wybrało
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.11.2011, 15:55
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
To tak na chłodno:
Wydaje mi sie, ze mielismy do czynienia z kolejna prowokacja wlady. O dojezdzie na manifestacje niemieckich lewakow trabiono od dawna. Dlaczego nie zostali zatrzymani przed dojazdem do Wa-wy? Przeciez jechali podobniez dwoma autokarami z wiadomymi zamiarami. Nie wierze ze w Policji pracuja az tacy idioci aby nie wpadli na pomysl prewencyjnego zatrzymania i skutecznego uniemozliwienia dotarcia na miejsce (vide zatrzymywanie kibicow jadacych na mecz na Litwe czy do Rosji). I teraz, za przyzwoleniem spolecznym poprzez umiejetne naglosnienie wybranych watkow przez prorzadowe massmedia, Komorowski przebakuje o modyfikacji prawa aby moc zablokowac mozliwosc przeprowadzania demonstracji czy innych zgromadzen publicznych. A to jest powaznym naruszeniem i tak juz mocno nadwyrezonych wolnosci obywatelskich. I tu jest pies pogrzebany. Poprzez umiejetne napuszczanie na siebie goracych glow po obu stronach barykady bedziemy niedlugo swiadkami powaznego ograniczenia wolnosci obywatelskiej. Za pomoca prowokacji zrobili to juz Amerykanie (Patriot Act) i Anglicy (Terrorism Act).
Wiec teraz zastanowcie sie i popatrzcie na szerszy obraz. Bo teraz sami sobie kopiemy dolek na czesc i chwale Eurokomunistycznego Superpanstwa i calkowitej kontroli wladzy nad narodem.
To ważne spostrzeżenie. Uważam podobnie, że jest spore prawdopodobieństwo, iż tak właśnie było i może być.
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 16:09.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Stary 12.11.2011, 16:01
yarow napisał(a):Wyświetl post
Na pewno PO samo się wybrało
Napisałem gdzieś , że się samo wybrało ?
Nie wiem o co ci chodzi człowieku , może mi wytłumaczysz ?
Odpowiedz cytując
kulfon
Junior Member

Od: 09.2011

Stary 12.11.2011, 16:01
Było zaje**biście. Dzięki, że byliście. Przy okazji pierwszego posta na forum, się przywitam: dzień dobry
Popatrz na ulicę, zobaczysz naszą siłę (...)
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.11.2011, 16:10
To ważne spostrzeżenie. Uważam podobnie, że jest spore prawdopodobieństwo, iż tak właśnie było i może być.

Kolejna bzdura z TVN

Konstytucja zezwala na wszelkie wiece i zgromadzenia. Ciekawe czy się odważą zakazać górnikom marszów z okazji Barbórki
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.11.2011, 16:13
Cytat:
To tak na chłodno:
To jest Polska i tu sie gosci z Niemiec nie zatrzymuje. Zatrzymywac to sobie mozna holote ze stadionow, zeby nie dojechali na mecz, czy na manifestacje pod Tuskobusem. Poza tym jakby ich zatrzymali to pewnie by ich musieli puscic bo przeciez jechali z kijami do bejsbola pograc sobie a nie komus nimi najebac. Tak samo pozwolenie na kontmanifestacje POSLEKIGO MARSZU NIEPODLEGLOSCI to czysta prowokacja. Prowokowali co roku, w tym roku im sie udalo.
W tv mamy obraz niszczenia grup spolecznych, ludzi przez przypinanie im latek. Najpierw wymyslamy nowe slowko lub nowy synonim do slowka np kibol, moher, PiS=oszołom. A pozniej juz tylko wystarczy powiedziec, ze jak jestes za PiSem to jestes moherem, w ostatnich wyborach tez straszono ludzi tym, ze niby PiS popieraja kibole a kiboli obsmarowywano tym, ze broni ich PiS. To sa lajdackie metody, ktore tak malo ludzi jest w stanie zauwazyc na wlasne oczy. Patriotow nazwali faszystami i juz latka do Marszu przypieta, ze jest to Marsz Hitlerowcow. Od wczoraj modne jest tez aby mowic, ze na Marszu byli kibole.
I tak samo z tymi rpowokacjami. Schemat wyglada tak jak kolega wyzej napisał. Najpierw dopuszczamy do prowokacji, podsycamy nienawisc, stwarzamy jak najlepsze warunki do eskalacji zla, pozniej troche pozwalamy na dymy i na koniec bohaterska akcja, policja doprowadza do porzadku a na drugi dzien PO moze mowic o zmienianiu prawa i swiata w imie bezpieczenstwa i normalnej, spokojnej Polski. Tak było wczoraj i tak bylo po 3 maja br.
Stworzono obraz mediow obiektywnych, rzetelnych a tak na parwde przeciez Ci ludzie stoja w 99% po lewej stronie lub po stronie okupanta z partii zwanej PO. Widac to po tym kto rzadzi najwiekszymi mediami czy jacy ludzie w nich wystepuja. Show meni typu Wojewodzki, Karolak, Szyc, Wolszczak.
Miejmy nadzieje, ze kiedys wrocimy na dobra droge i Polska bedzie w rekach Polakow a nie komunistow
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.11.2011, 16:17
Napisałem gdzieś , że się samo wybrało ?
Nie wiem o co ci chodzi człowieku , może mi wytłumaczysz ?
Chętnie.

O to mi chodzi człowieku.

że PO zostało wybrane również przez kibiców Wisły. I to przez sporą część kibiców Wisły. Chyba, ze przyjmiemy, że kibic Wisły nie bierze udziału w Wyborach (albo w Krakowie należy do kibicowskiej mniejszości).

Tak. Głosowali oni na kogoś, kto che ich wytępić. Tak jak w ogóle Polacy nieracjonalnie głosowali na kogoś kto chce ograniczyć ich prawa i nałożyć większe podatki.

Moja teza jest tak samo równoprawna jak ta, że kibice Wisły nie głosują na PO.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 12.11.2011, 16:18
Jednak się myliłem. Końcówka filmu pokazuje ekipę tajniaków z poprzednich filmów.
http://www.youtube.com/watch?v=lx9IF4BnSRE
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 12.11.2011, 16:22
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Kolejna bzdura z TVN

Konstytucja zezwala na wszelkie wiece i zgromadzenia. Ciekawe czy się odważą zakazać górnikom marszów z okazji Barbórki
A zdajesz sobie sprawe ze wystarczy bodajze 3/4 poparcia w sejmie zeby konstytucje znowelizowac?
Jaki TVN? Kto o tym tam mowil?
RMF napisał(a):
...Po pierwsze planowane jest rozwiązanie takie, jak w ustawie o bezpieczeństwie imprez masowych - ma być wprowadzony zakaz zakrywania twarzy podczas zgromadzeń. Jeżeli ktoś przychodzi na zgromadzenie o charakterze patriotycznym to dla mnie sytuacja, w której zasłania swoją twarz jest absolutnie podstawą, żeby go ukarać wysoką karą, wielotysięczną karą finansową - mówi minister sprawiedliwości.
Krzysztof Kwiatkowski chce też zwiększyć uprawnienia samorządów tak, by mogły zakazywać organizacji groźnych zgromadzeń: Organ samorządu terytorialnego w tym wypadku może powinien być upoważniony do odmówienia rejestracji drugiej manifestacji w tym samym miejscu i w tym samym czasie.
W resorcie trwają też prace nad możliwością zajmowania pieniędzy na kontach zatrzymanych chuliganów. Może to pomóc egzekwować ewentualne grzywny, między innymi od zatrzymanych cudzoziemców. Nawet jak on wyjedzie do swojego kraju, to automatycznie z jego konta ściagfamy pieniądze na poczet orzeczonej kary, a one są wcześniej, do czasu wyroku sądowego zablokowane - tłumaczy minister...
Powód: rmf
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 12.11.2011 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.11.2011, 16:39
Widzieliście "rozmowę" Winnickiego z tym typkiem Lizutem z Roxy i dziennikarzolem TVN24?

Jak tylko Winnicki mówił coś konkretnego, to moderator wcinał się z "zostawmy to, przejdziemy później".
Demagogia, przeinaczanie faktów, atakowanie - to ich chleb powszedni. A potem wychodzi to z obiektywnym dziennikarstwem jak z "Śmiercią w Wenecji" jako nowym zajebistym, gangsterskim filmem.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Stary 12.11.2011, 16:39
Chętnie.

O to mi chodzi człowieku.

że PO zostało wybrane również przez kibiców Wisły. I to przez sporą część kibiców Wisły. Chyba, ze przyjmiemy, że kibic Wisły nie bierze udziału w Wyborach (albo w Krakowie należy do kibicowskiej mniejszości).

Tak. Głosowali oni na kogoś, kto che ich wytępić. Tak jak w ogóle Polacy nieracjonalnie głosowali na kogoś kto chce ograniczyć ich prawa i nałożyć większe podatki.

Moja teza jest tak samo równoprawna jak ta, że kibice Wisły nie głosują na PO.
Tym się różnimy że ja takich ludzi kibicem nie nazwę .
Odpowiedz cytując
regis
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.11.2011, 16:40
Co to za niemka pi***i teraz na tvn24, jako jakaś niby przedstawicielka lewaków?
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.11.2011, 16:41
Tym się różnimy że ja takich ludzi kibicem nie nazwę .
Być może siedzą nawet gdzieś obok Ciebie na sektorze, na Stadionie . Tego nie wiemy.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.11.2011, 17:10
Wiecie jaka była największa tragedia wczorajszego dnia?
Spłonął wóz satelitarny TVN24!!!!
Nic nie było ważniejsze - jakby jakieś narodowe dobro płonęło to nie poświęciliby temu tyle uwagi ie wczoraj swojemu parszywemu wózkowi.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.11.2011, 17:24
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt..._niemiec_16826

http://www.gazetapolska.pl/10806-pro...ki-politycznej
Ostatnio edytowane przez pio : 12.11.2011 o godz. 17:40.
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.11.2011, 17:28
Tak wygląda przekaz medialny z Marszu Niepodległości ...

Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 12.11.2011, 17:29
http://drogalegionisty.fuckpc.com/in...towe&Itemid=91
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów