|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jak bylo kazdy wie
Lewackie mendy i ich niemieckie przydupasy to jednak nie ludzie, to bydlo. Jedno mnie po prostu ROZWALILO. Przemarsz od "Zrodelka" Wielki szacun.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Moim skromnym zdaniem to że na mecze chodzi 20 tyś ludzi wcale nie znaczy że tylu jest kibiców BG.Wiekszośc to widzowie którzy nas opuszczą po kilku gorszych rundach. Zostaną właśnie ci którzy zaczeli swoja karierą bedąc zapatrzonymi w sławny sektor X, prawicowy, mający idee,kochający Polskę.Koniec i kropka. Kto nie wierzy jeszcze się o tym przekona bo przekomarzanie na forum niewiele znaczy ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Gratulacje, pozdrowienia i wielki, wielki SZACUN dla tych co spalili auta tvn i polsatu!!!!!!!!!!
Szkoda że nie spalono tez siedzib tvn, polsatu, tvp, gw, faktu itd. |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Ty takich ludzi kibicem nie nazwiesz. Ale to nie Ty decydujesz kto kibicem jest a kto nie jest. Jesteś tylko jednym z wielu kibiców Wisły, jednym z wielu obywateli tego kraju. Twój głos jest tak znaczący, jak każdego kibica czy nie kibica. Musisz się pogodzić z tym, że zarówno na stadionie i to nawet na C, jak i na tym forum będzie wielu ludzi, którzy będą się uważali za kibiców i będą głosowali na Majchrowskiego, PO, PIS czy kogo tylko będą chcieli. I co gorsza dla Ciebie w demokracji rządzi większość. I na pewno nie decydują o tym czy się jest kibicem czy nie poglądy polityczne. Wepchaliście politykę do piłki nożnej, Wasz problem. Według Ciebie kibiców Wisła ma pewnie 2-3tys, ale to czy wg Ciebie ja jestem kibicem czy nie mało mnie obchodzi, bo jaki masz na mnie wpływ? Żaden. Ja kibicem Wisły jestem, mam wiele lat za sobą spędzonych na R22, wiele km przejechanych w ślad za ukochana drużyną, wiele meczy na których Ty pewnie nawet byś nie zajrzał (bo Wisła to nie tylko piłka nożna) i mimo to mam w d.. zarówno lewaków jak i ONR. I mam do tego w pełni prawo.
P.S. A co do marszu to jak dla mnie psiarnia powinna równo zmasakrować wszystkich co łamali prawo, nieważne spod jakiego znaku. Nie prowokować sama, nie opowiadać się po żadnej ze stron, ale strzec prawa i jak jeden czy drugi debil robi sobie ognisko z prywatnych samochodów (nie tylko TVN ucierpiał), wyrywa ławki czy rzuca kamieniami, to złapać, spałować i zamknąć. Pewnie w tym temacie to pogląd niepopularny ale szczerze mam to gdzieś. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Konferencja prasowa organizatorow Marszu Niepodległości ( o medialnych manipulacjach)
http://www.youtube.com/watch?v=1YcRHIiPjNM cos pięknego jak pojechali TVN-owi brava ![]() ![]() "Wiemy też, że można robić coś znacznie gorszego od biernego trwania w niemyśleniu. Tym czymś jest pustosłowie." ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
I to juz naprawdę tyle w temacie, kto zrozumiał to dobrze, kto nie to znaczy że nie zrozumie nigdy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Największy problem nie tylko kibiców ale ogólnie Polski że wychowała sobie ludzi którzy mówią że .......ą wszysko , nikogo słuchac nie będą - bo mają do tego prawo. Dlatego każdy sobie rzepke skrobie, media na niewidzilnych sznurku prowadzą stada baranów głosujących służalczo na wybrańców "losu" a europą w tym jak widzimy Polską rządzą ci którzy mają i mieli ordnung ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|||
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ważne jest to że wszyscy co działają na Wiśle, i wielu zwykłych fanatyków to osoby po prawej stronie, co zresztą pokazał marsz. a jednostki jakieś lewe które są wszędzie, pewnie i u nas, nie mają u nas prawa głosu, i mieć zapewne nigdy nie będą. Gwiazda biała, orzeł biały to są nasze ideały!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli masz taki staż jak piszesz to powinieneś doskonale wiedzieć że Wisła zawsze była prawicowa i to mocno. A że nie wszyscy to jasne. Jednak w życiu nie widziałem na X punka czy anarchisty a mój kumpel z bloku - metal jak się wybrał z nami na mecz mało nie wyleciał na butach. A że byli ludzi którzy nie byli ani tym , ani tym to chyba oczywiste w każdym młynie i nie ma co niszczyć klawiszy na ten temat. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Skoro taki duży staż masz na Wiśle, to kim byłeś w stanie wojennym gdy kibice Wisły walczyli w Krakowie i Nowej Hucie w krwawych kilkudniowych (śmierć Włosika i Smagura) z oddziałami ZOMO ? Byłeś lewicowcem ? I razem z Alfredem Miodowiczem w dawnej Hucie Lenina zapisywałeś do miodozwiązków. Może i tak było. Ale kibice Wisły w swojej masie byli po prawej stronie a na stadionie Wisły po tych 3 dniowych walkach skandowali "Znajdzie się pała na dupę generała" chociaż w tamtych warunkach strach było iść na mecz, z powodu ogromnej koncentracji wspomnianych oddziałów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Wtedy o ile sobie przypominam, nie nazywaliśmy się [my, opozycja] "prawicowcami" tylko opozycją właśnie. Trudno zresztą mówić o prawicy w przypadku związku zawodowego ("Solidarność"] czyli już z definicji lewicowego choć oczywiście "Solidarność" była czymś więcej niż związek (ruchem społecznym) a np. pierwsza polska partia polityczna opozycyjna (Konfederacja Polski Niepodległej) była środowiskiem wielopolitycznym od socjalistów po endeków z celem nadrzędnym: Niepodległość Polski. Poza tym ważna rzecz: znane jest w historii Polski [i w politologii] określenie "lewica niepodległościowa". Przy okazji Święta Niepodległości nie można zapominać, że z takiej właśnie tradycji wywodzi się Marszałek Józef Piłsudski. Mało. Z samej Organizacji Bojowej PPS. Czyli nomen omen z "bojówki" . Inna rzecz, że "wyskoczył z czerwonego tramwaju na przystanku >Niepodległość<".-------------------------------- Edit: Tutaj tekst jednego z guru GW na tydzień przed 11 listopada: http://wyborcza.pl/1,76842,10585821,...ten_marsz.html ... a tutaj Piotr Gursztyn podsumowuje lewaków ![]() http://blog.rp.pl/gursztyn/2011/11/1...-11-listopada/
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Niemcy plują na Polaków w Święto Niepodległości !
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt..._niemiec_16826 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wie ktos ile bylo osob na tej zalosnej kontrmaniestacji? Tylko nie zanizajac
PS Niektore media (TVP3) mowia, ze nas było kilka tys hehe. propaganda trwa w najlepsze ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A ja przekornie napiszę-NIE BYŁEM na Marszu Niepodległości-bo nie miałem takiej potrzeby!!
W swojej "małej ojczyźnie"-czytaj własnym domu, uczę własne dzieci dlaczego mają być dumni,że są Polakami,mówię im kim był Marszałek Piłsudski, dlaczego wywieszamy białoczerwoną flagę w domu z okazji 3.V jak i 11.11...dlaczego 1.IX.1939 r jest ważny i dlaczego 1.VIII.1944 również....co to były zabory, Katyń i dlaczego mają się uczyć, żeby wyrzucać śmieci do kosza a nie na ulicę a dlaczego ważne jest aby uczciwie pracowac , płacić podatki i zostać w TYM kraju....A przede wszystkim, dlaczego mają być dumni z tego,że urodzili się w Polsce a nie gdzie indziej....I nie dam się nikomu manipulować żeby wiedzieć, że moim obowiązkiem jest przekazac własnym dzieciom, co znaczy być dumnym z faktu bycia Polakiem,katolikiem i wislakiem....Ot, takie moje spostrzeżenie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
W głowie się nie mieści, że wnuki Hitlera przyjeżdżają do Polski, żeby wraz z pedałami i lewactwem blokować Marsz Niepodległości. W głowie się nie mieści, że media w Polsce z Polską nie mają nic wspólnego i stają po stronie kolorowego bydła. W głowie się nie mieści, że mundurowi opłacani z polskich podatków blokują legalny marsz chcących uczcić największe państwowe święto na rzecz tych co na Polskę plują. W głowie się nie mieści,,,
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Sam w domu nic nie zrobisz jesli dookola bedzie nie tak jak byc powinno. Wlasnie trzeba wyjsc na ulice 11.11. A potem pokazywac spoleczenstwu to czego telewizja nie pokaze. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Mniej słów, więcej czynów.
Ostatnio edytowane przez Proud : 12.11.2011 o godz. 22:37.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
a mi się w glowie nie miesci dodatkowo, ze na Marszu Niepodległosci idą ramię w ramię z patriotami faszyści - tak faszyści - z blood and honour i z emblematami Combat 18
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli po tym zajściu nastąpiło zagonienie do lokalu krytyki politycznej , a następnie zawinięcie ich na dołek , to co im mogli dojebać ? ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Spiker wczoraj na marszu mówił, że grupa rekonstrukcyjna sama sobie poradziła, ale nie wiedziałem na ile to wiarygodne, bo mogli nie chcieć wybuchu zamieszek. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdjecie z faszystowskiego marszu niepodleglosci. Dosyc ciekawe
![]()
Ostatnio edytowane przez orzeu : 13.11.2011 o godz. 01:50.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
fragment najbardziej istotny Cytat:
Generalnie chodzi mi o to , że nie ma znaczenia czy byli to Niemcy , bo sytuacja Anglików , Francuzów , Hiszpanów , Włochów etc. wyglądała by zapewne podobnie.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 12.11.2011 o godz. 23:00.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
I czemu niemcy byli puszczeni w samopas po stolicy, skoro podobno od wjazdu do Polski było wiadomo jakimi autobusami, w jakiej liczbie jadą i byli zatrzymani na kontrolę...szkoda, że nie trwała dłużej jak choćby kontrole kibiców!! ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Żeby ryża szuja mogła sobie pogadać, że się zna na kibolach jacy to oni niedobrzy są ;-).
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niemniej pomyśl, co by było, gdybyś pojechał do np. USA i na rekonstrukcji historycznej robionej z okazji 4. lipca splułbyś mundur, któregoś z "żołnierzy". Znieważenie symboli narodowych od kopa masz bite. Cytat:
![]() |
||
|

|
||||||
![]() |
|
|