|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam dwa pytania:
1. Jaka w końcu była oficjalna liczba uczestników Marszu, chodzi mi o prawdziwe dane a nie takie podawane przez aj ti aje i tym podobne. 2. Do tych co byli. Końcówka marszu, dochodzimy pod Pomnik Dmowskiego i w którymś momencie poruszenie jakieś na tyle marszu zaistniało ( tył tzn. od strony ulicy którą przyszliśmy na tamto rondo ), ktoś tam z tłumu rzucił że lewaki od tyłu zaszły i jakiś swój transparent miały, potem ponoć policja ich szybko odgrodziła i takie tam. Byłem co prawda nie daleko ale w tym zamieszaniu z samochodem i w tym tłumie nie zauważyłem nic szczególnego, więc prosiłbym osoby które widziały lub mają pewne info by rozjaśniły tą sytuację. ![]()
".... i w każdej chwili czy dobrej czy złej, będę kochał Wisełkę....."
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A skąd możesz znać oficjalną liczbę?
Nie było biletów - w opinii obiektywnych mediów i uczestników ponad 20 tysięcy. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie sprecyzowałem pytania, ale mniej więcej o takie info mi chodziło.
![]()
".... i w każdej chwili czy dobrej czy złej, będę kochał Wisełkę....."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=GtmT-QNL164 ci tutaj to też przebierańcy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odnosnie frekwencji. Stalem w miejscu kropki (lekkie wzniesienie), marsz skrecal z miejsca gdzie B i nie byl to jego koniec, a poczatek marszu doszedl juz do pl. Na Rozdrozu (A).
Marsz co najmniej na 1,5km. Nasze pochody na Rynek nigdy tyle nie mialy. Niech każdy sam wyciagnie sobie wnioski ile osob bylo. Na zoomie mozecie zobaczyc jak szeroka jest to ulica wraz z chodnikiem. ![]() To jest mniej wiecej to miejsce nawet: http://www.youtube.com/watch?v=cPi6y93nuvY
Ostatnio edytowane przez orzeu : 12.11.2011 o godz. 14:57.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Mi się najbardziej spodobały ze My jak i Cracovia byliśmy na marszu i żadnych ekscesów nie było. Widać ze Kraków w ważnej sprawie umie się zmobilizować!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Teza że każdy kibic Wisły jest prawicowcem jest po prostu śmieszna gdyż nie ma żadnego uzasadnienia w faktach. Po pierwsze hasło "precz z komuną" nie jest skandowane nawet przez całe C a co dopiero cały stadion. Po drugie "precz z komuną" nie oznacza "precz z lewicą". Po trzecie w Polsce nie istnieje czytelny podział na lewicę i prawicę, PiS gospodarczo jest skrajnie lewicowy. A gdyby przyjąć, że pomijamy gospodarkę, to i tak mamy jeszcze powiedzmy partie środka jak PO czy PSL. Do tego dodajmy, że w Krakowie wybory wygrał Majchrowski w części dzięki kibicom Wisły, jednym z głównych kibiców Wisły jest poseł PO Fedorowicz, a pamiętam jak moi znajomi z MW wykrzykiwali hasła "Narodowy Socjalizm". Więc darujmy sobie sformułowania, że każdy kibic Wisły jest za prawicą, bo TAK NIE JEST. Chyba, że kto nie za prawicą ten nie jest prawdziwym kibicem Wisły, ale wtedy okazałoby się, że kibiców Wisły jest góra 3-4 tys. Oczywiście to ostatnie to żart bo nie poglądy polityczne wyznaczają czy jest się kibicem czy nie. Ja np ostatnio mam w d... i lewaków i nacjonalistów, najlepiej gdyby umówili się gdzieś na łące 5 tys na 5 tys. niezależnie kto wygrałby byłby jakiś pożytek dla kraju przynajmniej, a nie zmieniliby Święta Narodowego z chuligańską hucpę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
"Wisełko wygraj mecz" też nie jest śpiewane przez cały mecz. Czy to oznacza, że góra pare tysięcy chce zwycięstwa Wisły?
Kto Ci wmówił że PiS jest prawicowy? To chyba tylko TVN + PO mówiły, ale też tylko po to, żeby straszyć wyborców. "Głównych kibiców Wisły" - i już wiem, że nie ma sensu klikać "wyślij" skoro to jest Twój lider trybun. ps Dzięki za poprzednie odpowiedzi dot. dojazdu. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nic nie zrozumiałeś. Chwilę pomyśl, zanim coś napiszesz, bo inaczej faktycznie nie ma sensu abyś dawał "wyślij". Po prostu stwierdziłem, że teza, iż każdy kibic to prawicowiec jest durna i nie ma pokrycia w rzeczywistości. Gdyby nawet przyjąć, iż kto co śpiewa nie ma znaczenia, choć dla mnie ma, to naprawdę wierzysz, że choć 50 % kibiców Wisły głosuje na partie prawicowe i ma prawicowe poglądy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
A polscy lewacy do tej pory takich akcji nie robili i zresztą nie mają takich brygad. Ja wiem, że to byli tajniacy, kamizelki odblaskowe mieli ubrać, żeby się odróżniać od pozostałych grup. Jeśli dla Ciebie to dziwne to widać, że głównie czytasz net a nigdy tych tajniaków na żywo nie spotkałeś. I jeszcze każesz komuś tu włączyć myślenie. Lepiej zejdź z allegro i youtube a wyjdź na ulicę. Poznaj świat. ![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Adam.M79 : 12.11.2011 o godz. 15:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
![]() chyba mylisz pojęcia z widzem piłki nożnej... PS. Nie masz się czym chwalić , że znasz wielu ludzi uważających się za kibiców i głosujących na kogoś kto chce ich wytępić... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Np. przyjmując, że PIS jest partią lewicową, przyjmujemy, że takie poglądy mają jego zwolennicy a więc pewnie mniej więcej "pół Krakowa", w tym masa kibiców Wisły. I pozostałych krakowskich drużyn także. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To tak na chłodno:
Wydaje mi sie, ze mielismy do czynienia z kolejna prowokacja wlady. O dojezdzie na manifestacje niemieckich lewakow trabiono od dawna. Dlaczego nie zostali zatrzymani przed dojazdem do Wa-wy? Przeciez jechali podobniez dwoma autokarami z wiadomymi zamiarami. Nie wierze ze w Policji pracuja az tacy idioci aby nie wpadli na pomysl prewencyjnego zatrzymania i skutecznego uniemozliwienia dotarcia na miejsce (vide zatrzymywanie kibicow jadacych na mecz na Litwe czy do Rosji). I teraz, za przyzwoleniem spolecznym poprzez umiejetne naglosnienie wybranych watkow przez prorzadowe massmedia, Komorowski przebakuje o modyfikacji prawa aby moc zablokowac mozliwosc przeprowadzania demonstracji czy innych zgromadzen publicznych. A to jest powaznym naruszeniem i tak juz mocno nadwyrezonych wolnosci obywatelskich. I tu jest pies pogrzebany. Poprzez umiejetne napuszczanie na siebie goracych glow po obu stronach barykady bedziemy niedlugo swiadkami powaznego ograniczenia wolnosci obywatelskiej. Za pomoca prowokacji zrobili to juz Amerykanie (Patriot Act) i Anglicy (Terrorism Act). Wiec teraz zastanowcie sie i popatrzcie na szerszy obraz. Bo teraz sami sobie kopiemy dolek na czesc i chwale Eurokomunistycznego Superpanstwa i calkowitej kontroli wladzy nad narodem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 16:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem gdzieś , że się samo wybrało ?
Nie wiem o co ci chodzi człowieku , może mi wytłumaczysz ? ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Było zaje**biście. Dzięki, że byliście. Przy okazji pierwszego posta na forum, się przywitam: dzień dobry
![]() ![]()
Popatrz na ulicę, zobaczysz naszą siłę (...)
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Kolejna bzdura z TVN Konstytucja zezwala na wszelkie wiece i zgromadzenia. Ciekawe czy się odważą zakazać górnikom marszów z okazji Barbórki ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
W tv mamy obraz niszczenia grup spolecznych, ludzi przez przypinanie im latek. Najpierw wymyslamy nowe slowko lub nowy synonim do slowka np kibol, moher, PiS=oszołom. A pozniej juz tylko wystarczy powiedziec, ze jak jestes za PiSem to jestes moherem, w ostatnich wyborach tez straszono ludzi tym, ze niby PiS popieraja kibole a kiboli obsmarowywano tym, ze broni ich PiS. To sa lajdackie metody, ktore tak malo ludzi jest w stanie zauwazyc na wlasne oczy. Patriotow nazwali faszystami i juz latka do Marszu przypieta, ze jest to Marsz Hitlerowcow. Od wczoraj modne jest tez aby mowic, ze na Marszu byli kibole. I tak samo z tymi rpowokacjami. Schemat wyglada tak jak kolega wyzej napisał. Najpierw dopuszczamy do prowokacji, podsycamy nienawisc, stwarzamy jak najlepsze warunki do eskalacji zla, pozniej troche pozwalamy na dymy i na koniec bohaterska akcja, policja doprowadza do porzadku a na drugi dzien PO moze mowic o zmienianiu prawa i swiata w imie bezpieczenstwa i normalnej, spokojnej Polski. Tak było wczoraj i tak bylo po 3 maja br. Stworzono obraz mediow obiektywnych, rzetelnych a tak na parwde przeciez Ci ludzie stoja w 99% po lewej stronie lub po stronie okupanta z partii zwanej PO. Widac to po tym kto rzadzi najwiekszymi mediami czy jacy ludzie w nich wystepuja. Show meni typu Wojewodzki, Karolak, Szyc, Wolszczak. Miejmy nadzieje, ze kiedys wrocimy na dobra droge i Polska bedzie w rekach Polakow a nie komunistow ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O to mi chodzi człowieku. że PO zostało wybrane również przez kibiców Wisły. I to przez sporą część kibiców Wisły. Chyba, ze przyjmiemy, że kibic Wisły nie bierze udziału w Wyborach (albo w Krakowie należy do kibicowskiej mniejszości). Tak. Głosowali oni na kogoś, kto che ich wytępić. Tak jak w ogóle Polacy nieracjonalnie głosowali na kogoś kto chce ograniczyć ich prawa i nałożyć większe podatki. Moja teza jest tak samo równoprawna jak ta, że kibice Wisły nie głosują na PO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jednak się myliłem. Końcówka filmu pokazuje ekipę tajniaków z poprzednich filmów.
http://www.youtube.com/watch?v=lx9IF4BnSRE |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jaki TVN? Kto o tym tam mowil? RMF napisał(a):
Powód: rmf
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 12.11.2011 o godz. 16:53.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Widzieliście "rozmowę" Winnickiego z tym typkiem Lizutem z Roxy i dziennikarzolem TVN24?
Jak tylko Winnicki mówił coś konkretnego, to moderator wcinał się z "zostawmy to, przejdziemy później". Demagogia, przeinaczanie faktów, atakowanie - to ich chleb powszedni. A potem wychodzi to z obiektywnym dziennikarstwem jak z "Śmiercią w Wenecji" jako nowym zajebistym, gangsterskim filmem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Co to za niemka pi***i teraz na tvn24, jako jakaś niby przedstawicielka lewaków?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wiecie jaka była największa tragedia wczorajszego dnia?
Spłonął wóz satelitarny TVN24!!!! Nic nie było ważniejsze - jakby jakieś narodowe dobro płonęło to nie poświęciliby temu tyle uwagi ie wczoraj swojemu parszywemu wózkowi. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt..._niemiec_16826
http://www.gazetapolska.pl/10806-pro...ki-politycznej
Ostatnio edytowane przez pio : 12.11.2011 o godz. 17:40.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tak wygląda przekaz medialny z Marszu Niepodległości ...
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |